neřešte, když se přidáte k deseti ohniskům během posledního týdne, tento problém u vás zmízí sám
Příspěvky uživatele
Bodlinka
cca 10
Po brit care má macík taky průjem. seděl mu beautiful hair, nebo jak se to jmenovalo, buch, konec, změna receptury.
josera docela dobrý, ale po ontariu nebo applawsu mají lepší srst.
nemyslím si. našich dřevin je bambilion, stačí přece změna stanoviště. během středověkého klimatického optima, kdy se u mělníka pěstovalo parádní červené víno, přece taky karel čtvrtý nenechal hystericky dovést stromy z druhého konce zeměloule.
já bych se na nějaké předkupní právo vytento, to opravdu nevymůžete. postavila bych to prostě na tom, že majitel nezaplatil - tzn. nedodržel podmínku převodu vlastnictví. takže odstupuju od smlouvy a nezaplacené zboží chci zpátky.
a proč tam chodí, když tam nic není?
z okolí jsem viděla včely nejvíc na jaře na dřínu u sousedů no a pak na bílém jeteli, co mi roste na zahradě od té doby, co jiný bordel seču na krátko. kolikrát jsem kvůli nim nesekala nebo na dlouho, protože mi bylo líto plašit ten koberec včel. byly tam snad celé léto a odnášely z toho takový světle hnědý zdrclý pyl.
tak brambory se v čerstvým slamnatým nebo hoblinovým hnoji z morčat dělat dají. taky ty dýně.
jinak teda hromada morčecího hnoje asi vevnitř topí, nedrží na tom sníh.
nevím. jednak “opravdu dobré složení” je subjektivní věc a jednak že se vám líbí složení ještě neznamená, že to kočka bude žrát nebo že se po tom nepokadí.
já třeba teď krmím ontario. je to kompromis mezi nějakým minimálním požadavkem na složení a macíkem, který “opravdu dobré složení” neuznává a průjmuje po něm.
no jestli má občas průjem, tak to možná souvisí. nebo ne a zmizí to samo.
hele hawsův syndrom, odborný název pro “kočka vypadá takhle a jinak ji nic není”. jako samozřejmě je možný panikařit a odebrat jí krev na úplně všechno, ale spíš se nic nenajde.
falešná březost není žádné závažné téma, ale normální psí fyziologie. prostě pes je zvíře žijící ve smečce kde se rozmnožuje jen dominantní pár no a co lepšího s těmi ostatními samicemi než je mít v záloze, kdyby se kojící feně něco stalo.
takže se toho nebojte, je to prostě normální. i kdybyste je měla v temné kopce bez jakéhokoliv kontaktu s vnějším okolím, tak prostě nějaká uroveň falešky po hárání nastává.
když fena hodně hnízdí, tak stačí přidat jí práci.
jo, je to tak. ono každá květina potřebuje to svoje. proto ani na té zahradě nemá cenu něco tlačit na sílu, něco prostě nikdy neporoste na vápenitém podloží, něco nedonutíte do jílu a kapitola sama o sobě jsou kyselomilné rostliny.
stejně je ale zvláštní, jak si to umí zařídit. kousek od domu mi v projektu budování přírody postavili na potoce přehradu a teď je tam takový rybník, koupadlo pro noru. no a v bezprostředním okolí, kde je vlastně teď rumiště, místo takových těch plevelů, co by člověk čekal na takhle čerstvě narušeném stanovišti bez drnu, roste jeden vedle druhého semenáčky vrby a olše. nechápu, jak to našly.
ono by stačila ta kastrace. prostě ho čtyři chlapi podrží a pak buď kleště nebo klasika skrotálně s pokrytým.
pro větší účinek by tam mohlo být třeba půlroční vězení, během kterého by dotyčný věděl přesně datum exekuce.
pořád špatný, vykrvácí vám dřív, než to dokrájíte.
je to normální prasák. ale péro po kouskách nedáte, hodně to krvácí. čínští eunuchové se tvořili jedním odborně provedeným řezem. do močové roury se vrazil korkový špunt a když se dotyčný po třech dnech zamezení přístupu k tekutinám napil a pak se po odšpuntování vymočil, tak žil.
když se nevyčůral, tak smůla.
to teda nechápu tu logiku, že by mělo nechodit kvůli zánětu močových cest. to ho spíš bolí nohy, ne?
hele takhle na slepo do prasete něco valit, to je na pytel. pokud by mělo zaostávat kvůli červům, řekne to rozbor trusu
pokud zaostává tak nějak dlouhodobě tak je nejlepší řešení včasná porážka.
jiná choroba je asi možná, když je to jeden králík a jedno jeho ucho.
ha. já tyhle věci nakupuju všechny minimálně měsíc, spíš dva. oblézám elektra, to, co mám vybrané z internetu zkoumám ze všech možných úhlů ještě naživo, chci si to nechat předvést, pak si to ještě na dva týdny rozmyslím a nakonec možná něco i koupím
zatím jsem se nespletla
nemyslím si, že by bylo něco jakože úplně nejlepšího. žádná rostlina nekvete přes celou sezonu, takže toho vždycky musí být víc. některé dávají pyl, některé nektar, některé nemedují pravidelně…
obecně bych řekla, že jakékoliv naše původní kvetoucí rostliny včelám udělají dobrou službu.