- Příspěvek #165764
- Nahlásit
Může mi někdo znalý, prosím, osvětlit, jak se pes odebráním dostane do majetku státu? Žiju v domnění, že zodpovědnost má obec….?
Může mi někdo znalý, prosím, osvětlit, jak se pes odebráním dostane do majetku státu? Žiju v domnění, že zodpovědnost má obec….?
Tak to je přesně to, co potřebuju, moc děkuju.
Bohužel, jak z toho něco ucejtí, tak to nepozře. Ona už je teď bohužel ve stádiu, že se s ní nedomluvím, je to kolikrát horší, než s malým dítětem.
Zkusím ten gel.
Moc děkuji! Je to opravdu bez příchuti? To jsem se tam nedočetla. Jinak to vypadá dobře.
Jani: Smectu mi babi nevypije, protože je hnusná…
Prosím, asi Jani? Existuje něco, jako je Enterozoo gel pro zvířata, i pro lidi? Tzn. se schopností vázat škodliviny atd., ale bez chuti a bez zápachu?
Však se sama přesvědčíte na vlastní bulvy až…. však Vy víte ;)
Si teda piš….
Za mě rozhodně krok k lepšímu a spokojenost. Díky!
Pan Bečka. Normálně čumí jak masovej vrah, tahle fotka je z tohoto pohledu výjimečná…
Jo a důležitá poznámka - u cen komerčních ustájení velmi záleží na lokalitě, podle ní se ceny můžou lišit klidně o 100%…
Náklady na 2 koně v komerčním ustájení:
11.000,- ustájení
1.000,- krmení, vitamíny apod.
1.000,- trimmer
Pokud bych měla spočítat, kolik peněz mám ve vybavení, kolik stojí závody a doprava na ně atd., tak to je x dalších tisíc. A kolik mě stál vážný úraz kobyly, se radši ani neptejte…
(Jo a neukazujte to mýmu manželovi!)
Dneska je tu nějaká soutěž o nejzbytečnější výkřiky do tmy…?
Tohle na mě dnes vyskočilo na FB, vzpomněla jsem si hned na vás… Btw. jak jste na tom??
https://www.tierphysio-hattingen.de/post/librela-beransa-wundermittel-oder-bevorstehendes-desaster
Hannah:Ale tak mělo by to pomoci přece nebo jaká jiná možnost je?1
Samozřejmě, že je jiná možnost. Proč mu nedopřejete padnoucí sedlo?
Pisálek Przavci postrádá porozumění péčkování?? Překvapivé!
Potomkovi paní pod privilegovanou pokrývkou počuhují poslechové plachty.
😂🤣👍
Přibylo! Pouze pět prvních příběhů, pokračování později.
Poslední prozatím publikovaný příběh přinesl podívanou ponejvíce profláklé příhody příslušné panovnické party… Pofňukáte, poplakáte…
efe:Péčkovcí přítelkyně! Pozorování prásknutého pokračovacího philmu prozatím pozdržím… psychika poraněna, prohlédnutím philmu prorokuji přihoršení.
Počas proběhlé prodloužené prázdninové periody pokoukala pokračovací philm - pindície:
- podle pravdivých postav
- podle pravdivých příhod, příběhů
- příběh probíhá posledních pár pádesátiletí
- postavy příslušníky přední privilegované příbuzenské party - představené příslušné pevniny
- pojmenování pokračovacího philmu = pokrývka palice pouze pro privilegované
Poznají?
Pokuste potrápit palici - poznali?
A už jste slyšela o živém uhlíku? To mě teď jen tak trklo, zkuste na to mrknout:
Prozradí proč?