Jenže ječná sláma štípe,jsou v ní osiny z ječmene.Na rozdíl od pšeničné a ovesné.
Příspěvky uživatele
acher
Doron k té stopě.Pamlsky na stopu jsem dávala tak na první dvě,tři,potom už o ně psi nestáli.Dostávali pamlsky,hračku až na konci stopy. Na stopě si jich nevšímali a přecházeli je,zdržovaly je.O to větší byla odměna,pochvala po vyprocování stopy.
Fram dospívá a bude se nejenom vymezovat proti cizímu vetřelci,cizí člověk,cizí pachy,ale i si vymezovat místo ve smečce.U nás když vynechám berńáky,tam to bylo jedno,tak čuvači,tibeťák i špic,když se vzal jeden pes na výstavu,cvičák,veterinu,tak s příchodem domů to znamenalo vzít všechny ven nebo alespoń vypustit na zahradu,pole.Pustit příchozího jen tak na dvůr,byl by také rachot.
U nás v noci také mrzne,ale přes den je nad nulou.Ježci chodí stále.Dnes byli na večeři tři.
🙂
Zazimovaní? Před půl hodinou se dva krmili na mase.
🙂
🙂
David:Dobrý den, nevíte někdo co je za plemeno moje kočka, je jí 6 lekočka její matka je domácí kočka to vím ale napadlo mě že je otec britský kocour.
Také vesnický kocour.
No podle fotky to výmarák není.
Vahine:To byla cizí kočička? Jestli jo, tak teda koukám na kámoše 😊 👍
Cizí byla,ale před vánocemi už to bude dva roky,co ho někdo k nám vyhodil a od té doby je náš.Alan ho tehdy našel pod dřívím,kocour se ho nebál,Alan ho nechtěl sežrat a od té doby jsou kámoši.S jiným našim kocourem by se o pamlsky nedělil.
Kámoši jak hrom.Pastevec se s ním podělí i o pamlsky.
Podzimní ráno a lítací poděs..
Děkuji,rady a zkušenosti jsem jí přeposlala.Pokud bude mít někdo ještě nějakou radu ,zkušenost bude za ni vděčná.
Anonymní:Také si myslím, a dokonce si myslím že i čivava a malá plemena před liškou ochrání, stačí pach psa, značkování už tam nevleze, takže zřejmě musel být někde za plotem.
Psi se nám pohybují po celém dvoře desítky let,takže pachu a značkování mraky.Přesto liška na dvůr vlezla ve dne,i když tam pes byl.Také se nám stalo,že jsme se psy ráno odjeli na výstavu a když jsme se večer vrátili,byli slepice zakousané.Jednou nám zase vlezla na dvůr v noci a odnesla slepici která nechodila do kurníku,tam se nedostala,ale zůstávala sedět ve chlívě na boxu pro kozy.Liška je velice mazaná a vynalézavá.
Děkuji,ona má právě neoperovatelný nádor a po chemošce a ozařování ji to ,mimo jiného,doporučila známá zabývající se bylinami,ale osobní zkušenost s tím také nemá.
Udává se,že nejlepší je mléko pro koťata. Za mě je ale nejlepší je dát k jiné samici. Jinak za mě vynaložené úsilí s umělým odchovem neodpovídá výsledku.
Nevím jestli se nepletu,ale pokud si to dobře pamatuji,tak inkubace perliček byla 4 týdny a slepic 3.
Nezná prosím někdo tento přípravek? Měl by být pro zvířata. Byl porazen těžce nemocné kamarádce. Byla by ráda za každou informaci, zkušenost.
No vidite vztahuje to na sebe a přitom píšu, že je to můj pocit, nic víc, nic méně. Už nepíšu.