Já se obávám, že majitel, který položí takový dotaz a tímto stylem uvažuje, tak toho psa (pře)vychovat k bezpečnému soužití s dětmi prostě nedokáže.
Příspěvky uživatele
efe
Plako, sama vím, že slova nic nezmůžou, ale posílám Vám aspoň trošku síly… Je mi to líto.
Zrzavci:Přehoz přes postel
😂
Úplně obyč kvasný ocet za 8,90 v akci - kupuju hned celý karton. Taky ho přidávám do vody k vytírání, omývám s ním koupelnu (odstraňuje vodní kámen), liju ho do pračky… prostě univerzální mycí prostředek.
Pán pEfe pracuje pouze při PC, plus pěstuje přízeň pouze pro pokrmy, popíjení, povalování… Podarovat povaleče představuje problém…
Přítelkyně pominuly poradit prezenty pro příbuzenstvo pod přizdobený porost…
Sůl do myčky nepoužívám, ani žádnou jinou sůl tam nesypu, do každého mycího cyklu přidám panáka octa a nepotřebuji ani sůl, ani leštidlo.
Jo! Hlavně ty jejich bunny buts 😀
Corgi byl vždy pes v mém nejužším výběru 🥰
Ten mě taky napadl, ale nesedí mi ty šilhavý voči (sem myslela, že šilhaj jenom placatý štěkanátci…?).
Tím je myšleno krmení, které musím dokupovat a které není v rámci ustájení - v ceně ustájení je objemové krmivo zahrnuté.
Díky Espiro.
No ale tam je vyloženě psáno “odebráni z nevhodných podmínek”…?
Může mi někdo znalý, prosím, osvětlit, jak se pes odebráním dostane do majetku státu? Žiju v domnění, že zodpovědnost má obec….?
Tak to je přesně to, co potřebuju, moc děkuju.
Bohužel, jak z toho něco ucejtí, tak to nepozře. Ona už je teď bohužel ve stádiu, že se s ní nedomluvím, je to kolikrát horší, než s malým dítětem.
Zkusím ten gel.
Moc děkuji! Je to opravdu bez příchuti? To jsem se tam nedočetla. Jinak to vypadá dobře.
Jani: Smectu mi babi nevypije, protože je hnusná…
Prosím, asi Jani? Existuje něco, jako je Enterozoo gel pro zvířata, i pro lidi? Tzn. se schopností vázat škodliviny atd., ale bez chuti a bez zápachu?
Však se sama přesvědčíte na vlastní bulvy až…. však Vy víte ;)
Si teda piš….