Kevin se mi moc líbil, ale bála jsem se dalšího teriéra. Místo toho mám torpédoidní Elišku, která je křížená s veverkou, jezevčíkem a chrtem zároveň, navíc permanentně sjetá a k tomu jako bonus Vasila… no comment, dobře nám tak 😀
Příspěvky uživatele
efe
Barča ten hrudník nemá do šířky (do boků), ale dolů, prostě ho má jakoby dlouhej směrem dolů, ale hubenej. Vlastně jako chrt.
Takže taky patříte do bandy hrudních psů? 🙂
jsem se musela trošku pochválit 🙂
Aaaa to jste neměla dělat! Protože počítejte s tím, že esli ta bunda, co je na cestě, nebude sedět, tak Vás rovnou kontaktuji s objednávkou 😄
Pro malý psy je to ideální velikost pamlsku. Já jinak krmím masem.
Jste strašně moc hodná a já fakt moc děkuji, ale já šít neumím a ani nemám na čem. Ale neva, já objednala tu Uppsalu, měla by dorazit a měla by snad i sedět, pokud ne, tak bych řešila dál.
Ještě jednou děkuji 🌻
(a ten vážkový softshell je boží)
Jana Poživilová, ale taky středočeský kraj…
Mně se opakovaně stalo, že suchý zip vyčištěný od chlupů přestal “lepit”, prostě to pak už nedrželo u sebe. Takže už se sucháčům vyhýbám, pokud možno.
Jinak poznámka k suchým zipům - u nás nepoužitelné, protože línací psi ten zip dřív nebo později tak zanesou chlupama, že to přestane držet.
Objevila jsem Hunter Uppsala s velmi variabilním rozměrem a navíc jako bonus odepínatelná vnitřní fleecová podšívka, takže jaro/podzim = pláštěnka, zima = teplá bunda. Tak uvidím, vypadá nadějně…
Tak opět řeším oblečení… To, co jsem koupila na jaře podědí Eliška, Barča nám nějak narostla 🤭 A ať koukám, jak koukám, tak tenhle overal snad jediný splňuje rozměry. Já to nechápu, to jako fakt existují psi, co mají 30 cm obvod krku a zároveň 40 cm hrudník?? Protože všechna konfekce je evidentně šitá na takovýhle hubeňoury bez hrudníku.
Bára má krk 35 cm a hrudník 63 cm…
KVS - Krajská veterinární správa
Trvalo mi to fakt dlouho… 🙂
Stáli jsme od nich metr, když byli kdysi v aklimatizační oboře po příjezdu z PL. Ta jejich velikost mě právě překvapila. Ten bejk je menší, než dospělej chlap. Nepleťte si s americkými bizony, ti jsou větší.
Hodí, zubr je malej, menší než normální kráva, a ty zadečky maj malinký a hubený.
Já teď koupila ty mini Yoggies jako pamlsky. Psům celkem chutnají.
Já měla včera úžasný zážitek, ne tedy při venčení, ale při jízdě na kole u nás za barákem. Ačkoliv každýmu tvrdím, že se to nemůže stát, protože obora má přes 35 km2, tak nám se to stalo - potkali jsme ZUBRA!!! To byla nádhera 😍 Bohužel, než jsem stihla vytáhnout mobil, tak zmizel v lese, tak mám jen videjko jeho zadečku mizejícího mezi stromy…
V Actionu za 33 kaček, ideální na couračku pro pidipsy 👍🏻
Dnešní ranní
Nádhrnej 😍 a ta černá s pálením je boží!