Já vím, jezdívala jsem tam kdysi do vany s Hupou. Asi tam zase zajedu, budu ale nejdřív potřebovat rtg…
Příspěvky uživatele
efe
V minulém týdnu jsem využila služby návštěvy veterináře doma. Elišce a Vasilovi jsem nechala ostříhat drápky (manžel mi je neumí podržet) a Barče jsem nechala udělat velký krevní obraz, protože se mi u ní pár věcí nezdálo. Naštěstí je zdravá, takže musím ještě trochu víc upravit žrádlo a snad to bude ok. Má stále špatné ty zadní nohy, paní doktorka jí prohmátla a říkala, že má hnutou pánev a výrazně méně osvalenou pravou nohu a že to chce fyzioterapii. Takže nastává pátrání po někom dobrém, ideálně co nejblíž.
Jinak jsem dostala pochvalu za Elišku a Vasila, že je vidět, že mají výbornou péči a krmení a že jsou ve skvělé kondici (srst, svaly…). To mi udělalo radost. Ještě poladit Barušku a budu spokojená.
Jsem marod, ale s pejskama jsem odpo aspoň na chvíli musela. Tolik lidí, co dneska, jsem u nás v lese nepotkala za celej rok dohromady…. ufff. Asi rostou.
I jen klidně slzte, plačte, bulte… aspoň v tom nejsem sama 😘
Tak jsem úplně na měkko… Amigo taky ještě žije!! Tři ze čtyř se dožili 15 let! ❤️❤️❤️
Všem se daří dobře, až na problémy se zadníma nožičkama, a všichni jsou strašně podobný mamince Hupince ❤️❤️❤️
Na fotce Amigo
Slovák, Maďar a černoch čekají v porodnici, až se jim narodí děti. Z porodního sálu vyjde sestra, na vozíčku veze tři novorozeňata a říká: “Tak tady jsou ty vaše děti, jen se nám to nějak pomotalo a nevíme, který je čí, tak si to prostě nějak rozeberte.” Slovák okamžitě skočí po malém černouškovi a když se na něj ostatní tázavě dívají, tak prohlásí:
“Maďara nieriskujem!!!”
Jestli je někdo ochotnej si vzít štěně, jako je na fotkách, a ještě za něj dát peníze, tak je debull a nic jinýho…
Dnes je mému odchovu 15 let 😯
Astor odešel už v devíti letech na rakovinu, o Amigovi nemám zprávy, ale Al Pacino a Alyxandria dnes poslali své narozeninové foto. Navždycky to budou moje miminka ❤️❤️❤️
Nevím, proč psali, ať dobrovolníci nejezdí…
Nemají jezdit neorganizovaně na vlastní pěst, ale hlásit se u organizací, které tu pomoc koordinují.
Jo ty jsou boží, jenže pro mě jsou Viva moc úzký 😢
Taky už nosím jen BF. Mně vyhovujou Rock Springy, mají hodně širokou prstovou část (mám halluxy). A navíc některý ty jejich boty jsou jakoby ze softshellu, takže nepromokavý celkem dost a dlouho. Pořídila jsem je za nějakých 1500,- a vydržely dvě sezóny (od podzimu do jara). Takže to by celkem šlo.
Dnes jsme poprvé šli ráno venčit už za tmy, brrrr….
Na pořízení psa nemám, tak si nechám darovat jedno z nejnemocnějších a nejdražších “plemen”, co se péče týká… OMFG…
Jj, je to tak. Kája už je za duhou a tohle je její nástupkyně Alfa.
…a protože jich máme málo, vyfásli jsme další štěkanátko…
A proč máte potřebu tento svůj názor vnucovat ostatním? A dost mě teda zaráží, když vám všichni vaši psi smrdí/smrděli, a když o nich píšete v samých negativech, že je pořád chováte…? Já se naopak po celém pracovním dni těším, až zabořím nos do kožichu svých psů a nasaju tu jejich VŮNI, tomu se nic nevyrovná.
Ráno krásné svítání (viz. předchozí foto) a odpoledne zase tahle nádhera 😍
Nemám vyzkoušeno, tak bohužel zatím nemůžu dát.
Naši rozmazlenci milujou takový ty plyšový, s vyvýšeným okrajem, kam si odkládají svoje těžký zadumaný hlavičky. Když ho chci ve větším rozměru, tak to je šílenej randál 😕
A jak se pozná kvalitní sušička? Když odstraní i mopsí chlupy, viď?