Je to tak jak píše bambule a Eliška děkuje za poklonu ❤️
Příspěvky uživatele
efe
a ten to umí, ale už se takovýho asi nic nedělá
Dělá, ale stojí to x tisíc…
Se teda obávám, že nic malého, levného pár kg mrkve najednou nenastrouhá. To by tak zvládnul možná můj velký kuchyňský robot. Vše ostatní, co je malé, to umí jen po kouskách.
bambule: zkuste ještě mrknout na krmimmasem.cz - tam beru já.
…a pejskové se zatím venčili v Hradčanech…
My jsme se venčili v sobotu bez pejsků (ti měli vlastní venčitele) v Žitavských horách, bylo tak náááádherně 😍 Krásné výhledy na celé Lužické hory, Oybin, Hvozd a pak na druhou stranu na Ralskou pahorkatinu, Ještěd, Jizerky…
Dnes je krásně ❤️
Tu taky mám, to je pro něj úplně k ničemu 😕
Vasil žere takovým stylem, že miska během krmení procestuje půl domácnosti a ohodí zdi v radiusu tři metry… on by hnul i s betovou miskou.
Dneska jsem mu to dala do silikonovýho slowfooderu, bylo to trochu lepší, miska odcestovala asi jen metr…
Moc díky, to je sice přesně ono, jenže pro mopse jsou ty mísy moc hluboký :/ Asi hledám něco, co neexistuje…
Jeee, když už to tu je, já bych zas potřebovala takovou tu silikonovou podložku s integrovanou miskou, která se z toho dá vyndat. Aby, když pes žere, stál nohama na podložce a tím fixoval misku proti cestování. Snad to píšu srozumitelně.
Portugal
To je autobusák u vlakovýho nádraží, tam určo něco bude, je to skoro v centru.
My se dnes s Baruškou toulaly v Yodíkově rajónu ❤️
Není to jen stravou, ale i prostředím, stejně jako u lidí. Tzn. voda plná jedů, vzduch plnej jedů, potraviny taky plný jedů… To by bylo, aby se to na těch tělech nepodepsalo - lidských i psích.
ZOP - to je jako Záchytka Otravných Psů? Tak to jooo, tam našlápnuto rozhodně má!
A ta pasta je nějaká odzkoušená?
No to právě nedokážu říct.
On je venkovní tak napůl a jak stárne, tak čím dál tím míň. A bezoáry se snaží vychrchlávat, takže je má.
Já mám pro Pana Bečku na bezoáry takovou spešl pastu, ale jsem lempl a nejsem schopná mu jí pravidelně dávat, tak nevím, jestli účinek má nebo ne…
Já mám zatím zbylé dva zavřené v baráku. Až trochu víc potrénujeme to odložení, tak je budu přibírat. Včera Vasil vydržel na místě už asi pět minut, sice s neustálým opravováním, ale i to považuju za úspěch neboť už ví, co se po něm chce.