OMFG…
Příspěvky uživatele
efe
Koukám na tu Hurttu, mají verzi XL a tam je poměr hrudník:délka zad ok, to by mělo frbulovi sedět.
Jenže tam není problém krátké nohy, ale obvod hrudníku, kdy ten poměr k délce zad je i víc, než 2:1.
Pro tyhle atypy pouze nechat ušít na míru. Mým mopslím nikdy nic z konfekce nebylo, ačkoliv údajně byla určena pro mopse. (Obvod hrudníku 60 cm, délka zad pod 30 cm)
Tak doufám, že aspoň budete mít koule na to, ho včas utratit, když ho máte tak rádi…
Nijak. To prostě nejde.
Po pařbě, popřípadě při prudkém poklesu pnutí prostředí… před pár půldny…
Prvně přijde poránu permoníček, pravidelně poťukávající po palici, probouzející pocity pro poblití…
Pronja popadne Phíkovnici při paži, poputujou pospolu pokoukat pana psychiatra? Požádají pilule proti paměťovým problémům?
Taky mi to přijde jako synkopa nebo něco takového. Ale to fakt od klávesnice neposoudíme.
S takto závažným problémem jste, předpokládám, byli na vet. Co vám řekli?
Neviděla jsem to (na tyhle…. pořady nekoukám), ale podle fotek to byla Vendulka Šponarová, už v tomto pořadu vystupovala s koněm v roce 2018. A ona je hodně drobná, ten kůň mi nijak velký nepřijde.
Frízský kůň
Phíkovnice, proboha! Proč používáš papírové peníze, přeci představují prastarý přežitek?
Ono to klouzalo i tak, hlavně pod těma bukama v tom nejšílenějším stoupáku, protože pod sněhem byly hromady listí…
😀
Nahoře po kolena sněhu, takže šílená makačka. Ale pohádka ❤️
Děkuji moc a panu Yodovi velké podrbání ❤️
Mám dva balíky na cestě, dám vědět.
Laktuloza? Pokud se smí dávat kočce?
No a když vám řeknu, že já NIKDY a NIKDY a NIKDÁ NIKDY nechtěla mopse, fuj, jedině přes mojí mrtvolu…. mno…. a tak….