Nespí, protože my už bysme se tam nevešli.
Příspěvky uživatele
efe
Majitelé vícečetných smeček - dali byste mi pls tipy na hry pro celou smečku najednou? Ideálně něco, aby u toho museli spolupracovat a tím budovali lepší vztahy. Já jsem v tomhle marná a nemám představivost…
Asi mám štěstí. Za posledních cca 15 let, co mám psy a krmím je syrovým, jsem odčervovat nikdy nemusela - resp. jsem to nedělala, protože psi neměli problém, který by začervení nasvědčoval (kopro jsem nikdy nedělala). Ale nebyli/nejsou to myšilovci.
Odčervila jsem pouze adopťáky na začátku, kteří přišli ze smečky více psů z dočasek.
Ale všichni ti červi prochází žaludkem? Tudíž, při krmení syrovým masem, je prostředí žaludku tak kyselé, že by naprostá většina těch breber neměla přežít. Je to tak?
Neodčervuju, krmím syrovým.
Potřebovala jsem jít na svižnou procházku, to on by nedal.
Nakonec jsem je ven vzít musela, jinak by mi z baráku udělali kůlničku na dříví…
Myslela jsem, že se navlíknem do pláštěnek a půjdem ven… ale s tím větrem to fakt nejde. Smečka to pojala po svém.
U nás teda v lese vody dost.
My už se taky chystáme, jen co bude padla tak běžíme do lesa 🥰
Dnes procházka ve stylu ruské trojky ❤️
Konečně parádní procházkovací počasí❤️
Eliška podědí softshellku původně určenou Barče, jen jí musím nechat zkrátit. Vasila jsem zatím neřešila, mopsle nemívali problém se zimou, maj fakt hustej kožich s výživnou podsadou. Pokud bude potřeba, tak budu muset řešit.
Oblečky jí normál nevadí, ale když to na ní navlíknete ve třiceti stupních, tak se trochu dívala no… 😄
Jupiiii máme obleček a sedí úplně přesně! 👍🏻
Napsal hrdina, co se ani nepodepíše…
Canicrossaři ten Zero DC hojně využívají, takže myslím, že by měl být ok.
Koupila bych jakoukoliv, vystřihla ďouru a obšila v ruce.
Netejrejte ty pcy porát!!
V tomhle soucítím se psy, já to taky nesnáším. Proto objímám jen psy. Počkat, to je vlastně blbje… Bára by souhlasila, mopsle nikolivě.