To má určitě v krvi. A oni mají v krvi bránit stádo před všemi šelmami, proto jdou i po psech.
Měla byste Ginušce pořídit nějaké ovce nebo kozenky, pak by Vám teprve ukázala, co v ní je 🤣.
To má určitě v krvi. A oni mají v krvi bránit stádo před všemi šelmami, proto jdou i po psech.
Měla byste Ginušce pořídit nějaké ovce nebo kozenky, pak by Vám teprve ukázala, co v ní je 🤣.
Kometo, nemučte mě 😅 !
Taky bych se chtěla zase cicmat s koňmi..
Oni tak hezky voní , i dech mají voňavej, když člověku dýchnou do obličeje…🥰
Jj, hnus, drží člověka dál od něčeho nebezpečného.
Vrozená věc
Se onehdá naši zastupitelé ptali, co by měli pro naši městskou část udělat.
A já na to, že by mně úplně stačilo, kdyby nedělali nic .
Na vnoučata se tuhle taky přisály pijavice, v takovým dětským jezírku, ale šly sundat a pak to takhle nekrvácelo. Naštěstí !
Bodlinko, Vy jste v tom zhnusení tak krásně autentická 🤣🤣🤣 !
Vahine:Venčení v pražské zoo je taky pro bělouše a pak tedy díky němu i pro mne, zážitek. Jj, vlci, to je zážitek 👍vloni se přišel vlk podívat na bělouše ke sklu a chtěl si hrát nebo to tak aspoň vypadalo a bělouš ho chtěl sežrat 🙈 musela jsem mu držet tlamu, aby nedělal vyrvál. Jinak jinde to bylo úplně v klidu a bavily ho želvy, ty obří. Letos si koukali s obřím ptákem do očí, já bělouše držela v náruči samo, jinak by si do očí koukat nemohli ☺
To Váš elegán se choval způsobně, jak vidím na fotce 🐶
Moji psi se bojí lvů. A hodně. Byli jsme v takový malý ZOO na Karlštejně, zavětřili, zdvihli pruh na hřbetě, temný vrčení a pryč Jen malej Framík nevěděl která bije, stál tam jako oslík a vrtěl tím svým, zatím ubohým, ohůnkem 😅.
hmn:teď poprvé v životě potkala cizího psa na stejné straně plotu, a dokonce 3. Se mi tak rozdivočila, že jsem ji musela domů potupně donést, no sodoma gomora…..😄😎
A to se fakt bojí štěkotu psů (jako štěně narodivší se do smečky 11ti psů 😲)
Tak oni pastevečci bývají takový intuitivně nedůvěřiví..
A co na ní mají co štěkat, hulváti ?!?!
Jináč bych chtěla vidět, jak jste jí nesla 😅.
Kolikpak už má kilíček 🤣?
megi-the-pes:Esi myslíte vlka jako prvního psa bezpapírového, tak to nebyl. Myslím, že to byli šakali atp., pokřížili se různé druhy možná i, psovité šelmy teda furt, ale…
A to dovolila která organizace, prosímvás?
Tak takle by to teda nešlo!
Tak asi kynologická sekce lovců mamutů to byla.., někdo to řídit musel !
Tak to je silná káva !
Opravdu se to nedá zastavit ?
Zrzavci:Sejmete takhle pozitivní emoce, které ten pes logicky má
To si dovolím nesouhlasit 😊.
Snížíme vzrušení, to je celý. Vzrušení a adrenalin je taky někdy fajn, ale může si ho užít někde na louce s míčkem nebo peškem.
Lidi si právě často myslej, že přece nemůžou psovi to vítání kazit, že tím projevuje, jak je má rád, že když ho neopětují, pejsek bude smutnej.
Lidi to přímo milujou, točí o tom vítání videa. Pán, často voják, se vrací domů, pes na letišti na branou šílí, dveře se otevřou, pán si lehá na zem, pes na něj skočí, není k utišení , všichni pláčou..
Já třeba nikdy neviděla, že by se takhle vítali psi ve smečce, tam všechno probíhá tak mnohem klidněji, hezky se poudravěj, rozvrtí ohůnky, dají si klidnou pusinu, přišmajchlujou se k sobě, ale žádný šílení. Jako když je to opravdová smečka, která k sobě patří, ne kámoš na vycházce.
Takže já mám takovou kacířskou myšlenku, že psi vítají páníčky, protože páníčci jsou rádi vítaný 😅.
Na požádání můžu předvést, jak při mým příchodu jsou psi klidný a vítají mě uvolněně, nebo je dokážu rozbláznit , že budou běhat a pištět jako o život. A jsou to úplně jemný signály, na který reagujou, venkovní pozovatel, by je ani nepostřehnul.
Jo, a ještě mě napadlo, že než to psíka naučíte, tak by si ten spolubydlící mohl nasazovat sluchátka 😊.
Ať neštěká na nikoho, to bude nejlepší, věřte mi 😊.
🤣, jste mě vylekala.
Takže je XY nestříhal do živého? Tak to jsem ráda ! Nějak jsem se v té debatě ztratila..
kometa:A NO, který vypadá, jako když ho někdo vzal lopatou po zádech?
No přesně . Vždycky si vybavím scénu z filmu Kráska a zvíře. Dívka v ní prochází chodbou ve které jsou rozvěšené portréty původních majitelů zámku. A generace od generace vypadá zrůdněji a zrůdněji.
Tak tam to dovedli, s tou svojí výstavní linií.
Děti potkana jako mazlíčka měly, ze zverimexu, ale v tý přírodní barvě, ne bílýho.
Ale zase, já se ho trochu bála.. Měl klec, většinou otevřenou, a nosil si do ní různý věci .
A jednou přijdu a on si v kleci zařídil takovej pokojíček. Byl tam rozprostřenej takovej kapesník s růžičkama, pak si tam dal takovou tu malinkou bakelitovou dětskou televizku , byla bleděmodrá, vidím to jako dneska 🤣, a NA tý televizce stála malinkatá soška Radegasta, kterou jsme si přivezli jako suvenýr z Rožnova. Všechno pěkně uspořádaný.., on si tam hověl na vlněný ponožce 😅.
Jako, vím, že to byla náhoda, ale bylo to fakt DIVNÝ 🤣🤣🤣.
Anonymní:Jdu gůglit jméno, 🙂
Musíte mu říct, že jste zoufalá, on je takovej hodnej 😅. Jináč má málo času. Můžu Vám případně poslat číslo do soukromé zprávy.
balu:A psa, který venku olízne kdejaké hovno či jiné hnusy, který si olizuje konečník, se neštítíte?
Jenže já od toho potkánka chytla žloutenku.., ale byl to potkan městskej, asi fakt vylezl někde z kanálu.. Když pes chytí myš, to mi nevadí, ale s potkanem mám spojený, že jde o život, byla jsem tenkát měsíc na kapačkách..
Možná trochu iracionální, no..😊.
Možná moc hltá ?
Ti rozhodčí, to asi taky musí být kapitola sama o sobě..
Tož lidi by měli mít rozum a nevybírat si pro svoje feny exteriérový šampiony, ale zdravý psy s dobrou povahou, odvahou a inteligencí , jak hezky napsala eena.
Jestli budu mít fenu, určitě to tak udělám.
Přesně. Nejdřív odnaučte aby zuřivě vítal se štěkáním Vás, když spolubydlící nebude doma. Tyhle předpjatý situace nejsou k ničemu dobrý..
Už za dveřmi bych dala povel ( sedni, místo), v klidu vešla, žádný oční kontakt, žádné hlazení, žádné vítání, dělejte to úplně jinak než dosud.
Možná by nebylo špatné nějaké “ přines míček nebo pantofle nebo nisku” , to mu ucpe hubu 😅.
Správné chování odměňte, ale zase tak úplně v klidu, můžete třeba prohodit pár pamlsků po zemi s povelem “ hledej”.
Pejsek se potřebuje naučit klidu.
Dobrého trenéra znám, jmenuje se Luboš Adamec, s ním jsme právě klidné chování mých psů trénovali , i když nejsem začínající kynolog, hodně věcí mě naučil a šlo to rychle. Dalo by se říct, že hned jak to pochopíte Vy, pochopí to i pes.
A co máte za psa, jestli se můžu ptát ?