takže máte HUBENÉHO králíka.
to není nemoc. může to být známka toho, že je něco špatně s tím králíkem, nebo s jeho podmínkami chovu, nebo s jeho krmením.
takže máte HUBENÉHO králíka.
to není nemoc. může to být známka toho, že je něco špatně s tím králíkem, nebo s jeho podmínkami chovu, nebo s jeho krmením.
jasný, taky v mé přítomnosti, když se dívám, slepice nemizí a pes téměř dokonale předstírá, že jí vůbec nezajímajíjak říkám, kouzlo.
mám koňskou zahrádku přímo přes ulici a na mouchy mám sprej, Fíka a takový mucholapky s motýlkama na okna a heavy duty stájové do chodby. jako co, je to vesnice. taky by tam mohly žít prasata a měla bych ještě potkány.
je to nějaký mix
Přes Noru liška ani kuna ke slepicím nepůjde, ale půjde-li slepice za Norou, pták prostě zmizí. Je to skoro jako kouzlo.
pokud jste fanda resveratrolu, pak věřte, že se vyskytuje i v červeném víně, v borůvkách, malinách. radši bych měla na zahradě i tu pitomou moruši než v okolí křídlatku.stačí mi bohatě kozí noha, to je taky léčivý, není to ani invazní a je to příšera kterou už několik let sekám, vyrývám a polívám roundupem a pořád nechce pochopit, že ne.
giardie léčíte, když má zvíře giardienějaké “přeléčování” je akorát k prdu.
PCR test na tritrichomonas zjistí pouze trichomonády. Na giardie je Elisa na giardie.
klidně to může být trichomonáda. bez opakovaného testu těžko říct.
veraflox je celkem jediná dostupná věc pro léčbu koček tady. ten ronidazol, to je taková chiméra, už se to nedá koupit ani na holubí burze a dávkování pro kočky je kovbojka, protože terapeutický index nic moc a individuální snášenlivost je různá.
já jsem Noru ani jednou nekoupala. Ani jednou.Předchozí fenu jsem koupala jednou, když se vyválela v podpapírákovi.Opravdu opravdu potřebuje australák koupat? je to pracovní pes, ne česací panenka.
pohlaví nandu lze určit kloakálně. samec má penis.
dobré zboží se chválí samo a špatné zboží časem propadne a je úplně jedno, že si v začátku pomohlo parazitací na zavedeném webu, kterého okamžitě zařízli.prostě není to jedno? nová fauna nemá šanci se nijak prosadit, je to bazoš bez chuti a zápachu a my jsme tady.
když je hlad, tak vlk sežere i lišku.
když bude mít každý svoje terárium, které jim každému bude poskytovat správné (a velmi odlišné) podmínky vnějšího prostředí, nebude to problém.
je to celkem jednoduché a má to co dělat s úživností krajiny. když máte nížinu s černozemí, tak na určité ploše můžete vypěstovat hromadu čehokoliv, obilí, ovoce, zeleninu, co si vzpomenete. nebo kukuřici, ze které uděláte hromadu senáže a nakrmíte to dojenému skotu.když máte trochu kopce, můžete tam frknout aspoň brambory. ale co když tam nerostou ani brambory a můžete tam mít leda les nebo louku? tak když chcete jíst, dáte něco na tu louku a to může být skot když to bude dobrá louka a ovce když tam nejde dát ani ta kráva.to je celé kouzlo. nizozemí bylo velmocí ve výrobě sukna protože je tam písek a nic tam neroste. velká británie jede ovce protože je to neúrodná země.
jiné maso v tom smyslu, že skopové je prostě zcela odlišné od jehněčího co se vlastností i kuchyňské úpravy týče.
Čerstvé maso a vedlejší produkty živočišného původu (40%), čerstvé králičí maso (25%), masový vývar (34%), minerály (0,5%), sušené vaječné skořápky (0,5%)Prostě samá mňamka, polovina obsahu je voda, zbytek odpad z drůbežích jatek a trochz toho králíka.
opět přidám argument drůbežárnoukdyby stačilo podestýlat rašelinou vs všechny ty opičky, co se dlouhodobě a celosvětově dějí, aby kokcidióza nebyla (takový) problém, už by se to dávno dělalo
však to už jsem se pokoušela, asi neúspěšně, vysvětlit bůhví kdyže renálka není vůbec vhodné krmivo, protože je postavená na omezení bílkovin, ale cukrovkář kočka potřebuje naopak krmivo, kde jsou bílkoviny hlavním zdrojem energie