Vím, ale ty už jsou široké až moc. Tenhle je akorát.
Příspěvky uživatele
efe
Na vořešici mám tu nejmenší velikost:
Mně takhle občas pajdala Madam, vždy to byl absces v kopytě, ač se to tak původně nejevilo. Zkuste zapařovák z kysanýho zelí, u nás to vždy pomohlo k vyvalení abscesu.
Povedlo se mi sehnat super široký obojek na malé psy. Má bytelný zapínání na klasickou kovovou přezku, reflexní prvky a je z lehkého nenasákavého materiálu. Kdyby někdo chtěl, pošlu tip. (Ještě máme jeden oranžový)
Saga: máme podobné cíle 👍 Já si předběžně domluvila, že od dubna bych jednou měsíčně dojela za trenérkou, která mi vyhovuje a nechám nás zkouknout a dát si domácí úkoly.
Posílám slíbenou softshellku. V zádech je delší, ale to se dá založit, jinak sedí dobře. Ta druhá oranžová je obyč pláštěnka z Lidlu, sedí taky překvapivě dobře.
No a s tím JRTem (PRTem?) by možná poradila impact?
Koukám máte to tedy veselé… A jak budete pracovat, až budete moct pracovat? Máte nějaký plán? Trenéra? Podělíte se? Ráda si o tom popovídám 🙂 klidně SZ jestli nechcete veřejně.
Ty frbuly nabídněte na FB ve skupině Buldok v nouzi. Ti budou hned pryč si myslím.
Zkuste, jestli se ty zuby nehýbou a nejdou vyviklat a vytrhnout. Trhali jsme takhle pár zubů normálně za živa, čubina na to nic neříkala.
Jinak rozhodnutí, zda jít do narkózy u takto starého psa, by záleželo na důkladném předoperačním vyšetření.
Mouses 🤣
Nějaké sono, RTG bylo? Nemá v tom žaludku něco, co jí vadí a co tam zůstává?
janaa:Hele,ona se jeví jako naprosto dokonalý pes. Nějakou minulost znáš?
Ona JE dokonalej pes! Každým dnem mě o tom přesvědčuje víc a víc. Je fakt boží, venku akčňák, jak jsem chtěla, doma o ní nevíme - lehne a chrní nebo si sama hraje.
Údajně v 5 měsících odvezená z cikánský osady na SK, pak jí měla majitelka normálně doma, ale pak si pořídili snad čivavu a Barča na ní byla moc hrrr, tak jí vyšoupli ven na řetěz. Prostě si neuměla doma udělat pořádek mezi dvěma malými psy… A když v zimě mrzla na zahradě, tak naznala, že to není dobrý žití pro psa a tak se dostala do spolku, od kterýho jsem jí adptovala.
My chtěli jít včera do Pekla na bledule. Ale po velmi náročné sobotě jsem to předem vzdala a vzala Barču na statek. Tam se po týdnu vrátily děti z prázdnin a chtěly se seznámit, tak jsem jim vrazila vodítko a asi hodinu lítaly s Barčou po statku a já si mohla zatím odjezdit morgáně. Doma pak čubíš padla za vlast. Asi jim jí budu půjčovat častěji 😀
A odkud jste? Že byste se podělila?! 🙂
Kde se takoví sháněj? :/ Já mám trimerku přímo ve stáji a stejně není čas 😢
Nezlobím. Je zrovna před korekturama po celkem dlouhý době (ach ti podkováři), úpravu už uháním měsíc… A jinak se prostě jen takhle debilitně postavila, protože kolem jízdárny byl zrovna ruch a bylo potřeba čumět na kde co. Jinak mám, co se týká kopyt, svědomí čisté ;)
A co se týká napasování - problém u ní je ten, že má velmi dlouhý kohoutek a hned pod ním je velmi kulatá a zároveň krátká. Ano, je tam drobná nesymetrie mezi pravou a levou stranou, která může být od kopyt, která jsou před úpravou lehounce nesouměrná.
Po první zkoušce sedla zatím převládají pozitivní pocity. Knedla se hýbá výrazně lépe, je znát, že má volnou lopatku a krásně máchá nožičkama, na sedlo neřekla vůbec nic, ani uchem nehla, což je pro mě nejdůležitější faktor.
Mně je sedlo taky pohodlné a dokonce velikost 16,5 mi je akorát, takže super.
Ufff, tak sedlářka právě odjela, morgáně dle předpokladu velmy atypický záda, ale sedlo máme. Od zítřka začneme zkoušet ježdění.
Je to GFS Monarch.
Hele když je lezavo, tak se klepe.