Potvrzuji to v závorce… Vloni před výjezdem na akci do DE jsem poctivě obvolávala a zjišťovala, co potřebuji a každý vet z KVS mi dal jinou informaci…
Příspěvky uživatele
efe
Jo to jsou oni, nejhorší dealer/servis v kraji… Taky jsem u nich bohužel jednou byla, od té doby jezdím do autorizáku do Ústí nebo do Phy.
Nebyl to náhodou přeslavný místní dealer zahrnující téměř všechny značky aut??
😄
Jsou na několika týdenním hlídání na statku. Tak jsem si je půjčila na vyvenčení. V týdnu jsem s nima chtěla jít běhat, ale ani jeden den jsem to nestihla. Tak snad příští týden.
Je to Cassidy a čubina je Yemi.
Orionka:Vipítky ?
Jj
Já jsem dneska taky venčila 👍🏻❤️
Jé ona je to Dáma?? Taky mám Dámu! ❤️ A ten kukuč má boží!
To neplatí a chci jinou fotku, ani na jedný se nedívá do kamery!! 😂
Mají k tomu frbulkové nějakou zvláštní dispozici?
Ano.
A to si představte, že to může být i zděděná vlastnost. Nevěřila jsem tomu, ale morgáně hrabání zdědila po otci stejně, jako všichni jeho ostatní potomci. Všichni hrabou jen pravou a jen když žerou ze žlabu.
My měli v maštali Lážo Plážo, to byl zlatíčko.
Není lepší tomu koni za ty prachy přilepšit do žlabu? 🤔
To byla přímo Tvoje? To mě mrzí… ale máš krásnou vzpomínku na spokojený koňský pohled se senem na hlavě a to je k nezaplacení…
To je v tomto konkrétním případě celkem jedno, jestli s PP nebo bez, prostě jen nechápu, že někdo vysolí prachy za evidentně nemocný zvíře. Vlastně rovnou dvě. Mně to hlava prostě nebere…
Anonymní:Dnes jsme si přivezli také zlatého retrívra , tedy dva brali jsme i pro kamarádku. Celou cestu 200 km oba spali. Oba dva jsou jak zfetovaný. Jsou dost podvyživený. Moc se nepohybují a spí zítra jdeme na veterinu. Vypadalo to tak věrohodně , smlouva čip, očkování vše jak má být. Uvidíme, ale máme o ně strach.
Mohl(a) byste nám tady všem prosím napsat, co Vás vedlo k tomu si očividně, jak píšete, “zfetovaná” štěňata, tedy zjevně ne v pořádku, převzít a ještě za ně zaplatit? Já to prostě pořád nechápu, proč to ty lidi dělají? To není žádné rýpání apod., to je opravdu velký zájem to pochopit…
Místo rezervy ale musíte mít sadu na opravu kola.
To je božanka střapatá. Ta Vaše samo taky 👍
To je jedno Jani. Nechci se v tom už hrabat, je to pro mě i po letech stále velmi bolestivý…
Pesweb projela pEfe povícekrát, photo plus popis předmětné pejsové pEfe přitáhla pokoukat. Pěkná, příhodná pišišvorka ❤️
Semenáčky, kterými se kůň může otrávit, mají asi 2 cm, takže ty křoviňák nevyřeší. To je totiž na mravenčí ruční práci a poctivě všechny vytrhávat.