Moc díky Megí, zítra na to v klidu mrknu.
Příspěvky uživatele
efe
V klidu. V granulích se sice nevyznam, ale bezmozek nejsem. Na Brit apod. ani nekoukám.
Prosím o radu, v granulích se absolutně neorientuju. Existují nějaké granule, které obsahují pouze jehněčí a rýži, a ideálně žádné další živočišné bílkoviny? A ještě taky, aby nebyly moc nabušené…?
Pan Mops Bečka
S Hills som mala veľmi zlú skúsenosť u diabetickej fenky, takže sa tejto značke odvtedy vyhýbam, lebo jej neverím :/
Můžeš pls tohle rozvést?
Je to v podstatě aliexpress, tzn. stejný zboží.
A proto já kdysi přestala vystavovat i chovat. A kdybych náhodou někdy chtěla psa s PP, tak vůbec nevím, co bych si počala a kde hledala…
Tak to je normální velikost u amerik.
A taky si vždycky říkáte, jak jsme na ty svoje herky přecitlivělý? Tam na to týpek hupsne, chvíli s ním ten koník bojuje a pak spolu vyrazí na několikadenní putování po stepích a tajgách, kůň celej den nese člověka, večer je přivázanej ke stromu a sezobne si pár stébel suchý travičky, kterou si vyhrabe pod stromem ve sněhu…
A všimli jste si těch utažených zadních podbřišníků?
A taky se mi strašně líbilo, jak si vyrobil ty lyže a jak na nich pak sjížděl ty krpály 👍
Dívala a moc se mi to líbilo, hlavně ty záběry z dronu. Moc krásné. A těžký, i když pro mě velmi zajímavý, život.
Vzhledem k tomu, že PP není žádným oficiálním (v legislativě ukotveným) dokumentem, tak nemůžete vůbec operovat s tím, že by prodej psů bez něj byl ilegální apod…
kometa:No vidíte. Mně zase vadí, když já jako chodec v reflexní vestě a s baterkou v ruce občas skoro uskakuji do příkopu, protože nějaký pospíchálek si chce o můj rukáv vyleštit boční zrcátko.
A jak to souvisí s tyčí přidělanou na kole?
Já myslím, že to byla Anet s krtečkama (zrzavýma) - pamatujete?
kometa:Kamarád znal jiného kamaráda, který měl na kole přimontovanou tyč s velmi dlouhým a velmi ostrým hřebíkem. Možná by pomohlo?
Nejezdím na kole, ale občas musím pěšky. A potvrzuji, někteří za volantem opravdu jezdí jako prasata - omlouvám se těmto inteligentním tvorům.
Potkat takovýho ko*ota, tak snad fakt zastavím a tu tyč i s hřebíkem mu narvu do prvního otvoru….
Gratuluji moc ještě touto cestou a to jak Vám, tak Megí, tak každému, kdo si knihu pořídí, protože to bude pecka 🥰
Jj, přes Žitavu a pak vrchem na Petrovice jezdím jednou týdně a je to tam k nepoznání, kůr(v)ovec řádil….
Já tudy nedávno jela okolo autem a chtělo se mi brečet, jak jsou tam ty lesy vymydlený 😢
Koupejte to v řepíku a nelekněte se, až to začne nekrotizovat.
Tohle je moje dětství… Měli jsme chalupu na Horním Sedle a co jsme se jako haranti po těch všech skalách a lesích nalezli…. ❤️
Dejte je na Mops v nouzi.