To netušim, ale i spící HLUCHÝ pes slyší, když zašustim pytlíkem s jídlem. Přísahám!
Příspěvky uživatele
efe
Já bych vyzdvihla hlavně tu předvídatelnost neboli důslednost. Strašně moc lidí, obecně kolem zvířat, jí vůbec nedodržuje a pak se strašně diví, že jim kůň (pes…) “nefunguje”. Jenže když tomu zvířeti jednou něco dovolíte a pak třikrát ne, má z toho v hlavě jenom guláš a není jeho vina, že neví, jak se tedy v dané situaci má správně zachovat. Proto je tak strašně důležité se v té dané situaci chovat VŽDY stejně a od zvířete chtít VŽDY stejnou reakci. Jedině tak si vyrobíte spolehlivé zvířátko.
pEfe pospala, potom povařila pokrm. Přijelo příbuzenstvo, pojedlo, popilo, povídáme.
Přežili…
Pokud při pátku přežijí příslušníci pracovní party pEfe, predikuji překvapivou podivuhodnost. Plivu příkazy, prskám poznámky, psychické přepětí přináší potkávání pracovních partnerů…. Pitomá práce, pitomej pátek, pitomý podnebí, pitomá planeta…. 😠
Poděkuji. Připravuji prostý pokrm, prost předlouhé přípravy, přesto příslušníky přijímán přímo perfektně. Přílohu přikoupím.
A je to opravdu svalovina? Takhle, mě napadá, vypadají snad jen plíce…?
Tak to já se musim Bečkyna zastat, doma fakt v životě nic neudělal.
Pátek představuje přilepenou pi*u 😟 Ponurá, přinasraná pEfe, plna protivnosti. Po předchozích pár periodách prostě přepracovaná, padá po puse… Po pátku přijede příbuzenstvo, potřeba pokuchtit pokrm pro patnáct příslušníků!!
Hele jako chlap furt tvrdí, že cejtí kocouří ch*anky… tak vám nevim 🤣
My co se vrátili z dovolený, tak pantáta nezved zadek z gauče…
Zrzavci:Pan Bečka má stejný režim, jako Mouses, teď s přicházející zimou k mýmu překvapení občas dá i zelený držky.
No dyk, jakýpak copak…
Pan Bečka dostává stejné mražené maso, které kupuji mopslím. Žere to většinou bez keců, když se ofrňuje, tak má smůlu, mopsle tenhle problém rychle vyřeší a milej Pan Bečka se pak musí o večeři postarat sám.
Tady najdete vysvětlení:
😉
Ona Hupa měla od mala nějaký problém s tím, když jí kdokoliv jakkoliv sahal na nohy nebo s nima nedejbože nějak manipuloval. No a tohle byl vrchol. Řvala jak podsvinče 😀
Si děláte srandu, ale popvý to fakt vypadalo, že nesleze 😀
Vahine: ano na bitiba. Jinak s tou fyzio má Jana pravdu. Kdysi jsem chodila s Hupi a mělo to výsledky. Chodila ve vodě na pásu a pak s ní cvičili, což se jí strašlivě nelíbilo, ale pomáhalo to. Záleží samozřejmě, co přesně mu je, ale i po mně tenkrát chtěli rtg, aby nešahali do něčeho, čemu by to spíš ublížilo.
Je to takovej prů*er i v zemi původu?
Beunka dostala dárek k 13. narozeninám. Prej dobrý. Jen budem opravdu muset zkrátit nožičky. Lehátku, ne Beunce.
Orionko, nechcete matraci? Dovezu.
Letos v lednu jsem přijížděla na kruhový objezd, jeden z nejexponovanějších v celém LBC (Kubelíkova/České mládeže) a proti mně na kruháči starý pán na koloběžce. Smýklo se mu to a on upadl obličejem na zem a zůstal nehybně ležet. Než jsem se vzpamatovala, tak kolem něj, naprosto bez zájmu, projížděla dál vesele auta, kolem bezvládně ležícího těla, jakoby se nic nedělo... Odstavila jsem auto na blikačky a šla k němu, mezitím z protější strany k němu běželi další dva mladý kluci. Zavolali jsme záchranku. Co mě překvapilo, že stabilizovaná poloha už nefrčí, měli jsme ho, dle instrukcí z linky 155, přetočit a nechat ležet na zádech. To jsme udělali, zakryli ho nějakým oblečením a dekama, co jsme měli v autech, přeci jen byl leden. Co mě ale šokovalo, že lidi dál vesele jezdili kolem, velmi bezohledně, včetně autobusů a kamionů. Jeden autobus ho míjel kolem asi 20 cm od hlavy a ještě se řidič strašlivě rozčiloval, co si to ten pán asi dovolil, vysekat se zrovna tady… Z té bezohlednosti mi tenkrát bylo fyzicky zle.
Pán neměl helmu a o měsíc později zemřel. 😢