Identifikátor je dobrý nápad - jakože hned ví, o co půjde a tím pádem odpadá strach z neznámého... Díky!
Příspěvky uživatele
efe
kometa:efe:Mám s morgánětem v podstatě stejný problém - ode mě si nechá cokoliv, ale jakmile přijde cizí člověk a doktor k tomu, tak konečná... Posledně jsme jí taky museli dát na fajfku. Jako fakt nevím, jak tohle trénovat, protože vet mi tam nebude 2x týdně chodit jakože na zkouštku...
hmn:"protože vet mi tam nebude 2x týdně chodit jakože na zkouštku... "
nemusí to být vet, ale prostě jiný člověk
a chce to intenzivní trénink, aby se to zvířeti "vrylo do krve", tedy dostetčnou kvalitu i kvantitu lekcí (pokud tedy jsme u "ošetření se souhlasem")
tady je to u psů, princip totožný :
https://www.pesweb.cz/cz/4185.radecha-spudilova-jak-naucit-psa-nechat-se-osetrit-po-dobrem
No právěže to musí být vet, protože vona to pozná! 😄
Mám s morgánětem v podstatě stejný problém - ode mě si nechá cokoliv, ale jakmile přijde cizí člověk a doktor k tomu, tak konečná... Posledně jsme jí taky museli dát na fajfku. Jako fakt nevím, jak tohle trénovat, protože vet mi tam nebude 2x týdně chodit jakože na zkouštku... 😕
Atheira:Fikovnice:Kéž by to tu mělo nějakou obr kapacitu a šlo by ty diskuze přesunout z IF sem.
Ale to jsem asi úplně bláhová, že jo?
LordofYukon:Odpověď na příspěvek uživatele efe z 26.05.2023, 13:36:33
Při pátku plánovala pEfe potěšit přítomností pramáti. Potom pocítila převeliké píchání podbřišku, pitomá perioda!! Proto polkla pilule, přesto píchání pokračuje... Po práci proto poputuje promtně pod peřinu 😕
Anonymní:Jak v přehledu témat na první dobrou uvidím, že je tam nový příspěvek?
To jsem byla já, mě to nějak odhlásilo...
Ajem hír!