Znaky na křídlech dospělých zvířat připomínají oči
Příspěvky uživatele
Skeeve
Já mám prostě krabičku od cvrčků, s vermikulitem ( koupíte na každé větší burze i v dobře zásobeném obchodě s potřebami pro zvířata).. Líhnu se střídavými úspěchy, ne vše se zdaří, jinak ostatní strašilky, vajíčka, ponechávám v chovných boxech, pokud nevyžadují nějakou zvláštní péči.
Gumový aligátor by neměl páskou zajištěnou tlamu 😉
Sarah01:Proč bych měla s někým mluvit? V porodnici jsem rodila 3x a vždy bylo o mě i o dítě výborně postaráno. Rodit doma bych se neodvážila.
Protože to by váš názor o špičkové lékařské péči poněkud doplnilo o ošklivá fakta? Třeba jsou u vás nadšení, vzdělaní a ochotní lékaři i personál, ale není to standardem všude
Sarah01:No, ono většinou je v porodnicích o ty rodičky výborně postaráno, novorozenecká úmrtnost u nás patří k nejnižším na světě, tak čeho se bát?
Mluvila jste někdy soukromě s někým z nemocnice? Očividně asi ne.
Mimo jiné mají mít mírně osolenou vodu, což nemusí vyhovovat ostatním rybám a rostlinám, doporučuje se i umístění nádrže poblíž oken - teplá voda jim nevadí a lépe porostou řasy, které jsou významnou složkou jejich potravy; pomalu rostou a samcovy rozsáhlé ploutve by mohly lákat k ‘ ochutnávání’
Proč je špatná třezalka na pastvině pro koně? Díky
Samci se nemusí nutně rvát, mám, měl jsem ve skupině dokonce tři plně dospělé kluky.
Mastomyši se chovají v podstatě jen jako zdroj krmení, do mazlíků mají dost daleko, jsou dost kousavé a pohyblivé.
Nástup do rozmnožování si určují samy, a nespěchají, dobře krmit a nechat to na nich 😉
Anonymní:Paní kometo já nikdy nechodím na jiné vlákna než je exotické ptactvo myslím si že je to to co MĚ ZAJIMA CEMU ROZUMIM A RAD PREDAM SVE ZKUSENOSTI MLADSIM CHOVATELUM NAPROTI VY CHODITE NA DRUBEZ, PSI, POKKANY A V PODSTATĚ NEROZUMITE VUBEC NICEMU .A JESTE PANI JSTE SMESNA.
.
A jaké zkušenosti že to přesně předáváte? S psaním velkých písmen? 🤔
A váš návrh, jistě vycházející z hluboké znalosti problematiky a desítek, možná stovek hodin strávených v terénu a komunikací s místními obyvateli?
Existují i holé myši, rodi se chlupaté a během prvního měsíce života mrňata o srst přichází, vypadají jako ježečci - hlava si ochlupení podrží nejdéle.
A jsou i holí křečci syrští, ale ti se opravdu moc nevidí, ani na burzách nebývají běžně - když jsem poprvé viděl fotografii, ani jsem nevěděl, na co koukám, neuměl jsem to zvíře nikam zařadit.. 😉
Patří mezi krasce
Ještě jedna ranní
Dneska zasněžená krása, byli jsme venku teda bez psa, jen já a kamarád 😉
Exotika byla v sobotu, v neděli Hradec Králové a Ostrava
- Příspěvek #237276
- Příspěvek byl již nahlášen
- Oblíbené: 0
Já si kontroluji směsi už při koupi, když vidím typické stopy pobytu, nevezmu sáček, obtížně se jich pak zbavuje..
Ano
lesnizinka:Tak k mému překvapení, jsem ráno za barákem našla bobek, teda spíš takový sračkoid to byl, koukám na to…tohle vypadá jak od ježka?? Néé, určitě ne, ti už dávno spí😏 Večer jdu zavřít dveře od pracovny, u kterých leží přemrzlý kocour a hledím, proč jsou vevnitř nafrnkané oschlé zbytky kapsičky, které nedojezené vyhazuju do misky ven, kocouru tulákovi. A misky, čumím jak vejr, ježek!😲 No a ne moc velký teda. Hned jsem mu nasypala do misky koťátkové granule, ale nevím, nevím, jestli byl na zimu dost velký. Mám to nějak řešit, kdyby se ještě objevil?
Granule nee, jejich ostré, jehličkové zuby si s nimi moc neporadí, lépe masitou stravu
Stella:Takže radši než svému osmákovi dávat ovoce, budete mít tlusté, cukrovkářské zvíře?
Vaše odpověď nedává z hlediska jazyka a logiky vůbec smysl
A za b, v domovině jsou považováni za škůdce, něco jako naši potkani, netuším ovšem, jakými plodinami se tam mohou příležitostně živit
lesnizinka:U nás to pozorování, ani s dalekohledem, který mám jen tak mimochodem pořád při ruce…nejde. Rybník je takřka pod okny a jakmile se s čímkoliv k oknu přiblížíte, aby ste kouknul, je pryč. Na potoce, to bych řekla, že je ještě plašší, protože ty lidi kolem nezná. Občas na něj promluvím, když sedí na větvi a zase zřejmě neuletí jen ten ,,náš", zachráněný. Minule jsem šla přes most a pár metrů po proudu na větvi zadrhnuté uprostřed potoka, seděli vedle sebe svorně dva. Krásně na ně zezadu svítilo sluníčko, záda jim zářila do dáli. Zastavím se, jsou zády, nevidí, šahám po mobilu, že udělám fotku. V té chvíli vyjede za mnou od domů z uličky auto. Grrr, měla jsem po☹️ Takový obrázek se mi zas tak brzo nenaskytne…tak jednou, za 10let😏
Ježíš, omlouvám se, zase zas…téma. Takže k tématu: nám když zamrzne v zimě jezero, jdou vedle na potok. Oni spíš k nám zalétávají…vlastně ani nevím proč? Jestli není v jezeru něco nového na zub? 😉
Oni se pohybují místy, kde mohou lovit, když mají mladé, jsou schopni slovit až sto rybek za den - takový tlak žádná lokalita dlouho nevydrží, takže se mezi nimi přesouvají.. Já se na to ptal člověka, který se jim dlouhodobě věnoval, mapoval výskyt atd