Málo, jen tři psy a jednu Lilinku. A slépky a kohoutka. To je všechno…😔.
Mám strašně málo zvířátek. 😪🤣
Málo, jen tři psy a jednu Lilinku. A slépky a kohoutka. To je všechno…😔.
Mám strašně málo zvířátek. 😪🤣
megi-the-pes:😀 😀 Zahrádku mám tak, aby ji stíhaly jíst slépky. Moc to teda nevychází… Ale zbytek toho šíleného nepořádku tu je proto, aby měli ptáčci kde hnízdit a slepýši kde bydlet a takové podobné druhy i myší a veverek a tak. To není bordel a neudržovaná zahrada. Jasné?
Nene, to není 🤣 ! Dokonce se tomu nějak říká, ale zapomněla jsem jak.. Ekozahrada to není, nemůžu si vzpomenout..
Mám to ale taky, chci jít s dobou !
Sardullah:No já si koukám zase čtu, co chci a ne co je psáno…
Takže čtu “Můj ideál je pitomeček s malou zahrádkou….” tak jsem si říkala, že by se mi teda taky nějaký pitomeček hodil a klidně i s velkou zahrádkou, pokud by jí zvládnul udržovat…. 😄
Hihi 🤣🤣🤣🤣, to je dobrý !
Ty jo, to jsou věci, který by mě vůbec nenapadly..
Tak na druhou stranu, pes může košíkem udělat opravdu ošklivé zranění.. A psi, kteří ho nosí se s ním naučí dobře zacházet a vytloukat i když je to nikdo neučil.
A strach o dítě udělá hodně, strašně zvedne adrenalin. V zimě jsem jela s vnoučkem už za tmy domů a na zastávce mě začal obtěžovat úplně ožralej chlap ( je tady taková sociální ubytovna), byl v takovým stavu, že si ani nevšiml, jakýho jsem věku.
Být sama, možná bych se i bála, ale ta obava a zodpovědnost za dítě ve mě vzbudila úplnýho démona😅. Myslím, že je to nějak vrozený .
Asi na sebe podají vzájemně žalobu a jsem zvědavá, jak soud rozhodne.
Já pro zákaz zbraní určitě nejsem. Dopadlo by to nakonec tak, že relativně slušný lidi , kteří respektujou zákon, by je neměli a zločinci by si je vždycky nelegálně opatřili. A my slušný bysme se případně neměli jak bránit.
U nás taky jeden takovej chodí, má anglickýho bulíka a pistoli. Jeho pes se pere.
Vyhýbám se mu jak čert kříži .
megi-the-pes:Být tady můžou, ale porušovat naše a EU zákony ne…
Mně se to nějak nezdá, proč by důchodci z Rumunska jako chtěli sedět na Václaváku? To je org. zločin.
Přesně!
Tak, ony jsou ty gangy dost ostrý.
Kdysi dávno se mi stalo, že mě oloupili v tramvaji, skupina cizinců, vytáhli nůž, dala jsem jim mobil i kabelku. Pak jsem se styděla, že jsem se nebránila.
Jenže. Nahlásila jsem to na policii , asi jsem nebyla jediná. Vzali to vážně, nasadili tam policajta jako kafku, do tý tramvaje číslo 22.
No, a za dva týdny čtu v novinách, že těžce pobodali policajta v civilu na náměstí Míru v tramvaji č. 22 ☹️.
Tak jsme v evropský unii, oni tady být můžou.
Jj, přesně to si myslím.
Příliš velká roztomilost 🤣 ! Kolík jí je ?
Škoda, že nemůžu mít víc psů..
My dneska venčili zase jen za humny . Chráněné území tu teď vypásají ovce a ne kozy, na fotce úplně v pozadí.
Kluky se mi podařilo už docela secvičit, chvíli jsem měla pocit, že tři na mě budou moc.
Na první fotce “ skarabeové” hodující na koňské kobližce, snad vám to nepřijde nechutný, mně přišli krásní.
orionka:Nemyslím nechat uschnout psa, ale ty “kudlibabky” - semena.
Jo takhle! Děkuju!
To je krása nesmírná.. Xerxová, Vy umíte žít 😊 !
orionka:Nechat uschnout. Po uschnutí něco odpadne samo, zbytek se vyčeše daleko snadněji.
Děkuju! Ale on byl suchej… Dneska se nám to stalo zase, ale byl nastříkanej tím přípravkem na hřívu, tak to šlo vyčesat snadněji. ..
🤣🤣🤣 Tesat do kamene !
Se vší pravděpodobností se k nim nechovají pěkně. Prý tam měli i kojící fenu s malým štěnětem a přesně, je mi líto toho psa, co musí celý den sedět. Jeden pes při kontrole KVS vyhublý , druhý ve špatném zdravotním stavu. Kolem nich prý ochranka, která nedovolí natáčet.
Žebrání se psy mi opravdu nevadí, ale musí to mít nějakou štábní kulturu. Včera k nám před dům zrovna přišel pán se psem, (vypadal jak velkej knírač, ten pes😊), a prý jestli nepotřebujeme pomoc na zahradě, že spolu bydlí ve stanu a jestli nemám spacák nebo nějaký deky. Byli oba sympatický, pes teda trochu víc 😅. Tak jsem pánovi dala pětikilo a péřovou bundu, říkal, že psovi koupí ty nejlacinější konzervy v PENNY a sobě chleba a krabicový víno 😔. Byli to takový parťáci, co se spolu probíjejí životem, fakt bylo poznat, že se mají rádi.
Tohle, co dělají ti Rumuni, je takový otrokářství.
Hele, zajdu se tam podívat a podám zprávu. Takhle to je" jedna paní povídala…".
hmn:k tématu :
https://www.ecanis.cz/clanky/pejsci-na-ulici-nepatri-nepatri-tam-ale-predevsim-lide_2855.html
To je hezkej článek. Mám tyhle bezdomovecký psy ráda , většinou jsou milí a dobře socializovaní. Ale ten vztah musí být reciproční, jak říká ten pán: Já se starám o ni, ona se stará o mě.
Tohle ale bezdomovci určitě nejsou . Jsou to prostě povoláním žebráci . Ti psi nemají hezkej život. Ty lidi mi připomínají medvědáře, který jsem vídala v Rumunsku a Bulharsku.
Pes kastrovaný v dospělosti si často udrží zvyk všechno ochcávat.
Feňule si obvykle přidřepne na jednom místě a vyčůrá se najednou a do země.
🤣🤣🤣