Díky za zkušenost. Ona tahá fakt málo a ani nechci, aby tahala nějak moc, takže to asi bude cajk….
Příspěvky uživatele
efe
vypadá dobře, nastavitelný i kolem krku….
No právě, to se mi na něm moc líbí, navíc je celý podložený a ještě má tři kroužky pro různá uchycení vodítka. Asi do něj půjdu.
To je vaše barvička?? 🙂 tak jako proč ne?
A co říkáte na postroj Comfort Plus od 4dox? Ten se mi taky moc líbí…
By mě jako ve snu nenapadlo, jakej bude problém sehnat padnoucí postroj na, podle mě, konfekčního psa…. Zlatý mopsle 🤣
Takhle hodně otevřený do V teď právě máme a je to blbě, jde to přes lopatky a omezuje to pohyb.
Já teda základní přiježdění vidím spíš jako výhodu - zbytek si dodělám podle svýho přeci.
No a to je právě zajímavý, protože ona jako velikostně zas tak malá není, mi teda přijde… A tahá jak vzteklá, baví jí to 🙂
Jj koukala, měli by ho mít v těch shopech, kam se zítra zajdu se psem osobně podívat.
Chci něco víc univerzálního - jak na běh, tak na normál procházky. A ty univerzální prostě v naší velikosti nemaj.
Asi jsem moc náročná bo co…
Jenže ten zas není do tahu 🙄
Ten je bohužel pořád moc velký - ona má obvod krku jen 30 cm.
Ale napsala jsem jim, jestli by neušili menší.
Tak koukám ještě na různé postroje po netu, vhodné i do mírného tahu, ale prostě na takhle malý psy se nemyslí… ManMat má super výrobky, ale všechny vhodný do tahu jsou až pro psy větší…
Jo, ty fotky pod sedlem jsou hrozný - sedlo za ušima, koník je tedy dost malý, ale to mi neva. Ale líbí se mi jeho proporce. Takový můj tip, kulaťoučký. A barva je bonus.
Já právě čekala něco jako ManMat - mám jejich výrobky ráda, používám na koně. No, už jsem vyplnila formulář a posílám zpět. Zítra jedu s Barčou na očkování proti tetanu, tak se asi stavíme v místním hypermarketu, kde jsou dva zooshopy a něco ozkoušíme a koupíme. V neděli totiž odjíždíme na dovču, tak bych potřebovala, aby už nějaký postroj měla. Třeba tam budou mít i ten ManMat.
Ale koník je to hezkej. Jestli má tu cenu, to neposoudím.
Mno asi ho vrátím, jen už jsem ustřihla cedulky…
Celý tohle vlákno ;)
Jako já nemůžu absolutně tvrdit, že produkt neodpovídá popisu, ale prostě já asi fakt čekala něco minimálně bytelnějšího…
No problém asi bude v té velikosti, protože mám SXE…
Jo přesně, já čekala něco vypodloženýho, tohle je slaboučkej hadřík a přezky jak pro čivavku… A to jsem vyloženě psala, že to chci na canicross, kdy pes tahá…
Na Temu nakupuju pravidelně.