To se nedá stihnout.. A stane se to tak jednou za měsíc. Ona řeší opravdu jen vážný situace 😊. Není to nějaká šikanátorka.
Příspěvky uživatele
Doron
Překrásní ! Ta poslední fotka.., tak jsem si jako malá představovala ptáka Ohniváka 😊.
Asi se slepicema dělám hodně věcí špatně, ale jim to nevadí a mají se dobře a výborně nesou😊.
Dávají, potvory, přednost zbytkům před krmnou směsí, tu žerou tak nějak z povinnosti. Ony toho vůbec moc nesežerou, v létě jsou téměř soběstačný. Mám problém s tím, že musím uklízet zbytky, aby nelákaly potkany..
Mně se náhodu přístup paní Zrzavcový líbí , všechno promýšlí aby byla připravená, ne takovej hurá styl jako u mně 😅.
Myslím, že slépky u ní budou šťastný, a jak jí už trochu znám, budou i vycvičený 🤣.
Moc gratuluju, je úžasná 🥰 a přeju krásný společný život !
Jak se princezna jmenuje ?
S kýlou zkušenosti nemám, vždycky jsem měla pocit, že se jedná o takovou banální operacičku..
Na to, že to zmizí bych moc nespoléhala, tak ovšem nevím o tom nic, třeba se ozve někdo povolanější.
Lilinka se u nás narodila a já si ji mezi koťaty pečlivě vybrala. Má úžasnou povahu, je milá a přitom nevtíravá.
A má u psů velkou autoritu.
Když to dva mladý ve hře přeženou a jeden bolestí vykvikne, vlítne na ně jak domovnice, zaječí a oni si hned lehnou a dělají, že spí 🤣. Je to strašná sranda.
S nejstarším Gučákem společně vyrůstali , jsou jedno tělo, jedna duše, dokonce za ním chodila, aby jí masíroval bříško při porodu.
Gratuluju 👍!
Fram vysavač neřeší vůbec, ani nechce uhnout, tak někdy luxuju přímo pod ním 🤣.
Ale ten fén, to je dobrý nápad ! To určitě někdy potřebovat budem .
Kamarádka mi zrovna teď poslala “roztomilý” žánrový obrázek z Václaváku .
Taky záleží, jestli chcete takovou klidně mazlivou ( to je třeba moje britka) nebo aktivně mazlivou a závislejší jako jsou třeba orientálky.
Mazlivost se pozná už u koťátka, vrní, ducá do vás hlavičkou, vyhledává kontakt. Neberte si plachou kočku s tím, že se otrká a ochočí, jděte na jistotu.
Teda ! Je nádherný (á)! 🥰
Uprsená sobota.. To je hezký 😊.
Na to přikřižování se ptám proto , že jsem kdysi měla fenu NO u který jsem přesvědčená, že v sobě musela mít belgičáka. Já je tenkrát skoro neznala.
Měla hlavu jako belgičák, byla neuvěřitelně obratná (třeba vyskočila na dvoumetrovou lednici), rychlá, inteligentní a razantní. Byla jsem na takovou povahou zcela nepřipravená .
Byla to třetí fena, kterou jsem měla že stejný chovky, ale byla úplně jiná než jakýkoliv NO, kterýho jsem kdy poznala..
Když jsme byly spolu, bylo to fajn, ale jakmile jsem vytáhla paty, řádila jak černá ruka , dělala opravdu šílený věci, třeba strhala z domu okapy, vytáhla velkej perskej koberec na zahradu, nanosila dřevo ze zahrady na verandu, uměla si otevřít i okno ( jako že otočit tou starou mosaznou kličkou).
Musela jsem si přiznat, že se k nám opravdu nehodí, v domě byla stará babička, děti a jejich kamarádi, nebylo to bezpečný, protože její hry byly opravdu divoký. Vrátila jsem ji chovatelce , respektive si ji vzala její kamarádka. Byla ráda, protože Uzzina už byla připravená na jedničkový zkoušky. Hned první den nový majitelce při hře procvakla ruku, ale pak už jim to klapalo a dělaly, myslím dost úspěšně, sportovku.
Tak moc Akvaristce gratuluju, doufám, že měla oslavu 😊 !
Junior je mi od začátku fakt sympatickej, má takovej inteligentní a příjemnej obličejík 🥰 .
🤣🤣🤣
Jj, jihorus by to být mohl, psala to Ronja.
Stejně by mě zajímalo, jak se ta komondoří srst udržuje , musí to být šílený, když na sebe nachytá bodláky nebo svízel.
Bydlím v domě, kterej je starej asi sto let.
Práce nemá konce kraje, a je v něm možný utopit libovolný množství peněz aniž by to bylo někde vidět 😅. Nikdy nebudu mít na celkovou rekonstrukci. Strašně starostí.
Ale zase je možný jít v županu na zahradu, v noční košili otevřít psům když se potřebujou vyvenčit, vnoučata jsou tady šťastný a uvolněný a člověk má opravdový soukromí .
Tak bych asi taky neměnila.
Tak to je jeden z mála psů, kterýho jsem na vlastní oči nikdy neviděla.
Ronja prostě nefotila, tak nemůžeme hádat 😊.
Kdyby tam byla paní Zrzavcová, tak nám ho aspoň namaluje 😂.
Křižovatky všeho možného z Belgie? Jako že tam něco přikřižují ?
A opakované krytí byste nedělala ani kdyby psi nebyli určení k chovu ? Mně tak laicky přijde, že stejné vlastnosti získáme nejjistěji spojením stejných rodičů.
Ale jak už jsem někde psala, v genetice jsem skončila u hrachu ☹️.
A jak se vede Vašemu juniorovi? Často si na něj vzpomenu, jak asi roste..😊
A když se podíváte na tu fotku hříběte, poznáte, že má špatný postoj?
Já, úplný laik, nepoznám nic..
Má to na předních nebo na zadních?
Říkala naše chovatelka, že briard může hodně měnit barvu, a ať se neleknem, když po roce úplně zesvětlá, že pak zase ztmavne.
Tož nevím, možný to asi je ..
Tak ony skepice zobák hodně používají a on se tím obrušuje. Jako se psům obrušují pohybem drápky.
Někdy asi i přerůstá.