Je to Zero DC Short.
Příspěvky uživatele
efe
Protože mi tady x lidí poradilo obrátit se na MushGo, tudíž jsem tak učinila…
Tak nám včera přišel konečně objednaný postroj z MushGo a…. já nevim, za tisícovku jsem asi čekala něco jinýho 🤔 ale aspoň sedí.
Byli by s Bajčou dobrej zrzavej páreček, ale to se musí nejdřív doma slečna porovnat do nějakýho ok stavu…
Ajoooo 🤣 na mobilu sem ho fakt neviděla.
To mě mrzí, že ještě nikoho nezaujal 😢
Postrádám zrzavýho fousáče - už má svoje doma?
To se mi vůbec nechce věřit, že už je to rok 😯
Náš každodenní ranní les ❤️
Ano
Prosimvás co je tohle vlastně za zvíře?! 😃
Tak to musíte zas k nám za barák na dostihovku - denodenně tam trénuje vysoká slabý nervíčky slečny vořechový 🤣
On bude dost rozdíl trénovat to od štěněte a chtít to samé po už dospělém psu, tam to možná půjde pomaleji…? Teď nemyslím navykání na auto jako něco nestresovýho (s tím problém nemáme), ale to fyzický přivyknutí těla na to, že se semnou celej svět hejbá.
Jakože tohle je Tvůj pátý pes a přitom o nich absolutně nic nevíš? Dle neustálého přisuzování lidských vlastností, jako “má/nemá mě rád”, “otře se o mě vděkem”, “může se naštvat” atd… Tohle bude chtít veeeeelký dovzdělání, jak vůbec takovej pes přemýšlí si najdi jako první.
A proč teda nepořídíte nějaký ty tablety?
Koukám, že s tou výbavou Ti za pár let taky napíšu o přebytky 😀
Díky všem, za asi dva týdny nás čeká další cestování, tak uvidím. Dám vědět.
Jj to píšu, že jí nejdřív zkusím vozit jinde a pak se uvidí.
Dnes při doběhu krásný západ ❤️
Mno, co jsem si tak z toho vzala… jelikož teď jezdí tak, že nevidí ven, tak jak první zkusím vozit připoutanou na zadním sedadle. A na vet si vyžádám nějaký ty pilule. Pak se uvidí.
Jinak mně se dělá blbě, když nekoukám ven a nedejbože, když si potřebuju za jízdy něco přečíst. Mám to tak v autě a autobusu, ve vlaku a letadle pohoda. Loď mi taky neva.
A to já bych zkusila nejdřív úplně obyč nylonový skijöringový postroj za pár korun (šije ho někdo na zakázku myslím kolem tisícovky, dvou?). Protože ten koník potáhne váhově úplnej prd, takže není (za mě) potřeba žádnej super hyper koženej postroj, jakoby za sebou měl sulku.