Předpokládám, že je toho plný YT, Pinterest atd…
Příspěvky uživatele
efe
Hele já to pořád nechápu. Můžeš to rozvést, jako co to konkrétně je ten jednoúčelový neboli dostihový kůň? A hlavně co to znamená v té souvislosti, ve které jsi ten výraz poprvé použil v této diskuzi…?
(a prosím šlo by používat zvratné zájmeno se/si bez toho “j”? fakt se to blbě čte…)
Ježiš jak já bych se v tom rochnila!!!
To je germánská ohařka paní Zrzavcové.
Tak to sorry, nemluvím řečí tvého kmene.
Nerozumím - co je jednoúčelová zlomenina? A ne, není to podobné, pes je totiž během rekonvalescence schopen chodit po třech nohách bez následků. Kůň není schopen na třech nohách bez (velmi vážných) následků ani stát, natož chodit.
Na Ali nakupuju už strašně let, poslední dobou používám jednorázové virtuální platební karty a nebojim se vlka nic.
Zlomená noha u koně není jako zlomená noha u člověka nebo psa…
Označení plemene.
A1/1 = anglický plnokrevník
APQH neexistuje, je buď:
APH = American Paint Horse
nebo
AQH (nebo jen QH) = Quarter Horse
No takhle velký balík mi stopí celnice a budu platit clo. Ale to už bude pakatel…
Zrzavci: a vám zbývá leda koupit dva - do jednoho nastěhujete zvířenu, do druhého sebe a vybraní jedinci ho budou s vámi moci sdílet, za dobré chování (chudák Taliprdnice…) 😉
Já vím, ale to bude megabalík…. radši bych to asi pořídila tady, pokud možno…
Tak oni jsou všichni zároveň pracovní jezdci, z čeho by jinak žili, že…
Odbočím… už dlouho přemýšlím, že bych asi děsně chtěla obří plyšový pelíšek pro lidi. To by bylo rochnění pěkně s kocourem a mopslí 😍 Akorát nějak nevim, jestli se to dá u nás koupit v nějakym spolehlivym shopu, zatím jsem narazila jen na divnoweby… Netušíte někdo? Nebo nevyrobil by mi to nějaký výrobce psích pelíšků, jakože psí pelech ve velikosti 5XL?
Aneb jak se z emerickýho postoje dostat ke striptýzu… I když, když to takhle napíšu, tak to má k sobě vlastně děsně blízko!
😂
Njn, demonstrace houpacího koníka no….
Hele ale nějak to mají v sobě, protože Knedla se takhle taky umí naprosto bez problému postavit… Hlavně, když se nastupuje do hengru - přední nohy vevnitř a zadní daaaaleko vzadu za rampou ještě na zemi. Vypadá jak jozefpčík 😀
Kolegův kamarád tam má někde vyhlášenou restauraci prej - mám se zeptat?
Já se obávám, že na nic takového nebude vůbec čas :/
Buggyra: tohle je nějaký velšský plemeno, morgani jdou ještě dál 🙂 oni mimo toho brutálního zakročení taky ještě tyčí ty svoje vysoko nasazený krky.
No to je celá Knedla!! To jí nalepim na box 😀
Jedem do Zduchovic - u Příbrami 😉
Reportáž klidně napíšu a fotky dodám (raději svoje, že ehm…).
Tak hlásím, že v pátek vyrážíme s Knedlou na víkendový mistrák (MČR Seesee Cupu) a jako obvykle naprosto bez přípravy… Nejdřív jsem byla na dovolený a teď trávím v práci cca 13 hodin denně a domů jezdím v devět večer (nebo později). Tak se ukáže charakter a um morgáněte 😊 (a nebo taky ne).
Bo se bojí, že dostane tyčku?