impact:Když on je tak krásnej! 🤣
No právě!!
impact:Když on je tak krásnej! 🤣
No právě!!
To bude vědět asi Horsana? Já o pozitivním huculovi nevím…
Pokud má kůň příznaky (jinak byste se asi neptala?) a vzhledem k MG Doc Joe Chexovi v pedigree, bych ho otestovala. Anebo může rovnou nastavit management, jakoby pozitivní byl. U jedničky to není taková věda.
Je to pro mě složitý… Za poslední dva roky mi odešly 4 mopsinky, žádný hezký odchody to nebyly, tak mě to dost semlelo… Ale pes mi samozřejmě hrozně chybí, posledních 20 let jsme bez psa nebyli. Aspoň ten Bečka je doma.
Žádám Vás impacte, abyste sem přestala dávat fotky tohodle konkrétního pca!! 😍
A taky javor jasanolistý.
Nj, hrabali se mu v bolavym uchu no….
Testy povinné u APH hřebců jsou, ale veřejný registr neexistuje. Musíte se doptat majitele hřebce.
MG Doc Joe Chex pozitivní byl, nemoc předával (já sama po něm mám nemocnou kobylu), ale test podle mě nikdy neměl udělaný.
Fotila jsem ho jakoby zespodu, fotka zkresluje, bečka je pořád.
Mopsíky už nemáme, vloni nám odešly poslední dvě bábušky…
Má zánět v uchu. Hubený není, naopak, co je jedináček, tak mu nějak moc dopřávám.
To jsi vystihla naprosto přesně. Právě se vrátil z veteriny.
Posílám Bobče Pana Bečku.
Tak teď jsem byla s kocourem na veterině a zeptala jsem se mimo jiné i na tu pastu. Při problémech dávat tak třeba obden, pokud problémy nemá, tak stačí jednou týdně. Ani zvýšené množství ublížit nemůže.
…jde junák s pitem…
Si říkam, proč si nese nealko pivo… ehm 😀
Taky se mi moc líbí černý auta, ale na údržbu je to to nejhoší, co můžete mít, je na tom vidět každý smítko prachu.
Sarah01:No ten teda musel být krásnej, nemáte fotku?
Bohužel nemám, tenkrát ještě nebyly mobily s foťákem a normálním foťákem mě nějak nenapadlo ho zvěčnit… Byl ftipnej, koupila jsem ho v květnu a celý léto jsem s ním jezdila do práce. Mělo to ještě takový ty dvě páčky na podlaze mezi předníma sedačkama - jedna byl sytič a druhá startér. Na podzim jsem ho musela prodat, protože jak klesla teplota ráno pod deset stupňů, tak nestartoval 😀 Zažila jsem s ním i hodně zábavný situace, třeba imrvére zamlžený přední okno a tak jsem jezdila s hlavou vystrčenou z bočního okýnka… pak mu občas vyplivnul jeden válec ze dvou a to se nedal vyjet ani pidikopeček… jednou mě předběhly zadní kola, který prostě upadly… a tak 😀
Fikovnice:Efe a co máš za autino neboli mazlíka? ;-) Teda já to tak s auty mám, mívám je i pojmenované, prostě magořím!😂
Taky si je pojmenováváme. Já mám Droběnu (Insignia Country Tourer), na dýlku má 5 metrů, proto Droběna 😀, pak máme na zábavu Mini Cooper S John Cooper Works (19 let starý “veterán”) - to je Modrák a manžel má na běžný ježdění Mini Clubman S John Cooper Works - to je Šedivák.
Phíkovnice přeci pozměnila pracovní pozici, představeného? Pochopila pEfe pokřiveně..? 🤔
Maluch za 90?! Tvl… to je hukot. Já ho tenkrát kupovala za 8 a po půl roce prodala za 5 😀 A zas tak dááávno to neni, něco málo přes 20 let.
U těch Mařenic neni to skládka Macháčkových Saabů náhodou?
Jj, pokud člověk nekupuje novotu, tak prostě koupí kompromis a barva je to poslední, na co kouká. A občas prostě musí i uhnout z věcí, co by rád/nerad. Já takhle koupila ten svůj poslední tank, velmi velmi výhodná koupě (už jsem psala, v podstatě nové auto za půlku), ale bohužel je v tom automat, což jsem nikdy nechtěla. No ale za ty prachy… Zvykla jsem si a dokonce i se zapřaženým hengrem se ten automat chová naprosto dokonale, velmi mile překvapil. No a na zábavu mám holt jiný auta. Ale zase oproti tomu jsem dostala navrch výbavu, kterou bych ani nevěděla, že nutně potřebuju - vyhřívaný volant, LED Matrix atd. 😀