- Příspěvek #162053
- Nahlásit
Přineslo prozkoumání prastaré przavé pejskové poznání??
Přineslo prozkoumání prastaré przavé pejskové poznání??
Do té doby byl naprosto zdravý, až na to pajdání.
Poránu poplach, plakající placička promptně převezena pro pár pigár.. Pupík prosvícen paprskem, plný plynu, problém při pomočování, pan profesionál podal protilátky. Placička převezena páníčkem polehávat po pelíšcích, prohřívat pupík, popíjet pomocné patoky, pokořit problémovou pupíkovou potvoru… pEfe popojela pracovat, polituje placičku, protože pupíkovou potvoru prodělala před pár pátky, pekelně potrápila… Pure placička 😢
Prosím péčkovací přítelkyně podržet placičce palce pro promptní pohodlí…
Po asi půl roce od operace mu nebylo pořád moc dobře, jezdil na rehabky. Pak doma zkolaboval, volala jsem mu rychlou, ti ho pět minut rozdýchávali a oživovali (už když jsem mu volala tu rychlou, tak měl promodralé konečky prstů). Pak ležel ¾ roku (!!!) na ARO, nemohl sám dýchat, posadit se, otočit se. Doktoři nevěděli co mu je, podezření bylo mnoho, mj. i na miastenii gravis, ale nakonec vše vyloučili a uzavřeli, že neví. Tři měsíce ležel v LBC, pak tři měsíce v ČL - tam chytil toho nemocničního stafylokoka, to ho hodně zhoršilo, pak jsme ho nechali převézt do Střešovic, tam po dalších třech měsících dostal infarkt. Celou dobu mu fungovala hlava na 100%, domů nám ho nedali… Byly to strašný muka jak pro něj, tak pro celou rodinu.
Záleží, co přesně jí budou dělat.
Příslib přijímám, předám příživníkům - pastvinovým, pochrochtávajícím, povalečům
Mno já byla “jen” na ortopedické operaci halluxu a na druhý už mě taky nikdo nedostane, protože rekonvalescence do “normálna” trvala taky rok a chvílema jsem doma propadala panice, že už nikdy nebudu normálně chodit….
Fikovnice:Přijedeme!
Pespiro, přidej pokývání palicí - příslib posíláme.
Potlach popůlnoční prorokuji! Pochechtávání, popíjení, případně pobafávání povzbuzovačů…?😛
Procházkování, popíjení, pojídání, povídání, pobavení, pobékání…. plus podrbání placatých psích pokožek!! Plus pokožky Pana Plnícího Prostor.
Pana PočasePenězplného poznala, poznání popisované postavy postrádám.
No to je právě to, že ten konec bohužel rozhodně nebyl hned….
Phíkovnice pomýšlí písmenka pozbývající psaní pEfe! Přijeďte! Postelí plno!
Pche! pRzavci poctili pEfe penzion přítomností před pár pátky. Počasí přitáhli příšerné, proto procházkování posunuto pro příště. Příště přijde promptně!
To bych se svojí fobií ze slepic teda nedala…
Jooooo ❤️❤️❤️
Procházka Peklem připomínala peklo pramálo, pravda. Po příjezdu przavců pozve pEfe procházkovat Peklem? Případně porůznými přírodními památkami poblíž…
pEfe postrádá postavu, palici, především podobu příhodnou posílání personálních pičtrs 😜
Já se děsně těšim, až za pár let půjde morgáně se mnou do zapřahací školy a že mě pak bude vozit po okolí ve vozejčku. Takovej můj sen na důchod 🥰
Psýcha prozatím polepšena, především popátečním pochodem po přírodní památce. Počásko perfektní, parta po pátečním poveselení příhodně pohodová. Podhoubího plný porost! Poté povečerní poveselení při předávání placek, pohárů, pentlí pro příslušníky ponyligy, po prozávoděné periodě. pEfe přizdobena posvícenským pytlem, plus přizdobenou pokrývkou palice.
Posílám pičtrs přírodní památky Peklo:
Prastará przavá pejsková?! Probůh! Přeji pozitivní diagnozu, prostou prů*eru… Paničce posílám pohlazení.
Zdravím po náročném víkendu! Taky jsem v sobotu absolvovala krásný výlet, počasí bylo u nás super, kolem 10 stupňů a střídalo se polojasno se sluníčkem, prostě úplně boží podzim. A večer jsem se potom zúčastnila oficiálního ukončení sezony Seesee Cupu - galavečeru s vyhlášením celoročních vítězů. Jen ty kobylky jsem zase nestihla 😕
Posílám povíkendové pozdravy péčkovacím přítelkyním!
Přítelkyně pohověly po pětidenním pracovním procesu? Povenčily psy, páníčky? Počasí přálo 👍