Taky jsem si dřív myslela, jak psi snáší slepotu dobře, že jdou dál, jakoby nic. Než mi oslepla první mopsle a totálně se z toho psychicky složila…
Příspěvky uživatele
efe
Júúúúúú, majinký roztomilý bojový vemeno!! Tož vítaj Bůčku! 🥰
Já peču jen rohlíčky (pro chlapa) a kávové (pro sebe). Zbytek si objednávám u pratety. Nejradši mám právě to kávové a taky slepované ořechy.
PRODÁNO
Tak i pro ostatní: postroj 4dox Comfort Plus na prodej, vel. S (podle původního číslování), max. obvod hrudníku 55 cm, nastavitelný na pěti místech, kroužek na připnutí vodítka na třech místech. Černý popruh podšitý svítivě oranžovým softshellem.
Jj, kombinace sádlo + máslo a vlašáky + mandle je asi nejvíc super, co jsem zatím vyzkoušela. A ano, těsto se drolí a výsledný produkt je velmi křehký, ale o to lepší.
Ajooo, tak to tam mám (y)
Pls můžete mi někdo poslat odkaz nebo vyfotit nebo vysvětlit, jak funguje ten nástavec na cukroví na mlýnek na maso? Mám megarobota od Ety a miliardu příslušenství, takže to tam možná mám a ani o tom nevím…?
megi: doporučuju dát taky trochu mandlí - část vlašáků a část mandlí, jsou zase o level lepší
…aneb jak dát svojí nezodpovědnosti nálepku exkluzivity…
Např. to ORL a myslím i kožní je normál přes pojišťovnu, pokud samozřejmě nechcete zákroky, které pojišťovna nehradí - kvůli kterým tam jezdíme. Zubař komplet za svoje, ale ceny srovnatelný s jinýma klinikama. Můj chlap má strašný strach ze zubaře a je ochoten jezdit pouze tam, protože ho tam nikdy nic nebolelo. Základní ceník myslím na webu mají, hledejte Asklepion.
Jo taaak, tak tohle by mu fakt nebylo, Eliška má asi osm kg.
Pokud máte zájem, je na prodej, potřebuju o chlup větší.
My jezdíme k zubaři až do Phy na tu Šmuclerovu kliniku. Jezdíme tam i na ORL, kožní apod.
Konečně sluníčko ❤️ a sníh k tomu, pohádka ❤️
Holky se venku krásně proběhly, zatímco Vasil si doma válel kou…šunky - ten půjde až odpoledne.
Pokud tvrdíte, že je u vás v obci volné pobíhání psů zakázáno, tak ještě můžete vyhrožovat zavoláním měšťáků. Pokud tedy nepochodíte s běžnou domluvou.
Bez PP to není bordera, ale vořech nebo bůhvíco.
Jakože bych zapnula Pavarottiče? 🤣
Bordera při pasení rozhodně neřve…
Můžete taky chodit s hůlkou - trekovou a mávat s ní.
Nemůžu, páč mam plný ruce pců 😀