My včera u nás na statku.
Příspěvky uživatele
efe
Nečistím, u současného psa dávám věci na okus, takže si je čistí přirozeně. Rozhodně mám ale v plánu, až se u nás pořádně zabydlí, naučit různou manipulaci, vč. sahání do huby, do uší apod. Půjdu na to s klikrem.
Je to přesně to, co jste posílala, balení 60 tbl., v Benu bez dopravy za 350,-. Já sehnala levněji.
Saga: tu chlorellu jsem sehnala vč. dopravy za 267,- 👍
Nikdo, poslední objednané zuby od ní se nekonaly, prostě nepřijela a náhradní termín nám nedala (úplně stejně jako u vás). Takže zuby udělaný prostě nemáme.
Sago: super report, díky! A jestli bude chlorella fungovat i na vlasy, tím líp (y) Já jí ještě nestihla koupit, ale chystám se na to. Jsem taky přírodní blondýna, vlasy mám tím pádem suchý a lámavý a taky se barvím na něcojakozrz, je to taková moc hezká medově zlatá barva. Po barvení mám vždycky vlasy super, jak se barva postupně vymyje, tak vlasy zase děs.
A jinak jsem dnes ráno vyzkoušela poprvé ten Uriage Cica krém - je to teda mastný jako prase, do rukou se mi to po chvilce celkem vcuclo, na ksichtě moc ne, ale neva. Proti chladovce to celkem fungovalo, sice jsem byla flekatá, ale ne tolik, a neudělaly se mi ty puchýře (jen tam, kde jsem namazaná nebyla). Tak uvidím, jak to bude fungovat na ostatní alergie.
A to je dlouhosrstá kolie, že řešíte riziko vyvléknutí z obojku? U kraťandy si to totiž, při správném utažení, neumím představit 🤫
Ty příznaky přesně odpovídají DKK. Jsou jí údajně 3 roky.
No ona se ale blbě zvedá už od začátku, já si toho všimla hned…
Kdyby to byly záda, vypadá to jinak, s tím mám zkušenost. Vyšetřit jí samozřejmě nechám.
A jinak tedy máme první zdravotní trable (u nás to asi ani jinak nejde 😢). Už od začátku se mi zdálo, že se Baru nějak ztěžka zvedá na zadky. V pátek si 10 minut pohrála se sousedovic psem, honičky, prudký otočky atd. a pak se v podstatě nemohla ani zvednout, vyskočit na gauč vůbec a byla úplně vyřízená. V chůzi a běhání jí nic nevadí, není nic znát. Takže předpokládám kyčle…
Salon asi neklapne, volala jsem tam před měsícem a objednávali na červenec…
A i tak bych si to raději dělala sama.
Máte někdo prosím odkaz nebo jiný návod, jak trimovat psa? Princip vím, něco malinko jsem našla, ale chci si být jistá, než se do toho pustím.
Díky moc! Takže Vám posílám fakturu za chlorellu a Zrzavcový za ten Uriage krém - někdo další??
🤣
Sago, pls, ta chlorela mě zaujala, obzvlášť, když to působí až zázračně - dáte mi tip na konkrétní výrobek?
Nad zápěstím se dělá, protože nemáte rukavice, té jasné.
Ale tohle místo je pod třema vrstvama oblečení, což je víc, než rukavice…. :/
A jo, věkem se to zhoršuje, řekla bych výrazně…
Dnes ráno v šest venčím, venku teplota 1 stupeň nad nulou. Chladovka se ozvala - viz. foto. Ty puchýře strašlivě svědí, už se mi jednou podařilo to rozškrábat do živýho, tomu se prostě strašně blbě odolává. A novinkou letošního roku je to, že se mi ty puchýře nedělají už jen na nekrytých místech (hřbety rukou), ale nad zápěstím pod třema vrstvama funkčního oblečení (!!!). WTF…
A obličej, stehna a zadek jsem vám teda nefotila, to je taky pošušňáníčko 😀
Jo, těžký to bylo. Hlavně mi chyběl chleba no. Páč ty bezlepkový jsou prostě hnusný a klasickému křupavému chlebíčku s máslíčkem se prostě nic nevyrovná… Ale dalo se to vydržet, to zas né že né. Já dietu držela 4 měsíce, pak přišel březen 2020 a já měla bohužel jiné starosti a na dietu nezbyla síla.
A největší vo*er teda byl to nakupování a dvojí vaření… uffff.
Lucky you…
Já zas jedu na dračí krvi. Vloni na podzim jsem začla, někdy v listopadu, a pokračovala až do února - pak už to moje tělo odmítalo. Ale celou zimu jsem přežila bez rýmičky, nachlazení, jakékoliv virozy, což je u mě zázrak teda, protože jak mám nějaký vypětí v práci, hned na mě skočí moribundus. A tuhle zimu nic!
Ad střevní potíže: kdysi jsem zkusmo držela bezlepkovou dietu (proč, to je jinej příběh), ale to vám byla pohádka pro bříško! Sice to nemělo kýžený účinek, který byl očekáván, ale v břišku jak v pokojíčku, žádný těžký pocity po jídle, nadýmání apod. Fakt paráda, cítila jsem se moc dobře. Takže jako očistnou kúru to taky můžete zkusit.