Mám to také kousek, ale je to škoda cesty, raději si dojeďte dál na větší burzy.
Příspěvky uživatele
OndraHusak
Papoušek zpěvavý:
Modrý tyrkysový dominantní straka
Dominantní recesivní tyrkysové straky
Alexandr černohlavý, Alexandr holubí.
Anonymní:Ještě pro Vás mám jenom 3 páry barnardu ale mám je barnard penant barnard penant. skuste to.deset páru jsou kecy v kleci.neverim
Netvrdím že to možné není, jak jsem již psal mám i klidné páry kde bych se toho nebál. Ale mám i páry že by vám u penantů moc prstů nezbylo. Proto nesouhlasím s tím že není třeba dvojité pletivo. Posílám nějaké foto těch keců v kleci…
Anonymní:Je škoda že už tady skuseni chovatele rezignovali . Potom se dozvídáme od rychlochovatelu Leona,Udh . Rady bez dlouhé praxe a skusenosti.k chovu. Není potřeba žádné dvojité pletivo mezi voliérami.samci si to vyříkají na jaře ,samice nasednou a je klid.videl jsem vyšší desítky chovu a v několika procentech měli opravdu dvojité pletivo.chovu zdar
Tak to je pěkná blbost. Mám deset párů barnardů jak červenočelé tak límcové a neumím si to bez dvojitého pletiva představit i když je ve vedlejší kleci jiný druh natož zase barnard. Pokud chcete mít ptáky bez drápů a i hůř zmrzačené s chutí do toho. Je pravda že některé páry jsou klidnější a ptáků vedle si moc nevšímají, ale mám ptáky kteří vyloženě jdou po sousedících.
1,0 loňský Barnard červenočelý modrý 6000kč
776 588 949
Pokud máte v páru přírodního ptáka tak u něho v kalkulačce nevyberete žádnou z možností.
Také mám u Sevaronu do týdne výsledky a hlavně všechny zatím seděli…
Kupte si tyto plastové.
Dobře se čistí a jsou pořád jako nové.
1,1 Barnard klonkurský bez DNA 3000kč pár.
1,1 Alexandr černohlavý s DNA 6000kč pár.
1,1 Barnard červenočelý modrý s DNA 14000kč pár
Vše letošní nepříbuzné páry 776 588 949
Alexandr holubí ve dvou letech.
Už pár let dělám u Sevaronu a jsem spokojen.
Majda:Kolik je casu nez bude petice uzavrena? Jeste sem nestihla podpis bude moznost i ted v Prerove? Majda
V Přerově určitě bude možnost podpisu u prodejců krmiv.
Barnard červenočelý modrý a štěpitelný na modré, Alexandři černohlavý.
Barnard červenočelý modrý fallow, fallow, modrý a štěpitelný.