Prosím, jak dlouho vám drží Simparica proti klíšťatům, kdo používáte?
Příspěvky uživatele
efe
Podobná se běžně používají u koní a neviděla jsem žádné, které by se rozpletlo.
Zkušenosti se struvity u mopsle: musela podstoupit operaci, měla x velkých šutrů. Poté dieta (já teda barfovala), ale pokud budete dávat granule, tak klidně plus bych ale okyselovala moč - já na to dávala obyč. jablka, ty i chutnaly. Můžete taky zkusit. K tomu již výše zmíněnou lichořeřišnici, případně ještě celík zlatobýl. Toto vše jsem dodržovala několik let, dělala si vlastní kontroly pH moči a kamínky se nikdy nevrátily.
Ráno opět rehabka a zblbla jsem to - hamstringy mám cajk, mě zlobí nejvíc kvadriceps. Takže opět fasciální uvolňovací technika (velká ňamka, kdo nemusíte, tak to nepodstupujte), tejpy, cvičení a pak úleva. Zítra chci jít zase jezdit, tak jsem zvědavá na čtvrtek… Nohu mám samou modřinu, jak kdyby mě doma řezali…
Ano, u mě je to také mj. hamstring. A když mi ho fyzio uvolňuje, je to taková bolest, že je mi z toho až na zvracení. Tahá mě to přes kyčel až do SI a dál po vzpřimovači nahoru. Na mě by mohli ve škole ukazovat, jak je vše propojené se vším…
Taky nemůžu upravovat třmeny ze sedla, mám Barefooty a to má takovej pitomej patent… Ty třmeny ani nejdou před uskladněním sedla vytáhnout. Musim si koupit jiný, dost mě to rozčiluje.
Taky mám radši třmeny dlouhý (pozůstatek let ježdění bez nich), ale na mladým koni mi to taky nepřijde bezpečný, když při každým křivým kroku hledám třmen…
A já samozřejmě moc děkuji, že jste si vzpomněla!
Třmeny jsou cajk, kdyby ne, měla bych bolavá obě kolena (ale ona to vlastně nejsou kolena). Problém je v jedný mojí noze - mám jí opravdu hodně slabou, vlivem mnoha faktorů, bude si muset holt zvyknout. Plus samozřejmě budu dál pod vedením fyzio cvičit a rehabilitovat.
Saga: já si právě včera prodloužila třmeny o dírku, že tím pomůžu tý bolavý noze, ale přesně jako Vy, v klusu už jsem třmeny víckrát hledala. Takže se vrátím o dírku zpět. Jinak morgáně je zlatíčko, jen včera jsem musela dvakrát sesedat, protože nám “opravili” mostek přes potůček tím, že na něj z každý strany dali betonový zátarasy a značky s takovým tím výrazným červeno-bílým štráfováním - tak to teda chudinka nedala a odmítla v uličce mezi tím projít. Jinak cupitá jak panenka.
Je to teda vidět hodně a sluší mu to moc ❤️
Dík, ale Pha je pro mě daleko.
Tak zase problém - s mým stárnoucím tělem 😀 jak jsem začala jezdit zase po letech se třmeny, tak mám obr problém s úponama podél pravýho kolene. Jakmile odjezdím, tak se potom dva až tři dny nemůžu na tu nohu postavit, bolí to jaxviň. Mám od fyzio cviky na protahování, uvolňování, masíruju, prodloužila jsem si třmen, nosím bandáž a stejně se zas dneska na tu nohu zvedám jak důchodce…
Jako Lennie z O myších a lidech
Kdyby byla bez vodítka, tak v lese bez okolků zdrhne… Uvidíme, jestli se to časem zlepší, ale moc to nevidím…
Postroj stál 1440,- a čekala jsem na něj měsíc. Oproti postroji Short od MushGo za litr je ale kvalita o několik levelů výš 👍🏻
Hurá máme padnoucí postroj! Kvalita i možnost nastavení super!
4dox Comfort Plus 👍🏻
Saga: máte SZ
Aluško já Vám ten med chtěla navrhnout - léčila jsem jím obří ránu na koňský noze, jde to super, chce to ale speciální med, tzv. potencovaný. Sežeňte si u včelaře pravou propolisovou tinkturu a med a míchejte v poměru 1:50. Tou tinkturou se ty enzymy nastartují a hojení je rychlejší.
Pro silnější povahy přidávám foto.
Nožky zatím pořád stejný, tzn. hubeňoučký, ztěžka se zvedající, ale nebolící 😉
Dnes ráno nechutných -7….
Anonymní:Tento bazmek. Lze googlit pod názvem protrhávací kartáč.
To jsou trimovací hrabičky na psy. Tedy můžete hledat i pod tímto názvem ;)
A co prostě oholit kelku z několika stran? Jakože víte jak to myslim…? Si myslim, že když se celkově ten ocas odlehčí, tak ho bude schopná při vyměšování normálně zvednout?