Já opět jen zírám…. že je hovado, je zřejmé už dávno, ale tak nějak těma svýma kecama zatím jen obtěžoval a zbytečně plevelil celkem užitečné diskuze. To, co ale předvedl teď a tady, to je opravdu bezprecedentní ukázka naprosté sociálně-empatické disfunkce jeho osobnosti. Tenhle “vtip” navíc normální člověk nepovažuje za vtipný, ať už je nadhozen kdekoliv a kdykoliv…
A kdybys snad, nedejbože, měl potřebu na mě reagovat, tak věz, že já tímto s reakcemi na tebe (škoda, že to “t” nejde udělat ještě menší) končím. Úplně a navždy.
Odpověď na příspěvek uživatele Neverend z 21.10.2023, 21:40:14
Co tě vedlo k tomu tady zveřejnit tenhle příspěvek? Nenavazuje absolutně na nic a nic trapnějšího jsem tu fakt dlouho nečetla… jen nevěřícně kroutím hlavou.
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 20.10.2023, 15:22:53
Super, díky! Objednala jsem to s těmi postranními polstry, Beu si ráda opře bradičku 😀 Pokud budou nožky vysoké, necháme páníčka vytisknout vhodné na 3D tiskárně a bude!
Chtěla bych Beunce (13) pořídit lehátko, jako doplněk ke klasickým pelechům. Je jí doma hodně teplo, tak si myslím, že to proudění vzduchu ze všech stran by jí pomohlo, a taky už není nejmladší, tak by to možná mohlo mít benefity i na klouby apod. Máte prosím s nějakými zkušenost a které byste (ne)doporučili? Co jsem se tak dívala, tak se mi zdají všechna dost vysoká, pro mopsli bych to viděla ideálně na výšku kolem 12 cm, většina má ale víc a to si neumím přestavit, jak na to pak ti menší staří psi lezou…?
Morgáněti se taky udělal, dle veta, sarkoid na hlavě, ve stejném věku. Nejdřív mě to rozhodilo, ale po pár měsících to samo zmizelo, aniž bych se o to nějak zajímala. Jo, možná jsem přidala sirup na posílení imunity, jednu lahev, toť vše… Zdá se mi, že tyhle bradavičky apod. se prostě mlaďochům dělají, už mi to pár lidí potvrdilo. Ale odborný podklad nemám.
Pokud je myšleno startovné, tak to je 65 tisíc Kč.
Cvičný Taxis je cvičný, ten se trénovat může. Konkrétní překážka, která se jede v kurzu dostihu se trénovat nesmí. Pokud bys věděl něco o koních, tak je Ti jasné, že i když ta překážka má stejné proporce, tak prostě z pohledu koně stejná není.
Třeba tady ve vlákně je zmíněno. Že když mám 2 koně od stejných rodičů že bude jejich sportovní potenciál stejný .
Ano, potenciál bude stejný. Skutečnost se bude lišit dle mnoha okolností a proměnných.
Odpověď na příspěvek uživatele XY. z 13.10.2023, 10:12:26
Mně je ale úplně jedno, kolik který majitel vráží do svého koně. Je to jeho kůň a jeho peníze, mně je do toho kulový. Stejně jako komukoliv do mých koní a mých peněz.
Efe jsem rád se stě z maštale zpátky. A opravdu mě zajímá vás pohled na VP a ne jeda otázka ? Kde je odpověď jistě ve vašem koňském světě.
Klidně bych i odpověděla, ale netuším na co se ptáš. Té změti písmenek, překlepů a nerespektování interpunkce bohužel nerozumím a dost často mi uniká smysl vět.
Viděla už jste video o těch drogách a dopingu? Napadá vás něco? Jestli ne, mohu dát další odkaz kde o tom jak to chodí ve vrcholovém sportu od přímého účastníka.🙂 Každé fitko vám později nabídne “pomoc” v tomto směru. Myslíte že koně jsou ušetřeni? A všichni víme co tohle svinstvo dělá v těle, jak časem ovlivňuje kostní hmotu,klouby a orgány v těle.
…jednoúčelový kůň je dostihák a viděli jste jeho život po kariéře jak je úžasný ?
Ano, viděli, několikrát a několik jich je i u nás ve stáji. Jejich režim se nijak neliší od těch ostatních koní jednoho majitele, kteří za sebou dostihovou kariéru nemají.
A jéééje, zase se tu bude řešit, že interakce kůň-člověk, mazlinkování, drbkání a hlavně tuny mrkve jsou pro život koně naprosto nezbytné. Chjo. Tak toho já už se s dovolením neúčastním…
Pokud je pes zdravý, je malá pravděpodobnost, že salmonelu chytí. Navíc pokud je krmen masem, má v žaludku velmi kyselé prostředí, které většina bakterií nepřežije.