Ludvík II. Bavorský je ten hledaný nešťastný král 😉
Příspěvky uživatele
Skeeve
Nedoporučuje se to, že jeden druh stejně převládne a vytlačí druhý, i když mají oba druhy podobné požadavky na chov jako v tomto případě, jen Američané občas chovají drobnější druh švábů u velkých jako úklidovou službu 😉
Samičky lugubrisů mi kladly vejce na lištu nad skly, a líhla se mláďata přímo v teráriu bez problémů 😉
Stačí kuchyňská, vajíčka vychází skoro lépe vzít dražší plechovku čistých vajíček, než kupovat směs, kterou tvoří velké množství soli a něco vajíček.. Líhnou se dle teploty vody a dalších faktorů, obvykle dva, tři dny, a jde to i bez vzduchování 😉
Jo, jasně, nebyly - ony si určitě v těch pidinádržkách těch obchodů vypěstovaly ten bojový gen, jak bylo výše zmíněno?
Anonymní:No,nevím,co bylo za ryby dříve, ale před 30 roky jsem do husté zarostlého 85 litrového akvárka dala Betty dvě samice a jednoho samce a trvalo přesně týden, než je obě zlikvidoval. Holt špatný matroš, podle všeho
Martroš?? Mluvíte o živých zvířatech! S takovým přístupem.. no nic
Prozradíte značku a prodejce případně? Díky 😉
Já to myslím jinak - pokud přestanu jíst maso, rostliny, které bych zpracoval a skrmil v nějaké podobě zvířatům, budu mít k dispozici pro sebe; dají se najít čísla, kolik krmení a vody je třeba k výkrmu konkrétního druhu zvířete do jateční velikosti, a zrovna chovatelé by mohli mít představu, že to nebude málo, a přesto by nejraději přikyvovali, že jo, že nejedení masa způsobí kolaps systému?
A ten dobytek je živ ze slunečního svitu?? Sami máte svá zvířata, tak maličko přemýšlejte, ne?
Výrobce se jmenuje Probiobed a spolupracuje s Mallem, určitě budou i další možnosti 😉
Obecně rychle a vděčně pro začátečníka rostou stromové druhy sklípkanů (Psalmopoeus, Avicularia..).. Konkrétní údaje lze dohledat v encyklopediích na netu - velikost v dospělosti je variabilní, dle druhu, podmínek, genetických dispozic
Na druhém konci stupnice jsou pavouci zemní - u Eupalestra se uvádí pět let do dospělosti
Já používám bezprašné smrkové, kupuji větší balení určené pro koně a jsem spokojen, jen je dobré mít místo na uskladnění, není to malý balíček.
Ona by se samička možná i starala, ale má to ztížené tím defektem, kvůli kterému se vlastně vůbec chovají..
Pokud chcete pavouky s rychlejším vývojem, není rod Brachypelma pro vás to pravé - ve vyšších instarech jsou už svleky dost daleko od sebe časově 😉
Na jakém jsou stelivu? Pokud je prašné, vysvětlovalo by to potíže s očima, a jinak je o nich známo, že jsou špatní rodiče, mláďata se podkládají samičkám osrstěným, které je jsou schopny dochovat.
Rostou 😉
Ona existuje i bojovnice nebojovná (Betta imbellis), kde je agrese mezi samečky mnohem menší a v dobře zarostlé nádrži si jich umím představit více 😉
To nejde takhle jednoduše napsat - někteří mravenci se živí semeny trav, mravenci rodu Atta si pěstují houbu na odstřižcích listů, jiní loví hmyz, případně nějaké kombinace, některé druhy zimují, jiné ne; naše Formicy jsou pod zákonnou ochranou, atd atd - jsou skupiny na fb, které poskytují poměrně kvalitní informace
On vás tu někdo nutí být?? Drahý anonyme.. Kolik úsilí je za vámi? Na co můžete být pyšný? Na jedovatou slinu, co jen tak mimochodem ukápne?
Jenže tihle malí dravci jsou učenliví a šikovní a mloky i ropuchy otevřou přes břicho a vyjí orgány, kůži s parotidami se vyhnou - se psem, který obojživelníka požvýká a dostane plnou dávku toxinů, nelze srovnávat..
Bichiři, L sumci, krunýřovci obecně ( ale na Panaquy a spol je 250 litrů moc málo), velcí vrubozubci