no tak nevyměňujte, ale jiný prostě nebude
měla jsem jako dítě takového deset let. možná bych na ruce ještě našla nějaké jizvy od drápů.
Příspěvky uživatele
Bodlinka
neprudit, nesahat do klece, když tam je
a smířit se s tím, že mazlivý králík je něco, co buď máte štěstí a máte, nebo máte normálního běžnýho králíka a ten je prostě takový.
pivovarské kvasnice, to je dobrá věc. je možné s nimi udělat ze směsi pro nosnice směs pro plemenné nosnice.
americká leghornka a plemeno sasexka jsou od sebe tak odlišné, že tohle srovnání nedává smysl, to je jako ptát se na rozdíly mezi ferari a traktorem.
Nejlepší pes splňující všechny takové požadavky na přátelství a hlídání je Nora, až na to, že a) už je zadaná b) nevyhovuje silně ten kotec, má postýlku pěkně v ložnici.
na hlídání je nejlepší zabezpečovačka s napojením na pult
retriever = přinašeč. to by vám mělo naznačit, jak se věci mají.
jasný, že všechno je o štěstí na majitele. ale není to zámožný a chudý, spíš o prioritách. jsou i lidi, co by na léčbu měli, ale nedají to
na druhou stranu nějaké cykly chemoterapie za raketu, aby člověk urval rok navíc, do toho bych nešla. jasný, onkologie veterinární velice pokročila a jsou i typy tumorů, které jsou vyléčitelné (určité typy lymfomů, třeba) ale mnohdy člověk draze léčí spíš pro sebe a pro to zvíře.
kurník je čím větší, tím lepší. on totiž nakonec není “jen na spaní”, ale je to zázemí drůbeže, když nemůže do výběhu a v ty časy oceníte, když je v kurníku místo a vejde se tam krmítko a napaječka a pohodlně i ty slepice, třeba když: celé dny leje, jsou mrazy, sněhová pokrývka nebo mvo kvůli hpai.
Zima se blíží, takže brzo skončí cochrácna s otevřeným domem a tak mě napadlo, že bych pořídila nějaký dvířka
máte někdo zkušenost s dvířky Sureflap Mikrochip Connect? Proleze šestikilový kocour? Chodí tím vůbec kočky?
A dveře pro Noru: PetSafe Dvířka Staywell 660 ML. Jak moc to těsní? Jak moc to drží? Dokáží tím projít i kočky?
inkubační doba je asi v tomhle připadě špatný termín, ale prostě kočka může být FeLV pozitivní roky, aniž by to na ní bylo vidět. A tři roky je takový běžný věk vypuknutí viditelné nemoci
A selhání ledvin je jeden z možných příznaků té nemoci.
Jako to vaše zvíře potřebuje vyšetřit moč, bylo by fajn i sono a ten test na FeLV už by se v tom někde ztratil.
bez veterináře se nikam nehnete.
taková kuřata se vezmou, utrhne se jim hlava a sežere je pes
prostě zákrsek. Z toho nic nebude.
od jiné kočky, ale inkubační doba je krutě dlouhá a tři roky je takový oblíbený věk vzplanutí té nemoci
veterináře nemusí napadnout spoustu věcí, jsme jen lidi. jde o to, že tři roky je skvělý věk na nějaké patologie spojené s FeLV, ale ne na selhání ledvin kvůli věku. Takže to musí mít nějakou příčinu a FeLV je jedna z možností. Pak samozřejmě můžeme mluvit o různých vrozených vadách, cystách a podobně. To by nám zase řeklo sono
Je to celkem důležité pro nějakou dlouhodobou prognózu.
Testy na FeLV máte?
ale tak ne vždycky to nějak jde, člověk prostě může to kotě někde sebrat, najít, dostat
taky třeba kočky co mám z drůbežárny jsem tam taky nenechávala do tří měsíců, protože prostě potřebovaly různé věci navíc
měsíční kotě si zaslouží prohlédnout veterinářem, stejně nic proti blechám co může takové mimino není volně prodejné.
Mega hmyzáci nevyhynuli. Roháče jsem potkala v Chřibech předminulý týden.
No a ten střevlík, ten mi občas vleze do baráku.
ty co nerostou prostě vybrakujte a dál už se s tím netrapte.
ovčáci a vlci, stejný problém. ovčák si má pořídit psa nebo salaš a to stejné platí o chovateli drůbeže, má si to zabezpečit
kormorán je trochu něco jiného, protože rybník nezasíťujete, ale i tam je odstřel omezen různými podmínkami a opravdu si rybář jen tak nemůže jít zabouchat.
čím je krmíte?
nechci a nemám a stejně letos motýly nemám.