Chce to začít pořvávat, už když k vám míří no. Anebo si dejte do kapsy třeba řetízkový obojek a mrskněte ho po ní, něco, čeho se lekne a zdrhne. Případně bych jím přiškrtila madam paničku (humor) 😈
Příspěvky uživatele
efe
Pokud se takhle ptáš, tak ne. Najdi si zkušeného trenéra. Obsednutí se nerovná sednu na koně a děj se vůle boží, je to dlouhodobý (několik měsíců až let) proces, který začíná obsáhlou přípravou ze země.
Ona by asi pod jakoukoliv ortézu šla dát třeba teplá fuska nebo fleecová bandáž, prostě nějaká zateplená vrstva, popř. jí přímo našít do tý ortézy.
Tak to já na takovýho psa (taky už se mi stalo) pěkně nahlas a výhružně zařvu (tak, aby to slyšel hlavně páníček): “táhni domů nebo tě zkopu do krvavý kuličky” - to byste viděli, jak se najednou páníček snaží o přivolání, dokonce i k psékovi popoběhne, aby si ho odvedl… Ale ze 30 cm mi do ksichtu ještě žádnej neřval no. To bych totiž ty svoje tři fakt blbě držela…
Např:
Jo to chápu a taky asi chápu, že kdyby to mělo být jen a pouze pro místní osazenstvo, tak se to jaksi ekonomicky nemože rentovat…?
Se picnu, směju se jak pitomeček. Prosim svuj vlastní osobní komiks s těma mýma dementkama, myslim, že vobrásků už je celkem dost! 😀
Děkuji, děkuji 🥰
Esli je Vám ouzko, zkoukněte znovu Vasila Pavarottiče ;) Já si to pouštim taky denně anebo si to “pustim” v přímým přenosu 🙂
Dnešní pouštění placek na louce, foukalo to, tak to hezky lítalo 🙂
Já bych se chtěla podělit, že už nám začíná trochu jít práce se stopkou. Mně a Barče. Už pochopila, že se po ní chce, aby dodržovala určitý akční rádius kolem mě a řekněme, že tak v druhé polovině procházky ho i dodržuje. Což se projevuje tak, že prostě přesně ve vzdálenosti, kdy už bych zašlapávala stopku, se jakože začuchá a já tím pádem popojdu dalších x metrů k ní, nebo zatočí ke straně apod., ale prostě dodržuje určenou vzdálenost. A dokonce už se po mně i kolikrát ohlédne. Považuju to za velkej úspěch.
A včera vyplašila u cesty z křoví nějakýho ptáka a vůbec se nesnažila za ním běžet, ale místo toho se podívala na mě, co já na to a co má jako dělat. To byla obr pochvala.
A k čemu ti ta informace bude?
Jenže to právě je supr čupr funkční, do toho se mi fakt stříhat nechce…
Je to 4dox Comfort Plus, velikost S.
Poprvé se mi jí podařilo vyfotit aspoň trochu zboku, ať vidíte ten hrudník.
Jj ty znám, Bully line pro nás není, Eliška má vysoko nesený ocas, ale mají řadu Kongo. Včera jsem jim napsala, jestli to bude sedět.
Hurtta Midlayer Warmer
Eliška má délku zad 35, mikina má být 37-42, ale je šíleně dlouhá. Hrudník je ale přesně akorát, takže kdybych vzala meší velikost, už jí to zas bude přes hrudník malé 😕
Barča má záda 40.
Jste napnutí, jak dopadl další nákup oblečení pro Elišku?
Barča má novou mikinu…
Se už fakt střelim 🤦♀️
Cha! Po čtyřech měsících mi došlo, co je vlastně ta Eliška zač! Ona je miniaturní boxer! Ten gezicht a ta postava, to je prostě jasnej boxer!
…Mno, kvůli PSSM se pocitově dost vyhýbám amerikám…
Proč? Vždyť na to je jednoduchý test.