K těmto účelům budu mít tu plachtu ;)
Příspěvky uživatele
efe
No taky to musí být natrénovatelné v krátké době 😀
Ale díky Vám mě napadl target. Někam do prostoru zapíchnout target a vyslat morgáně se dotknout. Jen nevím, jak by toto fungovalo v rušném prostředí (diváci, hudba…).
Díky, na Vás jsem spoléhala.
Potřebuju si vymyslet trailík k předvedení morgáněte a ráda bych zařadila i takovéto kousky. Zatím mám na seznamu:
- ulička z plachty, do které koně vyšlu
- branka
- velký plyšák - posadit koni na záda a nechat chvilku stát bez držení
- side-pass přes kavaletu do L/U/Z
- couvání mezi kavaletami do L/U/Z
- obrat kolem zádi s tím, že zadní nohy stojí v obruči na zemi a přední nohy se točí vně kruhu/obrat kolem předku s tím, že přední nohy stojí v obruči na zemi a zadní nohy se točí vně kruhu
- pneumatiky (to musím nejdřív zkusit) - postavit 4 na zem a kůň musí do každé šlápnout jednou nohou při pohybu vpřed
- možná nějaký fáborkový stojan, kterým musí kůň projít
Většinu vymyšlených překážek si budu muset s sebou vézt sama, takže mostky apod. nepřichází v úvahu.
Zrzavci:Tý jofka 16??? To je krásnej věk. No tak to je ale úplně jasný, že nechat si v tomto věku dělat plastiku obličeje na mopce a bejt jako Helča Vondráčků, nedává valného smyslu. Efe - vy otvíráte psí důchoďák, že? A koukám bez plemenné příslušnosti, pošlu Vám tam Bubrdli. 😀
Mno už to tak vypadá… Bubrdle budiž vítána! I s posluhovačema, dyk víte 😘
Zuby, dásně, zažívací problémy…
Protože nám zmínka to tomto zmizela v propadlišti IF, prosím znovu o tipy na sranda překážky či úkoly, které se dají s koněm překonávat ze země. Díky ;)
Zrzavci:Efe, prosím následně o sdělení, jak dlouho trvalo, než se z bordelky stal mopc. Je mi jasný, že to bude trvat dýl, než u kocoura, ale věřím, že Vám se to určitě podaří 😀
Tohoto výzkumu bude bordelka Karla ušetřena neb u nás byla (tentokrát) jen jednu noc a za tu to nestihla!
Ale je to již starší dáma. Btw. znáte někdo jinou 16letou borderu?
btw. včera u nás bylo zas plno 🙂
Mno, když to provozujou malý děti, tak to kvituju s tím, že lepší, než kdyby čučeli do mobilu, pc, tabletu apod. Ale od jistého věku to vypadá víc než úchylně…. Jako recese, proč ne. Ale oni to myslí vážně….
Nejdou mi spustit YT videa - o jaký sport jde? Hobby Horsing?
A jak ta chuděra dopadla?
Och…. co na to říct…. děkuji…
Připomněla jste mi dobu před mnoha lety, kdy manžel poprvé připustil možnost, že si pořídíme malýho psa, ale jedině mopse a já ho straaaašně nechtěla - to hnusné tlusté prasátko… 😄 Mno a během těch osmnácti let nám životem těch prasátek prošlo už 6 a půl a já vím, že jiný pes s takovou povahou prostě neexistuje. A strašně mě štve, jak se na nich lidi podepsali a jsem všema deseti za ozdravení plemene. Něco jako když z AB vyšlechtili kontíka - zdravý, atletický pes, ale pořád buldok. Hlavně zachovat tu jedinečnou povahu 🙏
Zrzavci:Vypadá moc pěkně, i se zdá, že se úspěšně množí, za chvíli budu mít víc granulí než Brit.
No vida, na tom by se dala založit živnost!!
Díky! Takže užíváte půl kostky denně?
Chvíli mi trvalo, než mi došlo, vo čem to trepete… a jak ta granule vypadá, hm??
Proč ne? Je to otázka vkusu (a u naháčů třeba i snášenlivost alergiky). Mně se třeba zase strašně nelíbí flekatí a plesniví koně a kolik jich na světě je 🙂
tagže mě prostě vodsuzujete k pajdání… no děkuju pjekně!
Můžu se zeptat, který Geloren pojídáte? Normálně ten pro lidi? Nějak mě začínají pobolívat kolena, tak chci taky začít něco baštit…
Božínku, ty tlapičky 😍
Nejúčinnější jsou injekční kúry Bonharenu nebo Tildrenu.