Aktuálně: 3 546 inzerátů216 713 diskuzních příspěvků18 330 uživatelů

Příspěvky uživatele

Doron

Doron
Doron 30.08.2023, 20:37:51 xxx.xxx.162.126
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 30.08.2023, 14:43:22

To je tedy rafinované !

Doron
Doron 30.08.2023, 16:08:41 xxx.xxx.162.126
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 30.08.2023, 13:58:01

Taky rozumím úplně všemu. To možná není špatný počin ! 

Člověk by se to učil řádově pár týdnů 😊.

Doron
Doron 30.08.2023, 15:57:18 xxx.xxx.162.126
Odpověď na příspěvek uživatele keriton z 30.08.2023, 11:21:29

Test žravosti se dělával. A v inzerátech se psávalo “ dobře krmitelný” 😊.

Doron
Doron 30.08.2023, 15:48:54 xxx.xxx.162.126
Zrzavci:

Nenajde se tady někdo, kdo by mi osvětlil to chování tibeťáka? Nejde natvrdo po tom, kterýho má v šachu, ostatní vytlačuje…ale není tam až nějaký tvrdý útok - nebo mně to takhle přijde. Čekala bych, že to bude masit, že půjde natvrdo.  kdyby mi to někdo rozebral jak na hokeji 😀 (tužky netřeba 😀) budu ráda.

Mně přijde , že jsou možná mladí, vykazují takové znaky podřízeného chování, neútočí , ale prosí o jídlo  Takhle se někdy chová máma nebo víš hierarchicky postavený člen smečky k ostatním, hlavně odrostlým štěňatům, kterým nechce ublížit.

Nechrání stádo, ale ten kus masa ( řekla bych, že je to mršina) chce pro sebe.

Je strašně legrační, jak ten (možná spíš ta) ,co na nad ním řve, dál potajmu ujídá 🤣.

Doron
Doron 30.08.2023, 10:33:11 xxx.xxx.162.126

No prostě jako když si chlap koupí novou motorovou pilu . Jsou pak k neudržení 🤣.

Doron
Doron 30.08.2023, 10:19:30 xxx.xxx.162.126

Hihi, nějak nás to počasí neposlouchá..😀.

Já mám úplně jasnou představu, jak bych to chtěla..

Přes den takových pětadvacet stupňů (aby se dalo koupat) a od půlnoci tak do pěti dlouhý, vytrvalý a vlahý deštík 🙂.

Doron
Doron 30.08.2023, 10:09:46 xxx.xxx.162.126

Tak to se úplně shodujeme.

Taky jsem zastáncem takového klidného přívětivého vítání.., a jasně, že jsou tam emoce.

A máte pravdu, že kdyby tohle člověk zakazoval, jde proti psí přirozenosti .

Doron
Doron 29.08.2023, 23:27:13 xxx.xxx.15.241
Mi:

To já celý život snila (mm.jiné…😀) O pointrovi.Ale jsem zodpovědný panelákový  člověk a neudělala bych mu to. Jediný ústupek byl kdysi kokr,kupodivu s ním vše šlo v pohodě.I do mysliveckého spolku jsem kvůli něho vlezla.Ale po zhlédnutí některých  praktik myslivců,jsem rychle vycouvala.

Obdivovala jsem pointra .. 

Měl ho tatínek mojí spolužačky, bydleli v Praze, na Malé straně. Tatínek měl vousy, kouřil kulku a pes ho oddaně následoval , chodil na volno a byli častými hosty řady malostranských hospod..

Možná o víkendech dělali myslivost.

Bože, jak jsem záviděla, pořád si pamatuju tu jeho ušlechtilou hlavu 😅 .

Doron
Doron 29.08.2023, 23:00:49 xxx.xxx.15.241
balu:

Buďte ráda, že je žravý. My máme poprvé nežravku. Nejen, že se nedá motivovat na žrádlo, pamlsky, ale my ji přemlouváme, aby vůbec něco snědla. A když už jeden den nějakou potravu sežere, třeba kuřecí stehno, tak další den se tváří, že je to jedovaté. A jediné co do ní dostaneme, jsou žloutkové věnečky z Lidlu. Další den se ani nedotkne syrového masa, ani věnečku, ale dá si granule. A další den je ochotna sežrat pouze rohlík se sýrem. Piškoty si dá občas a to je ještě někdy jde zahrabat. Stejně jako syrovou kost. Není to jednoduché.

Možná, že je to to takový ochutnavač..

Mám tři psy a jednu kočku…

Kvalitu a čerstvost masa testuju na Lilině, odkrojím , a když Lily nechce, nejí to lidi. 

Gučák, nejstarší, často odmítne kuřecí, ale vždycky je to  maso, které odmítla kočka. Člověk by nic nepoznal..

Doron, prostřední, by všechno snědl a rychle, Fram, štěně , by všechno snědl, ale pomalu.

Nakonec máme takový stálý jídelníček, hlavně vepřové ve slevě a kuřecí skelety plus vepřové a hovězí kosti.

Piškotů a sladkostí se bojím, Gučovi to vůbec neudělalo dobře.

A jak vypadá Vaše feňule? Je hubená ?

Doron
Doron 29.08.2023, 22:30:14 xxx.xxx.15.241
Odpověď na příspěvek uživatele Rezzzy z 29.08.2023, 20:57:24

Jestli má vlčí hlad, tak asi probíhá nějaký vývojový spurt.

Já taky Framovi dávky jídla dost měním, podle toho, jak si řekne . Teď třeba jí míň, než před čtrnácti dny. Zdá se mi, že opravdu roste v takových skocích.

Jináč jsem dneska zastihla vnoučka, jak s ním hovoří… Vnuk jedl zrovna takový ty malý sýrky zabalený v červeným vosku, teď nevím, jak se jmenujou, a Fram loudil, koukali si skoro z očí do očí. A říká mu: “Flamíku, tohle se nelozdává zadalmo, víš? To plostě není zdalma! To je pomělně docela dlahé! Ty budeš mít sylové maso z plasete, velkou polci !"🤣

Doron
Doron 29.08.2023, 20:32:14 xxx.xxx.15.241
Odpověď na příspěvek uživatele JardaPecival z 29.08.2023, 19:22:46

🤣🤣😂

Doron
Doron 29.08.2023, 20:26:36 xxx.xxx.15.241
Anonymní:

Za jméno děkuji, viděli jsme se o víkendu, mám nějaké úkoly a uvidíme, jak to u nás bude fungovat (musí). Největší sranda ovšem byla, že jsem tam jela s ní, jako štěkačem.

Celou hodinu mi vzorně seděla u nohou a zatímco by normálně komentovala cvrkot kolem sebe, tady se jen rozhlížela a ani nebafla.

To je teda potvůrka 🤣! A ona jinak štěká i jinde?

Za námi jezdí Luboš domů, ale na to má míň času a je to dražší. Taky jsme řešili problém se štěkáním na nájemníka. To byl teda jinej případ, protože na něj štěkal hnusně a byl to problém, když jsem nebyla doma. Byl to jedinej člověk, na kterýho byl někdy nepříjemnej, nevím přesně proč.

Tak moc držím palce a dejte vědět, jak se to vyvíjí 😊 .

Doron
Doron 29.08.2023, 00:24:21 xxx.xxx.162.126
tetrivek:

Tak se taky pochlubím budeme mít štěňátko fenku čuvačku. Už odpočítáváme dny. Stavíme novou boudu. Pořizuji mističky, hračky a poohlížím se po granulích, i když krmíme masem, chci aby měla všechno. Těšíme se na ní všichni včetně psí smečky, slepice, kočky, králíci a ovečky. Protože se všemi bude žít, dávat jim pusinky a hlavně hlídat. 🐑🐇🐓

Miluju čuvače ! Měla jsem jako dítě čuvačí kámošku v Jizerských horách, ona si mě dobře pamatovala, i když jsem jezdila jen na prázdniny.

Je nezapomenutelná ❤️.

Doron
Doron 29.08.2023, 00:03:03 xxx.xxx.162.126
Plaka:

Už pět měsíců? Přijde mi to jak včera, když jste se tu prvně optala na brijáda. 🙂 Podrbkejte pana chlupáče, bezva, že si s klukama tak sednul. Hele, nebýt toho sheltiáka onehdá na hlídání, nebyl by pan chlup? 

Nebýt šeltiáčka, tak by nebyl. Teda nebyl by u nás😊.

Ale po Albíkovi se mi pořád stýská. On byl u nás šťastnej…Ale hodně se naučil , neobtežuje už sousedy štěkotem a poslouchá, panička to přičítá tomu, že dospěl, zatímco byla v nemocnici 😅.

Doron
Doron 28.08.2023, 21:37:03 xxx.xxx.5.165
Plaka:

Doron, Rezzy, vám se štěňátka začínají přesouvat zvolna do dorostenců! 🙂 Krásní pupikové, eště mají jehličky nahoru zahnuté nebo už to začíná přezubovat? 

Framovi je zrovna pět měsíců, zoubky už skoro všechny vyměněný !

Je to děsný, jak to letí..

A ještě skoro nic neumíme 😅.

Umí jenom “sedni, lehni” , to vypadá asi tak, jako když si sedá nebo lehá slon v cirkuse, přivolání a “lehni si sakra a spikej”😔.

Doron
Doron 28.08.2023, 18:51:47 xxx.xxx.5.165

Acher, náš Gučák to taky dřív občas  dělal.

Teď mám toho štěníka, krmím ho čtyřikrát denně a starší kluci při té příležitosti taky vždycky něco dostanou.

A od té doby se to nikdy nestalo..

Doron
Doron 28.08.2023, 18:38:26 xxx.xxx.5.165

Prosím vás všechny pěkně, už se nějak dohodněte a tu slepici konečně zabijte 🤣🤣😅!

Doron
Doron 28.08.2023, 14:27:46 xxx.xxx.5.165

Ale tak je to stará metoda..

Já bych se se na to asi radši nedívala.

Moc zajímavé,  co píše Varaxi, já vždycky myslela, že se požívaly jen k pouštění žilou..

A bolí to?