My včera procházeli kozím stádem a flegmatický Framík ožil. Byly tam dvě opuštěný kůzlata, mečely a máma, která zůstala za plotem a nemohla najít cestu, na ně volala.
Šla jsem jí nadzdvihnout plot ( on to tam má jejich majitel takový punkově udělaný) a Fram si k těm kůzlatům přilehnul, jako že to jistí mi připadalo🤣. Pak navrhoval, že bysme měli zůstat u toho stáda, ale jsem mu neumožnila ☹️.
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 05.07.2023, 13:08:20
Hele, možná opravdu nemusela 🙂.
Oni berou jako největší odměnu, že můžeme spolupracovat a že se raduju 🙂.
Ale něco potřebuju, na takový to naváděni k noze a tak. No a maso jako odměnu určitě berou, jim prostě dám část krmný dávky z kapsy a cvičím před krmením.
Klíště u oka je pěkně na prd, to bych se bála i já, že pes blbě cukne a malér je na světě. Já doufám, že u Vás žádné příště pak nebude.
Doron, si povíme za pár měsíců, jak bude mop krásný pes, já snad až pojedu do Prahy, tak Vás snad vyhledám, ať se na kluky podívám.
Vahine, no ono když to asi jinak nejde, tak se musí, lepší než operace, přeji, ať se tam ty chlupy objevují co nejméně
To by bylo hezké🙂! Snad už budu mít i hostinský pokoj, tak bysme mohly propařit 😊. Jsou tu i krásné vycházky v okolí a moji psi jsou velmi vlídní. Budete vitaná i s rodinou a juniorem.