Xerxová - u nás o žádném zamrzlém potoku v okolí nevím. Co jsem šla nebo jela, tak všechny jen pidi šlupička, rozhodně ne na bruslení.
Příspěvky uživatele
efe
Mám pro PSSM kobylu BoT vestu, zahřívající plece, a funguje velmi dobře. S jinou značkou zkušenost nemám.
Máme všechny, až na jednu, pohřbeny na zahradě. Už nám pomalu dochází místo 😢
Btw. koně si jen tak zakopat nemůžete, na toho už musíte mít povolení. Ale kde není žalobce…
Pefe pokoušela pohledat popsaný philm, přes podané pindície přesto prosta poznání. Pořád… Prostě pako…
Dík za info, Bečka teď taky začal víc pít - venku mrzne, doma topíme, takže to je asi normální…?
Nn, je to klasický ústřel, tentokrát nahoře na krku… a takhle hodně mě to ještě nebralo no… je to klasika, kombinace hodně práce plus stres… jsem v pravidelný péči fyzio, plotna to není.
Anonymní:Díky že ste se zapojili. Mám další zázrak přírody s pojmenováním Dračí krev - je to míza stromů z Amazonie ve formě bylinných kapek, normálně k zakoupení na internetu.
Nejsou to bylinné kapky, je to 100% čistý latex z jednoho konkrétního stromu (Croton lechleri).
Posranej pátek! Příšerné píchání při páteři, progradující podél paží, přímo paralyzující… Polykám plno pilulí, přesto potřebuji pracovat… Podržte prosím palce pro promptní polevení…
Z VT sice vyčteš odstín, ale ne kód barvy, ten je někde v autě. Servisák by měl vědět kde.
…chodi k plotu souseduv pes behem harani a pres pletivo se ocuchavaji…
Bych se spíš bála tohoto… ono se dá přes to pletivo nejen očuchávat a pak tu rázem nemáte falešnou, ale opravdovou březost…
Pokud vím, tak manukový med obsahuje víc enzymů, než med náš. Používá se např. na zevní tzv. “mokré” léčení ran.
Jj, taky nás tam vylezla jen půlka výpravy, zbytek se bál. A nahoře to klouzalo strašně, byly asi 3 pod nulou…
Dodatečně přeji upřímnou soustrast k odchodu placičky. Měla krásný věk!
Ono totiž když se člověk stále učí, tak zjistí, že tím méně toho vlastně ví. Resp. zjistí, že každé téma má tolik odboček a kudrlinek, že obsáhnout ho tak, aby mohl říct, že VÍ, je prostě často nemožné. Aspoň já to tak mám.
Dračí krev - Sangre de Drago - lze vnitřně i třeba na potírání ranek, oparů, aftů atd.
Přes popsané pindicie postrádám poznání…
Jj byl to boží výlet, moc se mi tyhle naše “humna” líbí. Ve čtvrtek jsme ještě vylezli na (zmrzlý) Velký Jelení vrch, byly vidět i zasněžené Krkonoše, dokonalý výhled. Bylo to trochu o hu*u ty zmrzlý čedičový píšťaly, ale nádhera.
Poznání postrádám
Poznávám, přesto pozbývám pozitivní pocity pro popsaný philm.
Ještě posílám foto z Hradčanské vyhlídky (bohužel mi, zřejmě kvůli formátu, nejde vložit panoramatická fotka).