Jako donutit se za tmy vyjít ráno ven je fakt boj, já to vstávání za tmy celoživotně nezvládám, ale ta občasná odměna za to stojí 😍
Příspěvky uživatele
efe
Já jsem v neděli opět odpadla, tentokrát teda jako fakt fest a psi nebyli tři dny venku… no tak si hledali různou zábavu…
Ano mám zkušenost, také to skončilo pyometrou a kastrací.
To je zážitek v tom lese teď ❤️❤️❤️
Hupi samozřejmě nedosahovala rychlosti border apod., ale za killování na konci se rozhodně stydět nemusela. A ty pohledy a úsměšky ostatních lidí, když jsme přišli na plac a potom ten údiv 😄👍🏻
Důkaz místo slibů:
Gratulace, to zní oboje naprosto super a ta změna rozhodně tedy stála za to 🍀
Tento týden jsou krásný západy ❤️
U symbolu baterky máš vidlici do zásuvky, tzn. že se nabíjí/je v zásuvce. Když to vytáhneš, bude symbol samotné baterky.
Krasavice dnes ráno v lese (houby i madam pesové).
Já s mopslí dělala coursing 😜
Vasil to taky zkoušel… pak zjistil, že je daleko pohodlnější jít sám, než být vláčen na vodítku…
Kolik ročně za ten DAS platíte prosím?
Mě baví, jak ani neznají správný název plemene, za které toho vořecha vydávají 😂
Pojištění odpovědnosti za domácí mazlíčky bývá součástí pojištění domácnosti - je potřeba zkontrolovat limity.
Já mám, kvůli koním, dodatečnou blbostní pojistku s limitem až 4 miliony. Dalo by se použít i pro případ škody způsobené psem. Platím asi tisícovku ročně.
Britt, či Cantrilove… Brad Pitt z venkova, cajk
Zabilo 🤣
…tak jsem se překlepla…
Šestkrát? Ale tak jestli je zadavatel ochoten za tohle platit….
Megi je to www.veterina-doma.cz
Dělá i alternativu (akupunkturu, TCM), přijela i se sestřičkou, takže případná pomoc s manipulací. Za dojezd k nám jsem dala 500,- jinak ceny srovnatelné s návštěvou ordinace.
Já milovník aut jsem, sama mám v garáži tři sportovní auta, ale tohle mi rozhodně nepřijde tak zábavný, abych to musela cpát na PSÍ forum.
No tak sláva, už se můžu za břicho popadat. Dík anonyme… omfg