Jo žížala!! ahaaa
Příspěvky uživatele
efe
Efe nebude chytat žoužaly růčo, ani do pasti, páč netuší, co to je…
Horsana:Ech…prečo s červeným svetlom? 😲
Protože chci ve tmě chodit po lese, nechci plašit zvěř a taky nechci, abych byla na míle daleko viděna já. Navíc jsem to vyzkoušela a je to super, člověk se v tý polotmě parádně rozkouká a vidíš věci, který v kuželu světla prostě nevidíš.
Díky za objasnění, takto je to pro mě ok.
Ta přechodová fáze je/bude palčivá, utrácet zdravá zvířata atd., ale nová už by se vlastně rodit neměla a tím se celkově psům jako takovým i lidem uleví.
Dík, ale asi budu raději vybírat s USB dobíjením, ty baterky v tom budou těžký. Až budu mít chvilku, tak to proklikám.
Můžete mi pls někdo objasnit, jak orgán na ulici určí, zda se jedná/nejedná o plemeno na daném seznamu? Popř. jak já, jako majitel, prokážu, že se o dané plemeno nejedná, pokud mám třeba vořecha?
Nj, ale která Varta?
Mohli byste mi prosím doporučit čelovku s červeným světlem? Nepotřebuji nic extra, jen na takové to “domácí žvýkání”… díky.
Celou dobu píšete o pilinách, ale zadavatelka píše o hoblinách - to je, co se vlastností týká, velký rozdíl.
Co Vás k této domněnce vede, že budou lepší hobliny?
S Beu to bylo (naštěstí) rychlý, u pár předchozích jsem tyhle stavy zažila…
Jak já to chápu tohle lavírování mezi jo a ne, je to příšerně vyčerpávající… moc přeju co nejmíň těch výkyvů dolů…
Všem děkuju a omlouvám se, že nekomunikuji. Potřebuju se s tím srovnat sama, v tichosti, v sobě…
Ani náhodou!
Tady není myšlena geotextilie jako se používá v zahradách, kdy pod mulč dáte velký kus, který pokrývá celou zem. Tady je myšlena geotextilie nadrcená a smíchaná s pískem.
Nikdy jste neviděla takovou jízdárnu, třeba ve velkých komerčních areálech?
Tohle ste mi neměla dělat…
Už je tam všech šest mých holčiček…
To psalo nějaký dítě ne? I dle stylu vyjadřování…
Berenika, Beruška, Beunka…
12.10.2010 - 7.11.2023
Tak už je tam všech šest mých holčiček spolu…
Beunka umřela…