Aktuálně: 3 713 inzerátů209 729 diskuzních příspěvků18 242 uživatelů

Příspěvky uživatele

Terven

Terven
Terven 02.06.2023, 21:21:07 xxx.xxx.110.191
Xerxova: Odpověď na příspěvek uživatele Plaka z 02.06.2023, 20:30:41

mám radost, že se do Jizerek vrací nové malé vodní plochy - zrovna dneska v jednom z nových lesních kaskádových jezírek Yodas brodil, pil a pozoroval dvě kačeny. Je tam mraky pulců, žab, vodoměrek a komářích larev... prostě živá voda.

Proto už od dob Betky mám psa na tabletách. Já vím, že je to problematické (a že ty to pesanovi ze zdravotních důvodů dát nemůžeš), ale třeba "kachní doga" neustále brodící a plavací Night by byl se svým množstvím povrchové chemie pro vodu fakt jedovatý...

Starou Betku jsem nakonec od klíšťat jen obírala, ta už byla bezchemická - ale až poslední rok. Night problémy neměl, ten byl na Bravectu až do smrti...

Kéž by to měli všichni jako Vy...👍

Terven
Terven 02.06.2023, 20:33:05 xxx.xxx.110.191
PumaCZ: Odpověď na příspěvek uživatele Bodlinka z 02.06.2023, 18:07:33

Diky moc za uklidneni, bodlinko :) 

Samozrejme ctu, ze to odnasi par loveckych psu rocne, ale kdyz to ma najednou clovek "za barakem", tak z toho ma pak fakt strach :/ 

Z odkazu od Xerxový vyplývá, že z těch 20% pozitivně testovaných prasat ne každé musí aktivně vylučovat virus - znamená to prostě, že se s infekcí setkalo.

U nás je přeprasíno, pro Vikinu je trus divočáka jako magnet...přesto si myslím, že je větší pravděpodobnost, že ji roztrhá bezprizorní pitbul.

Terven
Terven 02.06.2023, 20:24:10 xxx.xxx.110.191
Buggyra:

No, na mě z formulace toho dotazu nějak čiší, že by pro vás možná byl lepší králík - ten se nemusí chodit venčit. Velikostně je to podobné, na drbání je to taky fajn, někteří jsou skutečně přítulní. A nedělá to kravál (ve smyslu štěkotu, ale jinak hrabe, dupe, mručí) a lze to snadno omezit na pohybu (udělat mu výběh s dostatkem zábavy).

Nebo kočka (kočky) :-) Když to má být společník "do bytu".

Pes potřebuje, aby se mu někdo daleko víc věnoval, minimálně co se toho venčení týče, i když horské tůry by čivka asi neocenila.

Jak daleko víc věnoval? Zadavatelka nepíše nic o tom, jak se psu bude věnovat v mimopracovní době.

Pokud vám přijde osmihodinová pracovní doba moc, tak to by pak mohli mít psy jenom děti, matky na mateřský a důchodci. A to by vám přišlo zřejmě taky špatně.

Terven
Terven 01.06.2023, 21:12:17 xxx.xxx.110.191
megi-the-pes:

A co myslíte, že celou dobu dělá?

Kdyby v tom nejelo víc lidí, tak k dnešnímu dni nemáme nic. Protože co udělala hromada lidí na protest? Deaktivace, plevelení vláken, bombardování admina. Co si stáhnete dnes? Na rozdíl od těch, co zareagovali okamžitě (Varaxi, mastnacekk & já), budete mít diskuze, kde jsou samé deaktivované nicky, což je dost k ničemu. Souhlas je potřeba, aby diskuze mohla na světlo, není to dárek ani pro mě ani pro nikoho jiného, samozřejmě zůstane uložená v soukromí, když svolení nebude; v propadlišti dějin u mě a v případě iF ji pravděpodobně budou prodávat platícím v poradně, souhlas váš všech mají. Leithian, co pourážela polovinu osazenstva, vyhodil tě někdo? Necháš se lehce vytočit a mluvíš jak dlaždič. No a co. Kdo jsem, abych soudila kohokoli, když jsem v jeho botách neušla ani metr? Nechte toho. Měli jste se spojit a napsat jeden požadavek s pořádnou nabídkou, což šanci mělo, na rozdíl od vlastníků různých webů. A co se stalo... jen zloba... pejskaři. 

Peace a spánembohem

Tak to si beru trochu osobně...měli jsme se spojit a napsat požadavek s nabídkou? Jakej požadavek a s jakou nabídkou? 

Oceňuju, že vy, mastňáček a varaxi jste zareagovali okamžitě, ale upřímně, jelikož nejsem ajtý a ani jinak od fochu, vůbec netuším, jak jsem případně měla reagovat a jaký kroky podnikat. Pokud by mi někdo, kdo ví vo co go řekl udělej tohle a tohle, tak udělám...píšete, že to mělo šanci, jen já netuším, co konkrétně.

Profil jsem nedeaktivovala, čekala jsem na povel, kterej jsem nikde nenašla...je to jedno, nemám potřebu deaktivovat. 

Jen jsem chtěla říct, že pokud někdo měl vizi, měl plán, tak to měl neznalým tupcům jako jsem já a x dalších přetlumočit a ne si pak ex post vylívat srdce, že se snažil jedinej a ostatní na to kašlali. 

Terven
Terven 31.05.2023, 20:05:45 xxx.xxx.110.191
megi-the-pes:

Lidi, nechte toho. mastnacek dělá plno věcí, které zveřejňovat nemůže. A pravdu má ten, kdo si myslí, že kdybyste nepobíhaly po iF jak spameři a nevkládali všude praštěnosti, tak to nestopli. Myslíte, že se s námi teď někdo bude bavit?

orionko, SZ na iF nepřijímám, jsem zablokovaná. :-) :-) Tady nahoře je červená obálka vpravo, pište tam

sbíráme souhlasy se sdílením obsahu vytvořeném uživateli iF

Jaký praštěnosti tam kdo vkládal? Sedím si na vedení, žádný jsem nezaznamenala...jestli se někdo choval praštěně, byla to ifauna...

Vy myslíte pašování těch vzkazů, že jsme na chovzvirat.cz?

Terven
Terven 29.05.2023, 14:58:54 xxx.xxx.110.191

Heleďte, nebyl náhodou na ifauně v tématu Jak se vám dnes venčí jako poslední editovanej příspěvek Xerxový, že jsme na Chov zvířat? Nemůžu ho tam najít - už ho taky smazali?

Terven
Terven 29.05.2023, 14:57:25 xxx.xxx.110.191
Fikovnice:
Terven:
Sardullah:

Nevím, jaký na to mají názor ostatní. Já teda za sebe musím říct, že i kdyby fauna svoje rozhodnutí přehodnotila, tak by se mi teda vracet nechtělo. Tady jsme byli přijati, adminové se nám snaží vyhovět, protože my, rozmazlený fauňáci chceme svoje "pohodlíčko"...Prostě utli jste to, tak si celou faunu strčte teda do zadele. Jako nebyla jsem tam 20 let jako někteří, ale 8 let na fauně teda mám za sebou, takže k prostředí na fauně mám vztah, vyhovovalo mi, ale teď mě napadá jen to, že kdyby jste tu Faunu udělali zlatou a diamantovou, tak nemám zájem, to zklamání je prostě veliké...Ukončení diskuzí nejdřív šok, že to končí, pak šok, jak rychle to utnuli ...teď už spíš "tak teda sbohem a máte co jste chtěli".

Nejvíc mě štve, že jsme opravdu byli komunita, což dokazuje i to, kolik lidí z fauny se tady zaregistrovalo a že nám prostě nedali moc času na to se domluvit co dál, ...teda snad se to povětšinou stejně podařilo, ale byl to teda fofr.   

Účet na fauně jsem zatím nedeaktivovala jen proto, že jsem profilovou fotku změnila za info, že jsme se přesunuli sem.. ..jinak už bych byla deaktivovaná.

Terven
Terven 27.05.2023, 21:29:33 xxx.xxx.110.191
zofre:

KE,Lichokopytníci, EQ, ifauna.....

" ... tam,  kde hy-, tam, kde hy-, tam,kde hynuli sobi..."

Kdybych měla potřebu připomenout něco z  rohanské minulosti,  třeba.

Občas  " se mi chce něco říct,  a já něco řeknu  ! " :-D.

A ráda čtu psy, kočky a ovce a kozy.

Děkuji zdejším provozovatelům.

Hip, hip....hurá🙂😄

PS: Jsou tu teda nějaký prehistorický smajlíci 🙂

Terven
Terven 27.05.2023, 20:15:53 xxx.xxx.110.191
Sardullah:

Nevím, jaký na to mají názor ostatní. Já teda za sebe musím říct, že i kdyby fauna svoje rozhodnutí přehodnotila, tak by se mi teda vracet nechtělo. Tady jsme byli přijati, adminové se nám snaží vyhovět, protože my, rozmazlený fauňáci chceme svoje "pohodlíčko"...Prostě utli jste to, tak si celou faunu strčte teda do zadele. Jako nebyla jsem tam 20 let jako někteří, ale 8 let na fauně teda mám za sebou, takže k prostředí na fauně mám vztah, vyhovovalo mi, ale teď mě napadá jen to, že kdyby jste tu Faunu udělali zlatou a diamantovou, tak nemám zájem, to zklamání je prostě veliké...Ukončení diskuzí nejdřív šok, že to končí, pak šok, jak rychle to utnuli ...teď už spíš "tak teda sbohem a máte co jste chtěli".

Nejvíc mě štve, že jsme opravdu byli komunita, což dokazuje i to, kolik lidí z fauny se tady zaregistrovalo a že nám prostě nedali moc času na to se domluvit co dál, ...teda snad se to povětšinou stejně podařilo, ale byl to teda fofr.   

Účet na fauně jsem zatím nedeaktivovala jen proto, že jsem profilovou fotku změnila za info, že jsme se přesunuli sem.. ..jinak už bych byla deaktivovaná.

Přesně tak, ať si to strčí někam...myslím, že komunita funguje a scházet se můžeme kdekoli jinde.

Napadá vás, kdo ještě chybí? 

Terven
Terven 26.05.2023, 20:49:05 xxx.xxx.110.191
megi-the-pes:
Terven:

Zkouším, jestli jsem to zvládla...