megi-the-pes: A co myslíte, že celou dobu dělá?
Kdyby v tom nejelo víc lidí, tak k dnešnímu dni nemáme nic. Protože co udělala hromada lidí na protest? Deaktivace, plevelení vláken, bombardování admina. Co si stáhnete dnes? Na rozdíl od těch, co zareagovali okamžitě (Varaxi, mastnacekk & já), budete mít diskuze, kde jsou samé deaktivované nicky, což je dost k ničemu. Souhlas je potřeba, aby diskuze mohla na světlo, není to dárek ani pro mě ani pro nikoho jiného, samozřejmě zůstane uložená v soukromí, když svolení nebude; v propadlišti dějin u mě a v případě iF ji pravděpodobně budou prodávat platícím v poradně, souhlas váš všech mají. Leithian, co pourážela polovinu osazenstva, vyhodil tě někdo? Necháš se lehce vytočit a mluvíš jak dlaždič. No a co. Kdo jsem, abych soudila kohokoli, když jsem v jeho botách neušla ani metr? Nechte toho. Měli jste se spojit a napsat jeden požadavek s pořádnou nabídkou, což šanci mělo, na rozdíl od vlastníků různých webů. A co se stalo... jen zloba... pejskaři.
Peace a spánembohem
Tak to si beru trochu osobně...měli jsme se spojit a napsat požadavek s nabídkou? Jakej požadavek a s jakou nabídkou?
Oceňuju, že vy, mastňáček a varaxi jste zareagovali okamžitě, ale upřímně, jelikož nejsem ajtý a ani jinak od fochu, vůbec netuším, jak jsem případně měla reagovat a jaký kroky podnikat. Pokud by mi někdo, kdo ví vo co go řekl udělej tohle a tohle, tak udělám...píšete, že to mělo šanci, jen já netuším, co konkrétně.
Profil jsem nedeaktivovala, čekala jsem na povel, kterej jsem nikde nenašla...je to jedno, nemám potřebu deaktivovat.
Jen jsem chtěla říct, že pokud někdo měl vizi, měl plán, tak to měl neznalým tupcům jako jsem já a x dalších přetlumočit a ne si pak ex post vylívat srdce, že se snažil jedinej a ostatní na to kašlali.