Tuhle v Bille byly otevřené jen samoobslužné pokladny.
I když jsem poměrně klidná, začala jsem se rozčilovat že NEBUDU TO DĚLAT 🤣 a NEJSEM TADY ZAMĚSTNANÁ.🤣
Tož raději pokladní povolali…
Tuhle v Bille byly otevřené jen samoobslužné pokladny.
I když jsem poměrně klidná, začala jsem se rozčilovat že NEBUDU TO DĚLAT 🤣 a NEJSEM TADY ZAMĚSTNANÁ.🤣
Tož raději pokladní povolali…
Hlavně ať to nepapaj 🙂
🤣🤣🤣
Alespoň vidíte, jak mě to vykolejilo🙂))
Jdeme už trochu za šera na procházku,trochu kloužu v bahně naplaveném povodní, tak koukám pod nohy, poprchává … a najednou přímo přede mnou leží mrtvola s prasečí hlavou!🤣
Psi ho vyštěkali a Framík ho i docela pošlapal a umáčel, tak se posadil( ten chlápek) a tu masku si sundal.
Asi jsem se měla omluvit, ale byla jsem tak vykolejená, že jsem jenom houkla na psy a šli jsme dál.
Tohle mi nepřijde normální , jako fakt ne..🙄
Moji psi dneska v podvečer asi trochu vystrašili nějakýho chlápka.
Ale nemám ani výčitky svědomí.
Přijde vám normální ležet na břehu řeky na zádech, mít složený ruce jako mrtvola a na obličeji gumovou masku prasete ?!?!
Takže novinářská kachna🙂
Nojo, Ginuš prostě dělá přesně to, co od ní chcete a ne, že ne 🙂).
Jj, mají ocásky a vypadají i spokojeně.
No, podoba není velká.
Ale jak říkal můj dědeček: “ Není to ideální, ale službu to udělá!”🙂)))
A když tam nejsou návštěvníci, určite mají kontakt i s člověkem. Vždyť je musí krmit, česat, přibarvovat..Asi mají kupírované ocasy aby nevrtěli?
Jen nevíme, co s nimi bude, když se to provalilo ☹️.
Taky jsem ho chtěla navrhnout..🙂
Králíkárnu, starou nepoužívanou boudu, kůlnu nemáte?
Nějakou bednu?, sud(obalit kobercem), fkexou vyříznout dvířka🙂)), ve sběrném dvoře sehnat staré spodní kuchyňské skříňky , podložit cihlama? Případná izolace polystyren?
Já jednou usadila kvočnu do vykuchané staré pračky🙂))), pěkně jsem jí tam nastlala slámou a jak ta byla spokojená🙂
Výběh nepotřebuje, jedna slépka žádnou škodu nenadělá.
Tak, ještě Pavel nemusí ten návrh na odvolání Bartoše přijmout a demisi ostatních ministrů taky ne. Myslím, že Lipavského ve vládě hodně chce..
No, my byli normálně v přírodě, ne na nějakým psím hřišti, tak jsem to nečekala.Ona si to ta fenka pokazila tím, že ještě po Framovi vyjela, jako, že si ten koš zabírá..;)
No, a ti páníčci jsou takoví snivci nepraktičtí..
Nic strašnýho se nestalo, je opravdu jen šlic.
Děkuju moc za podporu, už jsem se uklidnila🙂.
A k těm botám..
Už nemůžu nosit nic jinýho než barefooty, a ty jsou většinou fakt drahý, tak je nosím do roztrhání a asi dělám ostudu☹️.
Loni jsem si nechala ušít ( pod)zimní boty s beránkem, od takovýho ševce jak z pohádky , dělá takový divoký kombinace barev, vybrala jsem si co nejcivilnější, dole jsou široký, ale dobře drží kotník. Jenže je budu muset nějak brutálně naimpregnovat, aby mi vydržely a nevím čím. Možná jsem měla vzít černý☹️.
Měli jsme dnes takovej blbej zážitek,Fram zranil psa ☹️.
Měli jsme s kamarády piknik, seděli jsme na dece,psi leželi u nás. Najednou, kde vzala, tu se vzala, přiěběhla taková žlutá fenka, takovej jako přitlouslej Gučák a rovnou vrazila hlavu do piknikovýho koše, Framík tam hned vrazil hlavu taky. Ona po něm tak po fenkovsku vyjela docela zostra a najednou nářek a fenka utíká pryč. Vůbec jsme nepostřehli,co se stalo, bylo to strašně rychlý.
Za chvíli dorazila dvojice mladých lidí, fenka chudák v šoku, celá se klepala, Fram se tvářil soucitně “ copak se ti holčičko stalo, já tě ošetřím”.Měla tržnou ránu, pár centimetrů dlouhou, ale žadnej protizub , alespoň, co jsme viděli.
Chudák holka, měla prý přitom ten den vyndaný dren, od jiného pokousání. Ach jo.
Vzpomněla jsem si na Pumu, jakou měla s Hachim polízanici, tak jsem na najitele naléhala, ať to u veta nechaji pořádně vyholit, ať je to přehledný.
Nebyla to, myslím, naše vina, ale mám z toho špatnej pocit, ani spát nemůžu. Zakládám si na tom, že mám hodný a dobře socializovaný psy a jsem v těhle situacích pohotová..
Páníčkům jsem slíbila, že je případně finančně podpořím, kdyby to byl nějakej průšvih.
Ach jo;(
Aha..
Já myslela, že ho opravdu vídají a on to tedy asi není on ☹️.
https://www.denik.cz/regiony/harrachov-vilda-ztraceny-pes-odmena-kokrspanel-zari-2024.html
kometa:A to já jo. Studovala jsem před 35 lety, granulí minimum a stejně se žlázky občas řešily. Viz výše.
Jj, řešilo se to vždycky.
A veterinář mi kdysi říkal, že to má souvislost se špatnou srstí. Nevite, co je na tom pravdy? Nebo jak to souvisí?
Můj pes měl takovou horší srst na zádech, jakoby se mu třepila a po vyprázdnění žlázek se to spravilo.
To jsou parádní fotky, Venca je opravdu impozantní !
Hlavně vylečte kotník, co se Vám s ním vlastně stalo?
Jsi příliš laskavá🙂.
Díky, žes mě navedla na ten brněnský zkušební řád, přijde mi takový “ přirozenější ”, myslím, že tam by Framík mohl uspět.
Když jsem vás viděla cvičit, dost mě to namotivovalo🙂! Můžu se na vás přijet podívat na tu Zbraslav?
Je opravdu překrásnej.
Kolik mu teď vlastně je?
Ještě nabere čtyři kila, prorokuju.