Na tenhle pořad já se prostě nedokážu dívat…Chápu, že to je asi pro široký masy, ale tím, že tam zvou hospodský vyřvávače, co si o tématu neumí zjistit ani ň a prostě jen hulákají nějaké svoje domněnky, to já prostě nedávám no… Divím se komukoliv z odborné veřejnosti, politiky apod., že jsou ochotní tam jít a těmhle “lidem z davu” oponovat.
Příspěvky uživatele
efe
Nj, když oni jsou za to placení….
Pro mě rozhodně ne. Ale neberu nikomu jeho vkus, jen mám holt jiný. A Vy jste evidentně na žluťáky 😀
Mmch moje první “auto” byl zářivě žlutej Maluch 😂
Prosím o radu s dávkováním bezo pasty - koupila jsem včera ve zveráku, ale na obalu je pouze uvedeno množství v jedné dávce, ale jak často a hlavně jak dlouho podávat, to tam prostě nikde není 🤔
Včera na mě doma čekalo minipřekvápko, chlap mi vytisknul Šťopku 🥰 Má hejbací hlavu a všechny nohy, akorát jí zapomněl připravit vo pravý voko 🙂
Varaxi…. tvl jako 🤣🤣🤣 že Vy se tím živíte?!?
A víte, že před nějakými 100-120 lety bylo naprosto běžné “naaranžovat” např. zesnulé dítě do sedící/stojící polohy, nastrojit ho, a vyfotit si ho spolu s dalšími, živými, členy rodiny? Dnes pro nás taky nepředstavitelné a morbidní…
Od Energy Renol (Renovet).
Vyhřívanej volant je pro mě od doby, co ho mám, naprostá nezbytnost. Je puštěnej deset měsíců v roce 😀👍 a i tak si beru ve velký zimě ještě rukavice, páč volant hřeje jenom do dlaní, ale mně se chladová alergie projevuje na hřbetech rukou…
To klepání může být horečka, čuba jí druhý den po pokousání taky měla a projevovalo se to taky mj. třesem. Na to by měla zabrat ta ATB.
Jo u nás chlap z nepsí rodiny, ale když nám odešla Hupa a zůstala samotná Šťopka, tak to byl on, co vybral k adopci rovnou dvě další mopsle najednou. A když pak jedna z nich odešla a zůstaly doma jen dvě, tak to byl zase on, co tvrdil, jak je to doma prázdný jen se dvěma a tak jsme zase jeli pro třetí 🙂
Já tenkrát byla na státní. Ale pes napadl “jen” mého psa, ne mě. Teď bych to řešila samozřejmě jinak.
No a pak taky můžete dojít na policii a ty to vůbec nezajímá… Dneska už bych trvala na zápisu a řešení, kdysi jsem byla mladá a vyklepaná žába a neuměla se brát za svoje práva.
Jani, držím pesovi palce, hlavně ať je léčení bezbolestné a bez následků.
No to já taky! Si vůbec neumim představit mít jen jednoho psa. To neumim!
Dotaz není dotazem, ale reklamou na uvedený web.
To jsme dvě 😀
Zodpovědní chovatelé testujou oba rodiče. Ale je fakt, že přesně tý dysplázky se bojim, je to přece jen velkej těžkej mollos.
Ono to bude záviset hodně na značce. Mě stála každá garančka kolem destíky.
Na kontíkovi se mi moc líbí, že se důsledně dbá na zdraví, na otevřené nozdry, rovné nohy atd. Ti psi jsou schopni sportovat i v létě. A navíc to má skoro až mopsí povahu 🙂
Mno ještě jsme si letos vymysleli takovou dalekou cestu, tak asi až potom. Jestli mi nezačne vyhovovat život bez psa. Co to kecam…. 😀