Prosím pěkně, neměli byste tip na nějakou dobrou profi plavací ( záchrannou) vestu pro psa ?
Můj nejstarší Gučák je vášnivý plavec, ale je takový hubený a přitom těžký, samý sval, nemá na sobě gram tuku ( podobá se asi nejvíc stafíkovi). Někdy se mu stává, že mu dojdou síly a pravděpodobně energie a prostě klesá ke dnu. Začne se mu zanořovat hlava, vždycky se po mě ohlédne a já musím přispěchat, jednou rukou ho nadzvihávat pod hrudníkem a plavat ke břehu jen jednou rukou, je to otrava, v klidu si nezaplavu☹️.
Obyč vesty na sucháče mu blbě sedí, nedá se to pořádně nastavit, co je mu okolo hrudníku, je zase moc dlouhé, má takovou atypickou postavu…
Já se prostě zatím budu držet při zemi se svý původním plánem čtyřech pipin. Škoda, že ten pták furt fšade kadí. Jinak by mohl bydlet se mnou. A chodit si ven kočičíma dvířkama.
Hihi, ony někdy přijdou i dovnitř, když se zpozdním s krmením nebo je venku nějaký nebezpečí. Kohout chodil i k sousedovi až do kuchyně na snídani, ale pán je teď v nemocnici, tak chodí marně 😔.
Jináč Hubert je úžasnej kohout, musím mít hodnýho kvůli malým dětem, je hodně chytrej, starostlivej a galantní..🥰.
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 14.08.2023, 10:37:49
Úplně s Vámi souhlasím, když mají zvířata dobrej život a dobrou rychlou smrt, je to za mě ok.
Nojo, u masa pro sebe to člověk nějak zajistí, ale co maso nebo i granule pro moje psy že jo.. V tom jsem pěknej pokrytec zase já 😔.
Jináč jsem byla vegetariánka asi deset, ale nedělalo mi to dobře, tak jsem od toho zase upustila..
Můj syn je vegetarián už mnoho let, směřuje už skoro k veganství a vypadá pořád dobře a plný sil, výborně vaří, jeho vege jídla jsou opravdu skvostná. Jeho žena a děti ale maso jedí normálně.
Emmo, nebuďte jako malé dítě ! Když Vám přeběhne černá kočka přes cestu, musíte si přece třikrát odplivnout přes levé rameno a je všechno v pořádku 🤣🤣🤣.
Je to ovšem trochu zapeklité, když zrovna řídíte auto 😅.
Ale promiňte, já se Vám neposmívám, když člověku vštípí už v dětství magické myšlení, obtížně se toho zbavuje. Taky se vždycky leknu, když rozsypu sůl nebo rozbiju zrcadlo 😅 i když už dávno racionálně chápu, že je to blbost.
Černé kočky jsme měli a nosily nám jen radost.
Filipína, její syn Lucifer a teď má dcerka prostě Černou..😊