…a ešče konvalinku! 😀
Příspěvky uživatele
efe
Přesto perfektně poznána 😄
Příhodná připomínka 👍🏻
Podle velikosti psa - klacek, větev, polínko, morková kost apod. Ale v tomhle věku se nehybnou hračkou na moc dlouho nezabaví, musíte ho unavit vy hrou, přetahováním atd.
No tuhle půlku dám taky dohromady, ale co ten zbytek? 😀
Sem nigdá neslyšela, ani nečetla. By mě zajímalo, z čeho tohle vzniklo…
Co to je?
Klasika - nechce se mi rvát do problémový kobyly prachy, tak jí prodám/zpeněžím, ale běda novýmu majiteli, aby si se svým majetkem dělal, co chce. Bude se pěkně řídit tím, co mu já nadiktuju!
elisak: určitě znáte, ale já poslední dobou ujíždím na chia semínkách - nechám je nabobtnat v ovocném džusu, pak do nich nakrájím čerstvé ovoce a ještě přidávám bílý jogurt. Je to velká ňamka, určitě by se daly použít i k zamíchání müsli apod. směsí ;)
Boží 🤣
To je úplné pohlazení a přitom jsou to nadávky 🥰 A pak tady čtete přispěvatele, kde nevíte větám hlavu ani patu, o pravopisu ani nemluvě… A ona je čeština přitom taaaak krásná a květnatá.
To je nádhera!! Taková krásná slova a co udělá jejich příhodné poskládání! Velký 👍
…je závislé na počtu červíků, jež rybákovi naservírujete?
To ani ne, ale jelikož nejsme kolegové sfině, tak se musíme domluvit s tím, kdo tu rybku doteď krmil 😉
Co se týká změny práce, za mlada jsem v práci nevydržela dýl jak dva roky a musela jsem udělat změnu, nudila jsem se. Čím jsem starší, tím jsem línější něco měnit, i když se úplně necítím komfortně.
Cifršpijón je ještě hračka, ale ta nadstavba na tim, to je nesehnatelný zboží.
Omluvou pro lovení ve vlastních vodách je to, že sama rybka chce být chycena 😉
Je tu nepatrný světlo na konci tunelu, že se nám MOŽNÁ povede přetáhnout moc šikovnýho klučinu z jinýho oddělení. Sice to není finančák, ale s jeho hlavou to pobere fakt rychle a jinak splňuje všechno. Fingers crossed to myself 😀
Až od ledna a nejdřív si musíme do týmu sehnat ještě někoho. To samo o sobě bude oříšek, protože lidi v našem oboru prostě nejsou, natož s praxí a s mozkem v hlavě… Navíc jsme si vymysleli, že by bylo užitečný, kdyby byl ještě trochu řízlej IT, že by se nám to jako hodilo… No a tím tu laťku jenom zvedáme…
Nestalo se nic, jen jsem si nemohla dovolit přijet domů po půlnoci, ráno v šest vstát do práce a trávit další týden 12-14 hod. směnami… Už prostě nebyla síla. Navíc jsem tam byla úplně sama, tak jsem nechtěla riskovat přehnanou únavou.
Zrzavci:Vy hlavně laskavě buďte zticha, vy urážko slušného chování.
Zrzi, STOP, pls 😉
Moc jsme si to neužily, v neděli jsme odjížděly předčasně před koncem, takže do boje o tituly jsme nakonec nezasáhly. Ale Knedlinka byla jako vždy vzorná, je to zlatá kobylka.
Vím, že dlužím “reportážičku” z mistráku, ale musíte si ještě chvíli počkat. Mám dost náročné pracovní období, tak až se to uklidní, tak zkusím sesmolit ;)
Zatím jen jeden malý závodní pozdrav od Knedlinky 😘