Pokud chcete informace o briardech podívejte se na ch.s. Heaven Devil.Případně můžete p.Procházkové zavolat,ochotně vám podá informace.
Pokud chcete informace o briardech podívejte se na ch.s. Heaven Devil.Případně můžete p.Procházkové zavolat,ochotně vám podá informace.
PumaCZ:Xerxova:mně zmizel celý poslední příspěvek z venčení - ten, kde jsem informovala o přechodu sem... taky zmizeli profilovky těch lidí, kde byl vložen kontakt na chov zvířat. Tudíž nechtějí, abychom odešli jinam a stíhají to překvapivě kontrolovat a ne že ne...
Nevím,jestli budou dobře vidět,ale to vše jsou kopretiny.
Díky,ještě louky neposekali,tak jsem vyfotila jen zkraje podél cesty.Kopretin tam jsou celé bílé placy,pokud se mně to podaří vyfotit přidám foto.
kometa:acher:Toto mně přišlo na e-mail
Vážený uživateli iFauny,
přibližně za měsíc čeká iFaunu rozsáhlá aktualizace, aby byl web bezpečnější pro domácí zvířata i pro uživatele, a v souvislosti s tím dojde k některým změnám, které se vás dotknou. Přečtěte si prosím pozorně tento e-mail, abyste věděli, co můžete očekávat.
Změny typů inzerátů a kategorií zvířat
Naším cílem je bezpečnost všech zvířat na iFauně a pro zajištění této bezpečnosti se potřebujeme zaměřit pouze na vybrané klíčové oblasti. Proto se chceme věnovat inzerci okrasného ptactva, psů a koček, a to pouze za účelem soukromého prodeje a nikoliv dalšího obchodování, abychom mohli zajistit maximální bezpečnost a dobré životní podmínky zvířat.
Chápeme, že to může být obtížná situace pro ty, kteří obchodují s jinými domácími zvířaty nebo poskytují související chovatelské služby, a chceme vás požádat o pochopení a poděkovat Vám za dlouhá léta spolupráce s iFaunou.
Doporučujeme, abyste nadále nezveřejňovali žádné nové inzeráty na než výše uvedená zvířata, případně na zboží a služby, protože tyto inzeráty nebudou přesunuty na novou podobu webu.
Pokud nabízíte také ptáky, kočky a/nebo psy, budou tyto inzeráty samozřejmě migrovány na aktualizované stránky.
Zde si můžete prohlédnout úplný seznam vyřazených kategorií inzerátů
Zvýhodnění inzerátů je nedostupné
Možná jste již zaznamenali, že v některých kategoriích nebo podkategoriích již není možné zaplatit zvýhodnění inzerátu. Toto opatření jsme aplikovali tam, kde neplánujeme s inzercí pokračovat (rubriky budou zrušeny), aby doposud zaplacená zvýhodnění uplynula dříve, než spustíme novou verzi iFauny.
Diskusní fórum bude zrušeno
Rozhodli jsme se ukončit činnost diskusního fóra na iFauně, abychom mohli věnovat naše technické i lidské zdroje výše popsaným prioritám.
Děkujeme za pochopení,
S přátelským pozdravem,
Šárka Štíchová
Manažer webu iFauna.cz
Seznam rušených kategorií
Akvaristika
Bezobratlí
Terarijní zvířata
Holubi
Drůbež
Králíci
Drobní savci
Ovce, kozy
Koně
Skot, prasata
Exotičtí savci
Krmiva
Farmářské produkty
Různé
Včelařství
Seznámení
Zahrada
Burzy a výstavy
Chovatelské potřeby
Zvířata z útulků
Seznam rušených podkategorií
Služby
Krmivo
Chovatelské potřeby
Akce, burzy, výstavy
Toto mně přišlo na e-mail
Vážený uživateli iFauny,
přibližně za měsíc čeká iFaunu rozsáhlá aktualizace, aby byl web bezpečnější pro domácí zvířata i pro uživatele, a v souvislosti s tím dojde k některým změnám, které se vás dotknou. Přečtěte si prosím pozorně tento e-mail, abyste věděli, co můžete očekávat.
Změny typů inzerátů a kategorií zvířat
Naším cílem je bezpečnost všech zvířat na iFauně a pro zajištění této bezpečnosti se potřebujeme zaměřit pouze na vybrané klíčové oblasti. Proto se chceme věnovat inzerci okrasného ptactva, psů a koček, a to pouze za účelem soukromého prodeje a nikoliv dalšího obchodování, abychom mohli zajistit maximální bezpečnost a dobré životní podmínky zvířat.
Chápeme, že to může být obtížná situace pro ty, kteří obchodují s jinými domácími zvířaty nebo poskytují související chovatelské služby, a chceme vás požádat o pochopení a poděkovat Vám za dlouhá léta spolupráce s iFaunou.
Doporučujeme, abyste nadále nezveřejňovali žádné nové inzeráty na než výše uvedená zvířata, případně na zboží a služby, protože tyto inzeráty nebudou přesunuty na novou podobu webu.
Pokud nabízíte také ptáky, kočky a/nebo psy, budou tyto inzeráty samozřejmě migrovány na aktualizované stránky.
Zde si můžete prohlédnout úplný seznam vyřazených kategorií inzerátů
Zvýhodnění inzerátů je nedostupné
Možná jste již zaznamenali, že v některých kategoriích nebo podkategoriích již není možné zaplatit zvýhodnění inzerátu. Toto opatření jsme aplikovali tam, kde neplánujeme s inzercí pokračovat (rubriky budou zrušeny), aby doposud zaplacená zvýhodnění uplynula dříve, než spustíme novou verzi iFauny.
Diskusní fórum bude zrušeno
Rozhodli jsme se ukončit činnost diskusního fóra na iFauně, abychom mohli věnovat naše technické i lidské zdroje výše popsaným prioritám.
Děkujeme za pochopení,
S přátelským pozdravem,
Šárka Štíchová
Manažer webu iFauna.cz
Našemu psovi nejvíce vyhovují Petkult,cena 12 kg kolem 1300Kč,ale možná se dají sehnat i levněji.
Fikovnice:Fikovnice:Přátelé, "Rapotačka" mi odepsala...
Byla, jako my všichni, strašně špatná z konce diskuzí... Ale napsala mi, že pokud to zvládne (registraci), přijde sem za námi. Tak v to pevně doufám!
Mě by to focení bez vás tady ani nebavilo.Až s odstupem času zjišťuji kolik mám fotek,které už člověk nikdy více nenafotí.Díky vám!
Na fauně někdo psal o lučním kvítí,tak na zkoušku foto luční kvítí a krásně kvetoucí hlohy
Hurá,konečně se mně podařilo zaregistrovat.