Mno to se ale o hodně ochudil, že to nedočetl! (já teda taky ještě ne…)
Příspěvky uživatele
efe
Silmarillion mám taky, ten teda ale v češtině. Uvidím, jak dám toho LOTRa, je to moje srdcovka, tak to snad zvládnu, tu angličtinu mám hodně naposlouchanou z filmů.
Allgäu… tam je krásně, kupovala jsem tam Zrzíka…
Mno jsme na tom stejně… knihy absolutně nestíhám… Pouze na dovolený u moře a v letadle jsem schopná něco přečíst. Mám v poličce Hobbita a LOTRa v originále, už asi deset let, vloni jsem na dovolený přečetla Hobbita, příští týden se chystám na Společenstvo. Koňské knihy jsou na dovolenou moc těžký čtení 😀
Tohle se přes rady na netu řešit fakt nedá. Najdi si někoho, kdo to uvidí a vyřeší na místě.
Mně tedy růžovka běžné odřeniny a rozkousaniny hojí. Srovnání se SWATem ale nemám.
Já když mluvím o řece, tak používám obé… zvláštní… ale Jablonec je jasně s měkkou řekou prostě, Hrádek totéž…
To tvrdé bude jistotně pocházet z německého názvu.
To je ten Protection Plus. Má to takovou hezkou řvavě růžovou barvu.
Asi o chlup joo, ale taky dražší. Já poslední roky vše patlám růžovkou a spokojenost.
Predator rozhodně ne na otevřené ranky… Já mám pořád nějaký malý ranky na prstech a jak ho stříkám a dostane se mi to na to, tak vidím všechny svatý….
SWAT se v ČR nedá už (myslím) dva roky koupit. Ale ten Protection Plus ho zastoupí velmi dobře.
Matlat rovnou a klidně několikrát denně, prostě kdykoliv, když to nebude pokryté dostatečnou vrstvou proti mouchám.
Samozřejmě pokud jsou tam špinavé strupy, slepené chlupy apod., tak nejdřív vyčistit.
Viz. má odpověď na psech:
Existuje repelentní a zároveň hojivý vazelínový krém - pro koně. Použila bych:
A já zas přidám poznámku, že než si nějaké sedlo pořídíte, tak v něm tu dlouhou vyjížďku zkusmo absolvujte. Tady třeba hodně doporučovaný western mně naprosto nevyhovuje, strašlivě mě z něj bolí nohy. Tak abyste nebyla nemile překvapena po zaplacení x desítek tisíc…
Takové, aby bylo pohodlné jak jezdci, tak hlavně koni - tzn. hlavně správně napasované.
Moc díky!
Koukám, že by se asi dal v pohodě použít pomalý hrnec…
Mohla byste mi prosím napsat návod na to zavařování? Na kolik stupňů, jak dlouho a tak… Moc děkuji!
Na tohle ti tu nikdo neodpoví, neznáme všechny informace (a ty evidentně taky ne). Slepota, vyšší věk, ani prodělaná kolika nejsou překážkou březosti.
Jde vám o kvalitu a krmíte RC? To je oxymoron ne? 🤔