Neobuju nic, co není barefoot, bohužel. Resp. já si nestěžuju, protože od doby, co je nosím, mě aspoň ty nohy nebolí 👍 Akorát to dost leze do peněz…
Příspěvky uživatele
efe
No prostě nepromokavý - mají nějakou membránu bo co a prý fakt nepromoknou, i když v botách už mokro je. U nás se dají koupit za šílený prachy (od cca 800,- za pár), našla jsem je na Ali za 250,- ;)
Nosím BF boty a tam je s nepromokavostí dost problém (kožený nechci) a holinky (i když BF) odmítám nosit, protože mám zkriplený nohy a bolí to.
Dneska ráno krásné svítání. Už si musím konečně pořídit ty nepromokavý ponožky, protože ta ranní mokrá tráva to žádný moje boty prostě nedaj…
Tak a je to jasný! Je to chrt kříženej s holanďákem! Domluvila jsem.
Pelechy moc často ne, ale deky z gaučů peru každý týden, tam totiž pobývaj 90% času.
…tvl další výlev Leithian s jejíma hadicema… 🤮
Paráda. Na Vás jsem spoléhala. Tohle zní zajímavě, k tomu budu muset ale (v nynějším stupni výcviku) asi používat couračky 🙂
Kdybych se tam vešla, tak si to možná taky užívám. Takhle vypadá moje ranní káva 😄
Tak rozhodně bych zkusila jako první možnost změnu stravy a místo tohodle šrotu začala krmit něčím kvalitním. Pokud chcete zůstat u granulí, tak si tady počtěte v x tématech, ve kterých se granule řeší.
Vymačkáváním každých 10 dnů naopak stimulujete další a další tvorbu sekretu. Spíš bych se zaměřila na výživu - čím krmíte?
Tak ať si ho tam nebere.
Nespí, protože my už bysme se tam nevešli.
Majitelé vícečetných smeček - dali byste mi pls tipy na hry pro celou smečku najednou? Ideálně něco, aby u toho museli spolupracovat a tím budovali lepší vztahy. Já jsem v tomhle marná a nemám představivost…
Asi mám štěstí. Za posledních cca 15 let, co mám psy a krmím je syrovým, jsem odčervovat nikdy nemusela - resp. jsem to nedělala, protože psi neměli problém, který by začervení nasvědčoval (kopro jsem nikdy nedělala). Ale nebyli/nejsou to myšilovci.
Odčervila jsem pouze adopťáky na začátku, kteří přišli ze smečky více psů z dočasek.
Ale všichni ti červi prochází žaludkem? Tudíž, při krmení syrovým masem, je prostředí žaludku tak kyselé, že by naprostá většina těch breber neměla přežít. Je to tak?
Neodčervuju, krmím syrovým.
Potřebovala jsem jít na svižnou procházku, to on by nedal.
Nakonec jsem je ven vzít musela, jinak by mi z baráku udělali kůlničku na dříví…
Myslela jsem, že se navlíknem do pláštěnek a půjdem ven… ale s tím větrem to fakt nejde. Smečka to pojala po svém.
U nás teda v lese vody dost.