Tyyyjo, tak to zní jako plán! Takže ani polnohospodár, ani vinár, ale agroturistický podnikatel!!
Příspěvky uživatele
efe
Jeee, kdopak to je toto??
Mně šlo spíš o nějaký vaše triky z praxe a tak. Weby postupně pročítám ;)
U nás na vesnici z nich mají u novostaveb živé ploty a když kvetou, je to velká krása 👍 hlavně se mi líbí, jak laty mění barvu.
Věnuje se tu někdo těmto sportům? Jak prosím vybírat výbavu? Jak má sedět postroj, co má/nemá splňovat, jak vybírat sedák, jak vodítko s amortizérem? Nějaké další tipy, triky? Předem moc dík!
Já si chci letos pořídit hortenzie stromečkovité Annabell.
První zkouška sedáku 👍🏻
Jo, tak to chcete slyšet…. uff, držim palec.
Taky si to (opatrně) řikám!
Hlásím pokroky - dnes zůstala sama doma pět hodin, dala jsem jí tam čmuchací kobereček s poschovávanýma granulkama a březovou větev na okus. Přijela jsem domů a tam naprosto vzorný pes, nic neokousala, nezničila, nerozbordelila, ani loužičku neudělala. Ona je prostě fakt božanka ❤️
Teeeeda, tak to gratuluju!! Z Tebe bude polnohospodár! 😀
Ano
Děkujem za báječný dopoledne ❤️ Malá mi udělala radost, jak je sebevědomá a ne hysterická a že se obříka vůbec nebála. Škoda, že sem nejde dát video, jak si pak spolu hráli. A pan Yodislav je teda fakt kousek, ufff, obdivuju paničku!!
Dala bych je až po zmrzlejch.
A ještě s Panem Mopsem ❤️
No akorát mi není jasný, kde by se ve slovenský osadě vzal border teriér…
Posíláme pár tanních úsměvů 😃
Trickyvoo:Fousatá tlamička, zakroucený ocásek, bílá naprsenka, bílé špičky nožiček. Odkud ten pejsek je? Vždyť je to béžová verze mé Maliny.
No Malina je asi větší? Tahle má jen osm kilo. Ale podobné si jinak jsou 👍🏻
To je (a teprv bude) kolos!
My potkaly jen živou danělu.