Zrzavci,to máte hovězí svalovinu s chrupavkou nebo hovězí s chrupavkou mix.Mám hovězí svalovinu s chrupavkou,kupovala jsem asi před 3 týdny a tam žádný droby nejsou.V tom mixu droby byly.
Příspěvky uživatele
acher
Myliveckému hospodáři to hlásit nemusíte,to zařídí policie.
Střet auta se zvěří se hlásí policii.Místo by se mělo označit a počkat na příjezd policie.
Tak náš Alan má úplný jasno.V takovým hicu se nikam nechodí.Vyběhne se ze dvora na 100-150m,vyčůrat,udělat bobek a zpátky do svý díry pod ořešákem a jak se ještě víc oteplí,tak domů na dlažbu.Večer to samý,no abych nekecala ,tak někdy si i chvíli pohrát a potahat,ale nic se nesmí přehánět.
To naštve co,takových kohoutů.🐓
Saga:Jarus87 mám velmi podobnou zkušenost. Jednou se k nám domů přijeli podívat “na koníčky” známí s malým synkem. Přijeli dřív než jsem čekala a já zrovna měla králíka pověšenýho za nohy a byla uprostřed stahování. Synek když to viděl, tak blinkal (věk 10 let, žádný mimino), na koníčky už tak nějak nedošlo, protože ten napůl stažený králík je konsternoval tak, že to nedali a odjížděli se slovy, že přijedou jindy, že stejně ještě musí do Billy pro mletý do burgrů! To si jenom řeknete WTF? P.S. ta telata vám závidím, my už je nemáme kam dát, protože koně😄
Tak to naše 5ti letá vnučka je jiný kadet.Má u nás oblíbeného králíka,chodí si s ním běhat na kšírech,chovat ho,hladit.Jenže nedávno milý králík utekl.Manžel ho chytil a on ho kousl.Tak povídal vnučce,že jestli bude kousat,skončí v troubě.A milá vnučka na to s úplným klidem odpověděla:"Tak bude masínko."
Tak ty leghornky zas moc nekvokají,většinou starší.Vloni to byla 1 kvočna,co měla kuřata, a jedné vejce vytahal ježek a letos ani jedna.
ančovička:Tedy, ja slepice, kvočny, netrápim ani zimou, hladem a žízní, ani v sudu se studenou vodou, na studenem plechu,máčením ve studené vodě a podobné nesmysly..týrání zvířete🤦🤦..proboha,to jsme ve středověku?…na odkvokani staci zmena prostředí..kotec králikarny, trochu slámy a pořádně nakrmit a napit..za pár dni je po kvokání…já mám svoje slepicky ráda 😉..ale to už jsem psala😉
A u nás ji dáme vejce,ať si ta kuřátka vysedí a odvodí🙂
Nejpravděpodobněji mor.V roce 2017 se u nás ve větší míře objevil mor2.Z té doby je dotaz zadavatele.
Napište více informací.
Česká plemena od velkého po malé jsou : Moravský modrý.Český albín,Český strakáč,Český luštič,Moravský bílý hnědooký,Český červený,Český černopesíkatý.
Myslím si,že není problém si o nich další informace dohledat.případně se dojet podívat na nějakou větší výstavu.Nároční jsou jako každý jiná králík.Krmení přiměřeně velikosti a také záleží ,zda se chcete věnovat čistokrevnému chovu,výstavám, masné produkci nebo jen proto,že se mně líbí.
strapaty:No vidite.A razom je tu niekolko moznosti ako riesit napajanie.😉
Akorád,že jim tu vodu 2x denně měním.
No vidíte mám asi v 60 ti kotcích misky na vodu.Pokud jsou tam mladý dávám je na cihlu a pokud je jich tam víc,tak mají i dvě.Misky jsou vysoké,kotce velké,králíci jsou na roštech a moč v misce si nepamatuji,že by někdy vůbec měli.Napáječek mám 12 a hlavně kvůli výstavákům.A pokud se najde jedinec,který by tyhle těžké misky převracel,tak mám ještě nerezové misky,které se dají na dvířka a ty nevylijí.
Přihlášeno znova,tak uvidím.Děkuji.
strapaty:Kralik potrebuje vodu v zime viac ako v lete.Samozrejme v zavislosti na tom cim krmite.
A nebudem suhlasit, kraliky na dialku chovat ide.Ak si zabezpecite zasobnik na dostatok jadroveho a zeleneho krmiva.Ja dom takto kraliky nechoval, nemam na to dovod a ani niesom toho zastanca, to vsak nic nemeni na tom, ze to mozne je a ze sa tak kraliky aj chovaju.Ale…nieje to onco.
Na jaderné krmivo si dáte zásobník,ale na zelené aby se nazapařilo?A když se vyskytne nějaký zdravotní problém,jak píše bodlinka,tak to,co by se dalo srovnat, když na to přijdete hned,po třech dnech už je k ničemu.Podle mě je to týrání.
Anonymní:Zásobníky na vodu i krmivo existují. Horší v zimě s vodou když by mrzlo, ale tam zase králíci tolik nepijí.
Já bych vám tu vodu z napáječek dala v těchto vedrech pít třeba 3 dny a když králíci mají suché krmivo,tak vypijí daleko víc a to i v zimě.
Prosím,proč mě to najednou odhlašuje,když do teď mně to nedělalo.
Anonymní:Mám ty samé,žluté a když je 30°C a víc,tak je v nich voda jak kafe.Ještě daleko teplejší než v kameninových miskách.Bych tu vodu každému dala pít aby věděl jaká je.
To jsem psala já,nevím,přoč mě to odhlásilo.
A jak byste si to krmení a napájení představoval.Plemeno je úplně jedno.
Další šok pro české fialové vydřiduchy přichází z Polska! Po levných potravinách a energiích, a snížení daní, Polsko oznámilo razantní růst mezd! Od června má polská minimální mzda činit nejméně 3600 PLN, (18 360 CZK), a její další brzké zvyšování včera Polákům slíbil náměstek ministra pro rodinu a sociální politiku Stanisław Szwed, který doslova řekl: Výdělky se posouváme na evropské poměry! Už teď je česká minimální fialová mzda o 700 CZK nižší, než polská před zvýšením, a dokonce o 3000 CZK nižší, než v mnohem chudším Portugalsku i Litvě! Fialový lidojed vládnoucí Česku se nemůže postavit před novináře a jako polský premiér včera oznámit – Letošní stav veřejných financí Polska je historicky nejlepší v moderních dějinách Polska! – protože v Česku jsou rok po Fialově hospodaření veřejné finance v historicky nejhorším stavu v moderních dějinách Česka a očekává se další propad! Fialový profesor se nemůže ani chlubit, jako se včera pyšnil premiér Polska – Snížili jsme daně Polákům z 18% na 12%. Výdělky do 150 000 CZK ročně nepodléhají žádným daním. Podle studie OECD má Polsko ke svým občanům, k jejich rodinám s více dětmi, ale i k rodičům samoživitelům – nejpřívětivější daňový systém. Místo Poláků jsme zdanili mezinárodní korporace, které se vyhýbaly placení daní v Polsku! – protože jediné, na co fialový profesor evidentně ve dne v noci myslí, je jak dalšími daněmi a poplatky oškubat Čechy, aby mohl nakupovat zbraně, zvyšovat platy přemnožené fialové nomenklatuře, a posílat dary Ukrajincům a Ukrajině, na které prostě Česko nemá ekonomické zdroje! Poláci tak mají poprvé v moderních dějinách obou zemí nejen vyšší platy, než Češi, ale ještě tam kilo řízků stojí 76, máslo 15, chleba 14, a houska 1,7 CZK! A ukrajinské potraviny, jejichž výroba není podle přísných norem EU o zdravotní bezpečnosti, se k nim nedovážejí, na rozdíl od Česka, jehož vládě je zdraví Čechů evidentně ukradené.
Potkani jsou velice vynalézaví a stačí jim malý otvot,který si umí vykousat i v betonu.Prohlídla bych kotce,případně samice přestěhovala třeba výš.Bohužel jste nenapsal/a bližší informace.Viz výš.