Tak to jsme se celkem těsně minuli, škoda. Mně nějak pořád na těch procházkách chybí něco, co by kolem mě pobíhalo…
Příspěvky uživatele
efe
Jeeee v kolik jste tam byli? My tam na Silvestra vyrazili taky!! Na vyhlídce jsme byli cca v deset, pak jsme šli Kraví roklí a Měděným dolem a Studenou roklí přes naučnou stezku zpět do Hradčan. Bylo nádherně, trochu mrzlo.
My byli kdysi s manželem v Dubaji, s kamarádkou, která tam lítá každoročně na Dubajské dostihy na Meydanu. Byl březen, venku bylo 40 stupňů, ale moře mělo jen 22, takže studený jak led. Pokud vás nebaví nakupování a nemůžete se koupat, tak tam nějak není moc co dělat. Zaplatili jsme si za nekřesťanský peníze vstup do nejvyššího veřejně přístupného patra Burj Khalifa, ale to nás taky nijak nenadchlo, World Finance Centre v Šanghaji bylo daleko zajímavější. No prostě nám to tam nějak celkově vůbec nesedlo no.
A jak se vám líbilo? Jak už jsem psala jinde, nám se strašně nelíbilo 🙂
Buďte ráda za vidle, u mě to spouští vypnutí stresu 🙂
To je klasika, kterou mi potvrzujou jak moje záda, tak moje fyzioterapeutka. Dokud je člověk v zápřahu (stresu), tak vše funguje. Jakmile vypne, tak se to sesype. Mají to tak i vrcholoví sportovci.
Prej dyby to bylo vo mopslích, tak to je jiná!!
Kniha s vypětím sil vyzvednuta a už i čtenáře mám!
Pokud chceš tvrdě fyzicky makat za minimální mzdu, pak běž dělat ke koním. Pokud si chceš koně užívat, najdi si dobře placenou práci a koním se věnuj ve volném čase.
Já myslim, že jsou opatrný a že to kastrujou až po uplynutí nějaký tý doby, kdy už vlastně majitel není majitel…
…sekáčový psy jsem zachránila už dva…
A není to málo Anotone Pavloviči? Já už měla 4 (5 s panem Psokocourem) a pořád mám pocit, že nemám splněno…🤔
To zní jako plán, uvidíme, jaká bude realita…
Mám ji od včera v boxu, musim se nějak naklonovat a dojít ji vyzvednout. Ty klony objednam rovnou dva, ten druhej tu knihu pak bude číst.
To je takovej standard Dájo…
To se tak hezky čte 🥰
A matka je teda taky krásnej pes!
Netuším, na co reaguješ. Já nic takového nepsala.
Co je špatného na tom, mít “paní na úklid”?
Anebo se na něj musí kliknout přesně ve stejné fázi měsíce, ve kterém byl pod příspěvek vložen!
Já porát nevěděla, co Zrzavá řeší, ale už se mi to děje taky!!!
jooo, souhlas, to jsem jen v rychlosti našla, ale ten základ tam nějak je