spíš je to o tom, co za zvíře je ovce. to je zvíře, které prostě užijete tam, kde nemůžete uživit krávy nebo aspoň tu kozu.
na slovensku jsou v tomhle horší podmínky než v čr tak tam má ovce a její mléko a sýry tradici. poláci s ovcemi dopadli jak my po kolapsu trhu s vlnou.
Příspěvky uživatele
Bodlinka
v dnešní době. zubař nebo naopak instalatér nebo elektrikář.
prostě činnosti, kde je hodně peněz ze kterých se dá financovat drahý koníček jako kůň.
nepřemrzlo to vejce?
to chce od ježíška nějakou pěknou knihu o zahradničení.
zjednodušeně. rostliny mají různé požadavky na úroveň živin v půdě. takže první trať - co pěstujete na čerstvě vyhnojeném záhonu.
balu:Měla jsem bezsáčkový, značka není podstatná. Po nějaké době mě začalo štvát, že se rychle zanáší filtr a že musím vysavač, tu nádobku na prach, čistit i během vysávání bytu. V té době jsem měla v bytě psa, takže chlupy, mimo jiné. Vydržela jsem celkem dlouho, ale pak jsem si koupila sáčkový a jsem spokojená. Vyměním sáček, je to čisté, pohodlné. Bezsáčkový už nikdy.
jj, taky mám kvůli tomu sáčkový. lovit norinky chlupy z té nádoby mě krutě nebavilo. takhle vyměním sáček a je to čisté a připravené k dalšímu použití.
Kříženci jsou v tomhle blbí, já taky vím, že druhá stejná Nora nikdy nebude, protože ta zase taky nečetla, čeho že má být kříženec a je velkej hodnej plyšovej medvěd
pád z druhého patra kočka spíš přežije, ale nepoškozená být nemusí. ségra takhle přišla o kočku, protože prostě ona se rozhodla, že se zdrátovanou tlamou nehodlá dále existovat. nehledě na to, že najednou máte venku, kde to kočka nezná, pobitou kočku
taky jsem znala kocoura co 2x skočil ze čtvrtého patra a zabil se až po třetí
na tajemné schopnosti balancu koček NESPOLÉHAT, existují sítě.
pomůže i vhodné členení - domečky, patra, přepážky, dvě napaječky a tak, prostě aby když si budou chtít jít z očí, aby to bylo možné.
důležitá otázka - velikost ubikace
klidně do granulí, dávka není velká a ono se to obalí, navíc je to chuťově atraktivní
nemyslím si, že se to dá “naučit”. jasný, člověk si musí získat u kočky důvěru, ale některé kočky prostě ten fyzický kontakt nevyžadují.
já mám všechny mazlivé až vlezlé, ale třeba Bert řečený Bertuleň se rád mazlí na klíně, ale nevleze pod ruce když je člověk s počítačem v posteli. Fíček se nejradši mazlí tak, že zarazí hlavu do krku pod vlasy.
No a Jonáš zase neřeší nějaké důvěry, jakmile kdokoliv pohladí, tak dobrý a mazlíme se. Koneckonců takhle se taky nastěhoval.
takže v létě baycox?
mno a čím že byl ten pes teda po zjištění léčen?
pokud jsou to hnědé slepice, tak tam to může dokonce i mix a některé jsou pomalu opeřující. dominant podle barevného rázu může být taky pomalu opeřující
tam prostě nepoznáte nic a musíte počkat.
peříčková metoda funguje jen u křížence pomalu opeřující slepice a rychle opeřujícího kohouta
u rychle opeřujících kuřat se kuřata během prvního týdne věku dají rozdělit podle relativní délky loketních letek na spíš kuřice, spíš kohouty a nerozhodnuté.
vyhynutí všeho nezpůsobí žádná nemoc, nikdy se nerozšíří úplně všude a úplně na všechny. ale když bude v malochovu deset slepic, tak na hpai pravděpodobně zdechnou úplně všechny, stejně jako ve velkochovu když tam bude sto tisíc tak zůstane živých jednotek kusů. akorát se to nešíří vzduchem, takže soused přes ulici může mít slepice zdravé.
teď je trochu klid, byla chřipka v drůbežárně v polsku, někde na balkáně a pořád teda pokračují volně žijící mořští ptáci, ale už decentně. ono je to zase pokosilo během hnízdění, docela mohutně, tímhle se současná situace bezprecedentně liší od předchozích vln. že je to smrtelná nemoc volně žijícího ptactva, jakože hromadné úhyny.
bez uv zdechne, konec, tečka.
obyčejná kočka má tu výhodu, že si člověk může snadno vybrat a nastěhovat tu mazlivou.
njn, vesnickej balík, myslivec toho psa střelí za lahev něčeho ostřejšího, tak ho mají radši “rádi” zadarmo.
domácí porážka zakázaná není
akorát to maso je pro vlastní potřebu, nesmíte ho legálně prodat ani dále šířit po sousedstvu.