Příhoda úžasná a zcela pánovi věřím 🙂!
To asi poštolka ani nedoufala, že pro ni bude mít mraženýho potkana 🤣.
Příhoda úžasná a zcela pánovi věřím 🙂!
To asi poštolka ani nedoufala, že pro ni bude mít mraženýho potkana 🤣.
Ach jo, doufala jsem, že už je v pořádku ☹️.
Stejně je to teda velkej pokrok oproti únoru..
Asi je to opravdu jemná holčička a jak je starší, psychika se zotavuje pomaleji. Já to na sobě taky pozoruju, že už potřebuju klid a soulad 😊.
Tak zaplať pánbůh! Mám radost, že věci se daly do pohybu a k lepšímu!
Dobrej doktor a veterinář je k nezaplacení.
Držím palce moc😊!
Tak jak Vám je ? Šla jste nakonec k doktorovi🙂?
Neexistuje zdravý člověk, jen špatně vyšetřený, jak pravil Sigmund Freud 😊.
U zvířat to bude taky tak..
Děkuju za odpověď, to je zajímavé, netušila jsem..
Horsana:To by som nechovala, ani keby mi za to platili.
Neodčervíte to, v lepšom prípade to bude mať letnú vyrážku, potom megaesofagus, v horšom tomu jedného pekného dňa rupne aorta.
Nechovajte to, nemnožte tieto degeneráty.
A proč je neodčervíte?
Taky mi vet radí tři dny klidového režimu, a opravdu, stěník byl i druhý den docela spavý.
I chovatelka to řešila, štěníci šli na očkování ten den, kdy jsem si pro Frama jela, a ona ho nenechala naočkovat, že by to pro něj byla se změnou prostředí moc velká zátěž.
Některý lidi tomu nerozumí, ale ono to bolí stejně, jako když umře člověk.., ach jo..
Má takový moudrý, inteligentní výraz na těch fotkách…
Vypadá to, že zvrací na lačno. Čistá žluč to není. To by bylo víc zelený, ne?
A nemůže to být tím, že mu granule nechutnaj? Že nežere a nažere se, až když je mu z hladu blbě? Má i maso? Nebo, že se prostě někdy z nějakýho důvodu ( stresu) zapomene nažrat?
Já takový občasný zvracení nikdy neřešila, asi jsem nedbalá..
A ještě taková blbá otázka, když opravdu zvrací jen jednou za týden, je to nějaký konkrétní den? Třeba o víkendu? Mířím k tomu, jestli si s ním nějak horečně nehrajete, nebo neuklízíte nebo prostě jestli něco není jinak…
A nezvrací, takový ty smotky chlupů, trichobezoáry se tomu tuším říká?
Jak ty zvratky vypadají a co v nich je? A kdy zvrací? Na lačno? Po jídle? Je jídlo pořád stejný? Je to pěna nebo nestrávený jídlo? Nebo natrávený?
Držím palce, ať to brzy přebolí… Ať si o Vás nemusí dělat starosti, že jste smutní 🙂.
Překrásná fenečka, má nějaké potomky?
Tak kyselina listová a vitamín B (9) je jedno a to samý.
Tak to je paráda ! To vypadá opravdu dobře.
Je to radost, když si psi sednou. Taky bych řekla, že malej bude už předvychovanej od rodičů. Kolik mu je?
Hele, co já znám šeltie, jsou všechny fajn, žádná labilní.
Ale je fakt, že kolie by taky byla moje volba k dětem, perfektní psi.
kometa:Trochu mi uniká rozdíl mezi hygromem a burzitidou. Příčiny jsou stejné. Jo, to první se týká přímo kloubů, to druhé tihového váčku. Ale ani jedno se neudělá během procházky.
Ale tak i lymfatické řečiště se přece může porušit…
Mě jednou kůň praštil hlavou, strašnou ránu jsem dostala do obličeje, jako že mě omráčil 🤣. A od tý doby, je to určitě třicet let, mám pod okem takový otok, který nikdy nezmizel, hromadí se mi tam lymfa.
Taky mi psíci už přijdou docela starý na takovou změnu.
Když jsem pořizovala Dorouše bylo Gučkovi přes pět let a byl z toho strašně smutný, nebudete mi to věřit, ale dokonce i plakal. Když prisel na to, že o nic nepřijde, bylo to už fajn.Trvalo to asi dva týdny a bylo mi ho fakt líto. Doro chová ke Gučkovi velkou úctu a je mu pořád vzorem a taky ho dost potřebuje. Třeba za ním chodí, aby mu otevřel dveře, páč se to sám nikdy nenaučil 🙂. Ale vlastně si spolu nikdy nehráli.
V té době jsem měla ještě stařičkou fenu NO ( už umřela), té bylo v tý dobře čtrnáct let a opravdu už chtěla svůj klid. Takže tam měl Dorouš vlastně úplně zakázáno ji jakkoli otravovat, čuchnout a konec, žádné pokusy o hru,nic. Na hraní měl vrstevníky.
A teď, když k nám přišlo malé štěně, bylo všechno zalité sluncem protože Dorouš získal kamaráda na hraní a Gučák si pořád uchovává svoje postavení velkého a laskavého šéfa. Štěně Fram ho taky vůbec neotravuje, jen mu občas olizuje koutky tlamy nebo vylizuje uši 😊.
Zas na druhou stranu, znám hodně psích staříků, kteří se štěnětem omládli, vzali si ho na starost a soužití bylo dobrý.
Každý zná svoje psy nejlíp a myslím, že si tak nějak dokáže představit, jestli si sednou. Kdybych předvídala problémy, asi bych do toho nešla..
Jj, pardon, já to mám na mobilu pidi pidi.
A to je co Megí?
Já se přiznám, že klíšťata vytrhávám nehty. Hladím, nahmatám a cuk! Vytrhnu živé a celé. Pak si dobře umeju ruce.
Ale po Bravectu se už ani nezakusujou, potvory .