Pokud to nebude nutné, tak ne.
Příspěvky uživatele
efe
Tak nám včera odvezli Kešu, která u nás byla na prázdninách (a odtučňovací kúře). Držte palce, ať to Beu zvládne, bude poprvé v životě sama bez dalšího mopse…
impact:Jestli to píše Denisa, tak jí podle mě už na férovku mrdlo v kuli. To špatně dopadne a nebude to dlouho trvat. Stejně jako s Dvorskou před pár dny.
O pár dní zpátky tenhle šílenej status a ty komentáře, jak se obhajují..
Když mají všechno tak v pořádku, tak proč ten stres z kontroly? 🤔
Já jen upozorňuji zadavatelku, že diskuze se zvrtla a většina z toho, co tu dámy píšou, NEPLATÍ pro WR sedlo… jako třeba poznámka, že pod dobře napasované sedlo nepatří deka…
Zeptejte se přímo u zdroje - Jockey Club.
Tak to, že jsme množírnou Evropy, není žádná novinka….
Ono to není ani tak o kontrole prostředí, jako spíš o hlubším poznání toho zájemce, kde prostě při osobní návštěvě toho člověka přeci jen odhadnete daleko víc, než po pár minutách na telefonu. Když poznáte, že ten člověk je normální, normálně o psech uvažuje, tak už ta prohlídka baráku není vůbec potřeba (a vyžadována). Tak na to koukám já.
Mám zkušenost pouze s jednou a bylo to v pohodě. Dali jsme kafe a pokecali o psech. Rozhodně mi nelezli po baráku, ukázala jsem jim, kde psi spí, kde mají pelechy a to bylo vše, pak jsme seděli na zahradě pod pergolou (bylo to v létě).
Pokud by mi chtěli prolejzat celej barák, tak bych je slušně odmítla s tím, že pokud to je podmínkou k získání psa, tak ok, ať si ho nechají.
Pod westernové sedlo se používají westernové podsedlové deky, které tlumení mají, protože WR sedlo nemá polštáře.
Konečně kůň se správnou barvou 😄 je to fakt plyšák 🥰
Já ty hodně zadělaný beru vapkou.
Pokud jsou plastové, tak proč ne, spíš bych se bála o pračku. Dřevěné bych tam nedávala, dřevo nasákne vodu a nabobtná.
A ještě nesnáším, jak si většina lidí zaměnila význam slova “řádově” za “asi”….
Jakože místo “asi 289” řeknou “řádově 289”… a já rostu… tvl od kdy existuje řád 289?!?
A co teprv, když někdo místo “kvůli” používá “vůči”… 🤔
Svého času bylo populární takový to: “Právě jste vyhrál milión, už musíte jen…”. Na to můj chlap znuděným hlasem: “Už zase? A můžete mi říct, co mám s těma prachama furt dělat? To to mám přehazovat vidlema?” Taky hned zavěsili 😀
Je to rok a půl od doby, co jsme se přesouvali do druhé půle domu a pak z5. Půlku stěhovaných věcí nemám do teď… Přísahám, že někde v mezipatře našeho domu existuje malá, úplně malinká, nicméně zcela funkční, černá ďourečka…
Na tom čtvrtym vobrázku je muj chlap…
To je neuvěřitelný, jak rychle se ty hříbátka mění 🥰
Poslední vyvolávka:
MATRACE K MÁNÍ!
Pokud ji fakt nikdo nechce, o víkendu jí spálim.
Jak jste tu psaly o tom “pod kozénkama”… 😉
https://www.angrybeards.cz/busyb/antirub-move-it-mazani-na-stehna-a-podnadri/