Jak mně chyběl terénní pes!!
Příspěvky uživatele
efe
No vidite, to máte rovnou oba v jednom! 😀👍 Jasná volba!
Tak za co budu hlasovat já, je snad jasný, žejo? 😀
https://www.sofadogwear.eu/detail.php?kategorie=44&id=1554
Miluju ty jejich hadříky. Už kdysi v dřevních dobách, když začínali, mi šili mikiny pro mopsle a byly fakt super vychytaný.
Tak jsem si udělala radost (teda vlastně Bajče) a objednala krásný funkční obleček.
Nojo, teď na to koukám. Ale příští týden mají být u nás zase ráno mrazíky.
Mmch, v úterý jsem viděla v Hrádku nad Nisou plně nakvetlé azalky….
Vahine:Bude líp, Efe, je to normální stav, jen potřebujete víc času, jste citlivější duše. Měla jsem to podobně, je to nepříjemné až téměř do paniky s nevyřčenými otázkami, co že se to se mnou do háje děje? Jde-li to, snažte se rozptýlit se prací, procházkou se zvířátky…Baruš Vás povzbudí….viďte 🍀 buďte k sobě laskavá, odměňujte se, dostatečně odpočívejte a dělejte to, co jindy pomáhá třeba právě jen a jen Vám
Díky. Já si třeba teď dělám radost nakupováním výbavy 🙂 protože, světe div se, mopslí pozůstatky se ve většině případů nedají použít - myslím co se týká garderóby, postrojů a tak. A nějakou softshellku to chce, teď je fakt to nejhorší počasí, lezavo, mokro a kolem nuly.
Jsme na tom stejně, kdyby mi někdo ještě před pár měsíci řekl, že JÁ budu někdy běhat, tak si povážlivě klepu na čelo 🙂 A taky jsem ve fázi indiánskýho běhu, dávám jen 3-4 km denně, ale už tak ⅔ jsem schopná běžet, což je na mě výkon.
Já teda musím přiznat, že po tý spoustě předešlých mopslích gerontů mě normálně po přivezení Barči přepadaly záchvaty úzkosti. Myslela jsem, že jsem ty nehezký odchody překonala, ale najednou se mi to všechno vrátilo a mně se dělalo fyzicky zle jenom když se pes blbě podíval. Už mi můj mozek předhazoval nejčernější scénáře. Fuj. Není to na lexaurin? 😟
Ne. Já ani žádnou Magdu neznám.
Tak o víkendu snad konečně dorazí sedlářka, držte všecky palce, co máte, ať na morgáně něco napasujem.
Ten Short, co máte i Vy, ale prodlouženou verzi.
Tak mi v podstatě potvrdili můj výběr, tak teď už se jen rozhodnout pro barvu pro tu malou zrzavou.
Dnes ráno v šest. Bleeeee
Tak to zní, že si u vás užije ještě spoustu parádního času. Blahopřeju všem ;)
Ups! 😲
Díky všem za rady, už jsem napsala do MushGo.
Jinak z Baru je pěkná Keliška, číhá na sousedovic čubu pěkně přes vokno 😀
No to je parádička! A je jinak zdravej, zvládá prochajdy a tak? Krásná smečka 😍
Z těch latnatých.