Nn, to by byla “sýrová”, tahle je v síře!
Příspěvky uživatele
efe
Kyselina mléčná se tvoří v mléce? Snad ve svalech ne?
Přesně! Přes PC pominu pindicie, pocity, prostě předůležité parametry persóny potenciálně podřízené.
Phikovnice: personální pohovor přes PC postrádá post “personality”… Proč potenciální představení preferují popsaný proces?? Postrádám porozumění…
Posílám pozdravy přítelkyním!
Poránu překonala pEfe problém porovnat páteř, poskládala postavu pro povoz, poodjela pro promasírování paralyzovaných partií přilehlých páteři. Při promasírovávání problém poležet po pupku, potom přišlo parádní pohodlí, paralyzované partie polevily!!
Povoz prost problémů při provozu, přizpůsobovači prostranství pro provoz povozů pracovali pilně, posílám převelikou pochvalu!
Na koně mám odpovědnostní pojistku. Když jsem si koupila morgáně, zvažovala jsem úrazovou pojistku, ale byla tak strašně nevýhodná, že si raději budu spořit do prasátka. Vyjde to daleko lépe.
Poslové potom pravili pravdu 🙂 Pokrývka prý představuje patálie při příbytku pEfe. pEfe pouze poslouchá, popř. pokoukává poselství, příběhy, pročež povaluje po příbytku. Popojet povozem pracovat představuje problém.
Pokrývka prý při příbytku pEfe převyšuje pokrývku při příbytku pXerxové?
Přiznávám, pEfe pociťuje především pořád pnutí podél páteře… Progres přichází pomaloučku. Po pár pátcích prohibuje pEfe pojídání pilulí, protože představují potenciální přiotrávení. Proto preferuji protrpět paralýzu partií přilehlých páteři…
Já k výše zmíněným jménům ještě dodám kopytáře René Gobernace. Občas je složité se mu dovolat, ale jeho práce se mi vždy líbila.
pEfe pojala pnutí pro poznání pozice pEspiro - prozradí?
Phíkovnici podržuji palce pravidelně, pochvaluji progres, posun. Předsevzetí pozměnit pozici, především představenou pracovnici, považuji přímo perfektní!
pEfe předpokládala podobný problém, potom převeliké překvapení. Přišlo povícero parádních potenciálních podřízených! Podržím palce ;)
Pičtr převelice pobavil, potěšil! Pháze “Před” přesná! Představuji pEfe “PO”, překrásná představa!!
Espiro:Pespiro pravděpodobně přímo pos…e přemírou práce. Přemýšlí, podnikla pozitivní posun? Povýšila. Pravděpodobně příležitostně polituje pracovního posunu, přesto plánuje plné pracovní pnutí pokudmožno přežít 😀
Pespiro posud podřízená, právě přetransformována, ponovotě představená. Pokud pamatuji, Pefe představená předlouho, pravda?
Pravda, pravda. Právě probíhá přibírání podřízeného, protože pEfe potřebuje polevit. Phyzické problémy progradují, páteř plus přilehlé prostory protestují proti přemíře posedávání při PC. Právě prodělávám periodický problém, paralýza páteře, postavit, protáhnout, porovnat páteř představuje pekelný problém, proto polehávám, posedávám.. Popocházení připomíná předkloněnou postarší paní podpírající pahýlem porostu. Potřetí po periodu pár pátků!
Zrzavci:pEfe - přestala přehánět práci? pracuje pomálu? podařilo se?
Pozítří proběhne phinální pohovor pro příchozí podřízené. Potom proškolím, pak přijde průlom!! Počítám předjaří.
impact:Pravděpodobně mix bordíka. Taky k adopci, kdyby Vám doma chyběl pes.🙃😛
Blbouni jsou proto, že je s nima každej výlet extra výživnej a i tenhle stál za to. Nejhorší je vždycky první kilometr, než ze sebe vypustí tu radost, že někam jedou. I když v tomto případě je to jen pár kilometrů za barák. 😂 Navíc jsem blbě zapnula obě stopovačky a přišla o oba psy. Zrzek Kevin překvapil a přišel hned, ale černopálenej Kongo si ze mě hodinu vyloženě dělal legraci, než jsem ho ve chvilce nepozornosti dokázala chytit za kožich. 🤪
Tenhle fousáč se děsně líbí mně, už jsem na něj koukala dřív. Ale ten bordík mě trochu děsí 🙂
Pespiro posílám převelikou pochvalu, pašáááák!! Popíšete pracovní progres?
Pouze připomenu: práci potřeba přehánět pouze pomálu, protože přiblíží problémy - psychické, phyzické… pEfe povypráví…
Jo, tak tohle překvápko na mě čekalo pod Ještědem v tý prudký zatáčce u parkoviště pod býv. lanovkou… Roztátý sníh stekl na silnici a tam umrzl a autem na to najedete přímo v okamžiku, kdy máte dost stočený kola. No měla jsem toho plný ruce.
Xerxová - u nás o žádném zamrzlém potoku v okolí nevím. Co jsem šla nebo jela, tak všechny jen pidi šlupička, rozhodně ne na bruslení.
Mám pro PSSM kobylu BoT vestu, zahřívající plece, a funguje velmi dobře. S jinou značkou zkušenost nemám.