To je tam, jak tam mají toho vetřelce a predátora (myslím)?
Příspěvky uživatele
efe
Moje krédo: “Bez kočky nelze žít.” 😢
Nj, ale to by ta kočka musela něco dělat 🤭
V útulku mi řekli, že z bezpečnostních důvodů matrace nepoužívají - nechápu, ale co už.
Takže mám k mání zánovní 160x200 cm, kdybyste byl někdo poblíž.
Funguje i na hryzce?
2. z odpolední show
Taaak jsou tu fotky z DE. Mám je tedy jen s logem fotografky, protože dávat 25 EUR za jednu fotku si fakt dovolit nemůžu… nebo spíš nechci…
1. z chovatelské přehlídky
Nevim, esi to dělam správně, ale hážu hovňouse z lopatky do popelnice na bioodpad, které nám poskytuje obec.
??
Články jakékoliv super!
Já byla taky oslovena, ale já na to prostě nemám čas 🤔
A já zas jedině Wintec Supersoft.
Ešče že nežeru čekuládu…. sou s tim jen starosti!
Nevím, kam to dát, tak jsem založila téma na takový ty obecný plky, co se psů týkají jen okrajově nebo vůbec…
Mám z penzionu jednu proleželou matraci 160x200 - je jen rok stará, asi nějakej šmejd prostě, no to je jedno. Je mi líto jí vyhodit, myslíte, že by si jí vzal třeba nějaký útulek?
Já teď nejraději beru zn. Axel - mají luxusního králíka, krůtu, kachnu… Zkuste mrknout. Ten králík je tak pěknej, že bych ho zblajzla sama 😀
Zrzavci:No třebas jednou na ten skleník dojde a cimprdlínu tam nastěhuju. Prozatím doma vybrakuju skříňku, kde mám schovaný sama před sebou čekulády, co jsem dostala 😀
…blbě schovaný, dyš stále víte, gde sou…
just sayin´
Byla to akébie a byla to reakce na moji prosbu o doporučení pnoucích ovocných keřů na pergolu.
Naši koně jsou na pastvině celoročně.
Normálně je vyškubnu prstama.
Tak s hledáním ustájení velmi soucítím, to je peklo….
Zrzavci:aháá, jako že tu omáčku na smaženej řízek? Tak to jsou germáni ešče vjétčí prasata než jsme doufali 😀 . ale dobrý to bude teda!
No právě!!! Já si prvně řikala, kerej dobytek si tohle může dát… no a dala sem si to a je to lukcusní!!!
Lišky jsou nejlepší ve smetanový omáčce, třeba na řízek v trojobalu (děsná německá prasárna, ale je to boží).